Belépés
A járványok elleni arany recept
... adja a vagyontárgyait, és hozzásegítse őket egy jobb életminőséghez. Ezért elhatározta, hogy elajándékozza az összes vagyonát.
Az emberek őszinte gondolatait nem lehet arannyal ellensúlyozni
E gondolatoktól támogatva a királyi szakács úgy érezte, hogy a járványtól való félelme eltűnik. Az igazságosság érzése töltötte el a szívét, és egy belső erőt érzett. Újra kinyitott...
2021-02-19 12:24:07
Önbizalomhiányosoknak javasolt
... másokról, így lassan, de biztosan alááshatják az önmaguk iránti szeretetüket. Ezt a káros folyamatot talán a többiektől érkező pozitív megerősítés, dicsérő szavak tudják valamelyest ellensúlyozni, ám az emberek jó része ritkán ad hangot elismerésének, így kevés az esély, hogy a jó szavakra szomjazó, saját kritikájában fulladozó lélek mentőövet kapjon.

10 dolog, ami s...
2021-02-08 21:17:07
Grapefruit gyógyhatásairól
... grapefruit nem okoz plusz savat, a gyomrunk nem fog égni tőle még akkor sem, ha kora reggel éhgyomorra fogyasztjuk. Jelentős ásványi anyag tartalma miatt lúgosítja szervezetünket, segít ellensúlyozni a savat okozó ételek káros hatását úgy, hogy elősegíti a cukor, a fehér liszt és a különböző húsok gyors lebontását.

A grapefruit lelassítja a méregtelenítés 1. fázisát a ...
2020-12-09 16:53:09
Máriatövis gyógyhatásai
... tavasszal fogunk intenzívebb méregtelenítésbe, hiszen ez a megújulás időszaka. Ugyanakkor, ha belegondolunk, mennyire engedtük el magunkat nyaralásaink során, rájövünk, igencsak érdemes ellensúlyozni a felgyűjtött toxinokat. Hamarosan érkeznek a nagy téli családi ünnepek, ami előtt még pont jut idő egy két hónapos méregtelenítő kúrára.

A méregtelenítés legtermészetese...
2020-12-07 10:26:34
Isten ígéretei
... végtelen sötétségbe és az örökös csendbe?
Ha gondolkodásunkat erre az életre korlátozzuk is, a valóság az, hogy Isten soha sem érinti a szívet olyan próbával, amit nem szándékozni ellensúlyozni egy nagyobb ajándékkal, vagy könyörületes áldásokkal. Aki tudja, hogyan kell várakoznia, az kivételes mértékben növekedett Isten kegyelmében.

Ha jég borítja a völgyet,
...
2020-10-27 07:47:07
A légzésről jó tudni
... erekbe. Már harminc másodperces légzéskimaradás is tartósan csökkenti a szívfrekvenciát és alacsonyabb perctérfogatot okozhat.

Mivel a pulzusszám lelassul, a test megpróbál ellensúlyozni, vagyis a megemelkedik a vérnyomás, hogy vér pumpálódjon a testbe. Ez azért történik, mert ilyenkor az erek összehúzódnak.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/miert-ne -tarts...
2020-09-14 23:02:49
A tea és a teázás előnyei
... hatással van.

A fekete tea előnyei
Igaz, hogy a fekete tea tartalmaz koffeint, mégis számtalan kutatás bizonyítja, hogy mennyire egészséges. A legutóbbi kutatások szerint ellensúlyozni tudja a cigaretta káros hatásait, hiszen védelmet jelent a tüdő számára az oxidatív stresszel szemben. Mivel a fekete tea sok polifenolt tartalmaz, így a szívkoszorúér-betegség kocká...
2020-08-29 23:40:32
GKI: augusztusban kissé romlott a fogyasztói bizalmi index
... zuhantak, majd három hónapos javulás után augusztusban - igaz csak hibahatáron belül - de újra romlottak, így négy hónap alatt ez a mutató az áprilisi esésnek csak 54 százalékát tudta ellensúlyozni.
Áprilisban a sokkhatás legkevésbé az emberek saját jövőbeni megtakarítási képességet érintette, ráadásul május-júliusban a mutató a márciusi szintje fölé emelkedett, augusztusban ...
2020-08-12 07:11:23
Tőzsde - Emelkedéssel indult a kereskedés a főbb európai piacokon
... százalékkal 1978,80 dollárra emelkedett a New York-i árupiacon.
Pénteken csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek, miután a vártnál jobb gyorsjelentések nem tudták ellensúlyozni a koronavírus-járvány által recesszióba taszított világgazdaság miatti aggodalmakat.
A londoni FTSE-100 mutató 1,54 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,54 százalékos, a párizsi ...
2020-08-03 09:21:13
Mindszenty József Zalaegerszegi munkássága
... egyházra, szintén az erről szóló, akkor kiadott pápai körlevelek alapján. - 1939: gr. Teleki Pál miniszterelnök (1939. II-1941. IV.) fölkérésére a náci Volksbund- és nyilas hatásokat ellensúlyozni kívánó, a magyar keresztény-nemzeti értékeket védő Nemzetpolitikai Szolgálat dunántúli vezetője. XII. Pius pápa (ur. 1939-58) 1944. március 4-én veszprémi püspökké nevezte ki. Március 25...
2020-08-02 17:35:37
1 2 3 .....................68 69 ...........103 104 ..........136 137 138 
Címkék: Mindszenty József Zalaegerszegi, Teleki Pál, Nemzetpolitikai Szolgálat, járványok elleni, teázás előnyei, fogyasztói bizalmi, főbb európai, jobb életminőséghez, összes vagyonát, emberek őszinte, királyi szakács, járványtól való, igazságosság érzése, belső erőt, önmaguk iránti, káros folyamatot, többiektől érkező, savat okozó, fehér liszt, különböző húsok, grapefruit lelassítja, megújulás időszaka, felgyűjtött toxinokat, nagy téli, méregtelenítés legtermészetese, örökös csendbe, életre korlátozzuk, szívet olyan, nagyobb ajándékkal, kivételes mértékben, pulzusszám lelassul, test megpróbál, erek összehúzódnak, legutóbbi kutatások, cigaretta káros, tüdő számára, oxidatív stresszel, áprilisi esésnek, sokkhatás legkevésbé, emberek saját, márciusi szintje, vezető nyugat-európai, vártnál jobb, londoni FTSE-100, frankfurti DAX-index, erről szóló, náci Volksbund-, méregtelenítésbe, gondolkodásunkat, légzéskimaradás, gyógyhatásairól, gyogyszernelkul, nemzetpolitikai, gyorsjelentések, szívfrekvenciát, legtermészetese,
© 2013 TVN.HU Kft.