Belépés
Ankarában tárgyal az Egyesült Államok szíriai különmegbízottja
... Ankara június elején végül jóváhagyta azt a közös ütemtervet, amelynek értelmében az YPG ki fog vonulni a térségből, majd az amerikai és a török hadsereg együttesen látja el a terület ellenőrzését, míg meg nem alakul a helyi közigazgatás. Az amerikai és a török katonák november 1-én közös járőrszolgálatba kezdtek a körzet peremterületén.
Az NTV információi alapján a török fél...
2018-12-07 16:11:57
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden az e-jegyrendszer a jövő szerdai rendkívüli ülésen
... járathoz között elektronikus alapú mérését (a járműre történő felszálláskor), a metrók esetében a teljes zártkapus rendszer bevezetését, valamennyi jegy- és bérlettermék elektronikus ellenőrzését.
Emellett a BKK megkezdte a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer útján történő értékesítés lehetőségének előkészítését - olvasható az előterjesztésben.
Az előterjesztéshez mellékelt, ...
2018-12-07 12:23:57
Változhat a tévéfilm-támogatásokról szóló előterjesztés
... dönt.
A kollégium elnökének és a tagjainak tiszteletdíján felüli költségtérítését a Médiatanács elnöke határozza meg.
A Mecenatúra tevékenységének szervezeti és szakmai ellenőrzését egy háromtagú felügyelő bizottság végzi majd.
A program keretében támogatott alkotások mozikban nem vetíthetők. A változtatás kimondja azt is, hogy olyan alkotásokkal lehet pályázni, ...
2018-12-06 18:57:13
Kéményseprőnek adják ki magukat csalók Jász-Nagykun-Szolnok megyében
... valamit a csalókról, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.
Kiemelte: az egész megyében a katasztrófavédelem kéményseprői végzik a lakossági kémények ellenőrzését és tisztítását. A kéményseprés a magánszemélyek számára ingyenes, csak a gazdálkodó szervezeteknek kell fizetniük. A katasztrófavédelem kéményseprői minden esetben fényképes igazolványt m...
2018-11-26 23:30:54
Gruevszki menekültstátusza - Az ÁSZ nem végez ellenőrzéseket politikai pártok követelései alapján
... figyelembe veszik és hasznosítják - emelték ki.
Felhívták a figyelmet arra is, hogy törvényi előírás alapján minden évben elvégzik az előző évi központi költségvetés végrehajtásának ellenőrzését, és ez alapján nyilvánosságra hozzák a zárszámadásról szóló jelentést.
A vizsgálat kiterjed a Külgazdasági és Külügyminisztérium fejezeti kezelésű előirányzat ellenőrzésére is, a...
2018-11-26 23:30:40
Horváth Ildikó: 37 milliárddal nő az Egészségbiztosítási Alap büdzséje
... tanácskozáson elmondta: az emberi erőforrások minisztere előre megtervezett ütemterv szerint végzi az egészségügyi intézményeknél a szabályszerű és hatékony gazdálkodás követelményeinek ellenőrzését. Nem megengedhető ugyanis, hogy egészségügyi intézmények vezetői ne tartsák be a gazdálkodásukra vonatkozó törvényi előírásokat - fűzte hozzá.
Hangsúlyozta: tapasztalataik szerint...
2018-11-22 17:43:21
Brexit - Theresa May: elérhető közelségben a megállapodás
... kilépésre voksolók szűk, 51,89 százalékos többségű győzelmével végződött - népszavazás döntését, visszaadja London hatáskörébe az Egyesült Királyság határainak, pénzének és jogalkotásának ellenőrzését, úgy, hogy közben védelmezi a munkahelyeket, az ország biztonságát és területi integritását.
May hangsúlyozta, hogy a majdani kapcsolatrendszer szövegtervezetéről szóló megállap...
2018-11-22 15:29:04
Krónika 1. rész (belügyi törvények)
... elektronikusak lesznek 2020. január 1-jétől.
Szólt arról, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítette azt a rendelkezést, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetője is elrendelhette a bírák ellenőrzését. A mostani változtatással a hivatal vezetője a kockázatok észlelésekor értesíti azokat a vezetőket, akik jogosultak a nemzetbiztonsági ellenőrzés elrendelésére - magyarázta.
...
2018-10-31 11:21:34
Bukarestben a Colectiv-klubban három éve történt tűzvész áldozataira emlékeznek
... nyugdíjazása miatt nemrég elölről kezdődött a bizonyítási eljárás a tragédia feltételezett felelőseinek - a tűzvédelmi előírásokat figyelmen kívül hagyó klubtulajdonosok, a szórakozóhely ellenőrzését elmulasztó tűzoltók és a működési engedélyt a rendellenességek ellenére kiadó kerületi polgármester - büntetőperében.
A Digi 24 hírtelevízió által megszólaltatott Sorina Pintea e...
2018-10-30 11:41:04
Brexit - Brexit-ügyi miniszter: ha nincs megállapodás, a francia oldalon hosszadalmas vámvizsgálatok lehetnek
... kormánynak előkészületeket kell tennie a legrosszabb forgatókönyv-változatok megvalósulására is, köztük arra, hogy a francia hatóságok Calais-ban "szándékosan lelassítják" a határforgalom ellenőrzését.
Raab szerint ebben az esetben más országok "átjárhatóbb" kikötői felé kellene átterelni az áruforgalmat.
A Brexit-miniszter szerint a megállapodás elmaradásának kockázata ...
2018-10-25 15:21:28
1 2 3 .................106 107 .........159 160 ........211 212 213 
Címkék: Egyesült Államok, Fővárosi Közgyűlés, Horváth Ildikó, Egészségbiztosítási Alap, Theresa May, Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, Egyesült Királyság, Alkotmányvédelmi Hivatal, Sorina Pintea, jövő szerdai, francia oldalon, közös ütemtervet, török hadsereg, terület ellenőrzését, helyi közigazgatás, török katonák, körzet peremterületén, járműre történő, metrók esetében, teljes zártkapus, előterjesztéshez mellékelt, kollégium elnökének, tagjainak tiszteletdíján, háromtagú felügyelő, program keretében, változtatás kimondja, 112-es segélyhívó, egész megyében, lakossági kémények, magánszemélyek számára, gazdálkodó szervezeteknek, figyelmet arra, zárszámadásról szóló, vizsgálat kiterjed, emberi erőforrások, egészségügyi intézményeknél, gazdálkodásukra vonatkozó, ország biztonságát, majdani kapcsolatrendszer, bírák ellenőrzését, mostani változtatással, hivatal vezetője, kockázatok észlelésekor, nemzetbiztonsági ellenőrzés, bizonyítási eljárás, tragédia feltételezett, tűzvédelmi előírásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.