Belépés
Dáma Lovag Erdős Anna versei
... könnyed hullik
Bánatod az csak nem múlik
Az emberek egyre bántják
Kufároknak eladják!

Drága hazám Magyarország!
Ki gyógyítja meg szíved bánatát?
Össze kellene már fogni!
Ne csak mindig acsarkodni

Édes hazám Magyarország
Érzem én szíved bánatát
Nem látom a régi színed!
Bánattól alig ver a szíved!

Mert hol...
2022-05-16 20:00:29
Spurgeon - Május 14
... tapasztalatukat és azt mondják: "Ti egyáltalán nem vagytok keresztyének, ha nem éltek át ugyanolyan tapasztalatokat, mint mi". Nos, egy szót se szeretnék szólni a tapasztalati keresztyénség ellen. Sőt, nagyon fontosnak tartom a tapasztalatot. De fontos, hogy ez az Úr Jézusról szóló megtapasztalás legyen. Minden igehirdetés, ami nem vezet olyan megtapasztalásra, amely Krisztust mag...
2022-05-13 21:25:36
Tanulságos történetek 2.
... két dollárt?

Az apa gyanakvó tekintettel ránéz a fiára, és azon töpreng: "Remélem nem valami játékot akar venni belőle magának..." Majd meg is kérdezi tőle:

- Mire kellene neked az a két dollár?

- Mindjárt megmutatom! - mondja a gyermek sejtelmes mosollyal az arcán.

Apja előveszi a két dollárt, és odaadja a fiának. Mire a fiú benyúl a ta...
2022-05-12 21:00:20
Ásványi anyagok, vitaminok, kiegészítők a meleg időszakban
... napfény elegendő D-vitamint ajándékoz a szervezetünknek. Azonban a túl sok napozás leégést okozhat, ami nem tesz jót az egészségünknek, hiszen akár a bőrrák kialakulásához is vezethet. A leégés ellen úgyis védekezhetünk, ha elegendő zöldséget és gyümölcsöt is fogyasztunk. Azért semmiképpen se feledkezzünk meg a magas faktorszámú naptej használatáról sem.

Vannak olyan ki...
2022-05-12 19:35:33
Csökkentsük a vastagbélrák kockázatát – gyömbérrel
... és a mézet és öntsünk rá fél liter vizet. Fél óráig főzzük, ma...
2022-05-12 18:16:29
Otthoni terápiás módszerek a hónaljcsomó ellen
Otthoni terápiás módszerek a hónaljcsomó ellen - de azért az orvost sem kerülhetjük el!

A hónaljban is lehetnek olyan elváltozások, például csomók, amelyek aggodalomra is adhatnak okot. Egyes esetekben ezek a csomók lágy tapintásúak, míg más esetekben kemények is lehetnek. A csomó környékén fájdalom, bőrpír és akár még gyulladás is kialakulhat.

A ...
2022-05-12 18:11:34
Memória problémákra süngomba
... idegi növekedési faktorral rendelkezik!

A süngomba, olyan vegyületeket tartalmaz, amik nem csak, hogy serkenthetik az agysejtek növekedését, de meg is védhetik azokat a demencia ellen! Egy 3 hónapig tartó vizsgálat keretein belül bizonyították, hogy képes javítani az agy működését!

A süngomba segítheti a felépülést az idegrendszeri sérülések után. Kutatások b...
2022-05-12 17:30:59
Cseresznye- a tápanyagokban bővelkedő
... légszennyezettség miatt. Viszont a cseresznye rendszeres fogyasztásával jelentősen csökkenthetjük ezeket a sejtszintű károsodásokat.

A cseresznye tehát nagyon hatékony a gyulladás ellen. Ez pedig nagyon lényeges, hiszen a hosszú ideig fennálló és tartós gyulladás oka lehet a krónikus betegségek kialakulásának, mint a 2-es típusú cukorbetegség és a szívbetegség.
...
2022-05-12 17:23:26
Vitaminok lábgörcs ellen
... kialakulhat. Ha a probléma...
2022-05-12 16:53:07
llatos, ízletes és egészséges – szegfűszeg
... rendelkeznek, így csökkentik egyes betegségek kockázatát, mint például az ízületi gyulladásét.

Az eugenol egy erős antioxidáns is, amely a stressz hatására termelődött szabad gyökök ellen veszi fel eredményesen a harcot. A szabad gyökök felelősek a test sejtjeinek károsodásáért és az olyan krónikus betegségek kialakulásáért, mint a szívbetegség vagy a cukorbetegség....
2022-05-12 16:08:01
1 2 3 .......7210 7211 ...10815 10816 ....14419 14420 14421 
Címkék: Dáma Lovag Erdős Anna, meleg időszakban, vastagbélrák kockázatát, hónaljcsomó ellen, tápanyagokban bővelkedő, emberek egyre, régi színed, tapasztalati keresztyénség, gyermek sejtelmes, bőrrák kialakulásához, leégés ellen, magas faktorszámú, csomók lágy, csomó környékén, agysejtek növekedését, demencia ellen, süngomba segítheti, idegrendszeri sérülések, cseresznye rendszeres, sejtszintű károsodásokat, cseresznye tehát, gyulladás ellen, hosszú ideig, krónikus betegségek, 2-es típusú, ízületi gyulladásét, erős antioxidáns, stressz hatására, szabad gyökök, test sejtjeinek, olyan krónikus, szívbetegség vagy, megtapasztalásra, tapasztalatokat, tapasztalatukat, szervezetünknek, csökkenthetjük, fogyasztásával, kialakulásának, megtapasztalás, kialakulásáért, egészségünknek, kialakulásához, védekezhetünk, bizonyították, használatáról, tápanyagokban, tapasztalatot, keresztyénség, idegrendszeri, károsodásáért, cukorbetegség, károsodásokat, magyarország, eredményesen, vastagbélrák, szívbetegség, feledkezzünk,
© 2013 TVN.HU Kft.