Belépés
Szentek legyünk
... mondja: ,,Ő égő és fénylő lámpa volt, de ti csak egy ideig akartatok örvendezni világosságában." Ne csak addig keressük Krisztus közelségét, amíg egyéni érdekeinkkel nem áll ellentétben, amíg nem válik kellemetlenné feltáró világossága. Aki illette az oltárt, maradjon annak az odaszenteltje jóban-rosszban!

,,NOBLESSE OBLIGE" * ,,A nemesség köt...
2018-12-15 10:27:13
Az uniós bíróság megerősítette a Hamász koábbi felvételét az EU szankciós listájára
... tartják szem előtt a nemzetközi békére és biztonságra veszélyt jelentő terrorcselekmények és fenyegetettség elleni küzdelemre irányuló célokat.
A törvényszék a Hamasz állításával ellentétben megjegyezte, mivel nem szuverén állam, a szervezet politikai jellege vagy a kormányban való részvétele nem jelent alapot a tanács által elfogadott közös álláspontban szereplő szabályok al...
2018-12-14 16:29:12
ÁSZ: a Momentum és a Párbeszéd nem volt közreműködő az ellenőrzés során
... Momentum október 7-én új székhelyre költözött, rámutatnak ugyanakkor arra, hogy a párt már ezt megelőzően sem vette át az ÁSZ ellenőrzésével kapcsolatos hivatalos értesítéseket. "Továbbá ellentétben a cikkben tett állítással a Momentum nem bocsátott az ÁSZ rendelkezésére semmilyen a kampánypénzek szabályszerű felhasználását igazoló bizonyítékot, szerződéseket, számlákat, bizonylat...
2018-12-14 12:52:29
Krónika 2. rész (A Kúria 2017-es beszámolója, Az Országos Bírósági Hivatal 2017-es beszámolója)
... törvényes módon döntött az ülés elején, Staudt Gábor pedig még a rendelkezésre álló nyolc percet sem használta ki a meghallgatáson.
Kijelentette: a jobbikos képviselő állításával ellentétben, a közigazgatási bíróságok felállítására nem politikai, hanem jogi, szakmai indokok vezettek.
Az Országos Bírósági Hivatal elnökének 2017-es beszámolója
OBH: a kiegyezés kora ...
2018-12-13 11:21:36
Elutasította az Ab a plakáttörvényt támadó indítványt
...
Az Ab az indítványozókkal ellentétben azt emelte ki: nem állapítható meg a támadott szabályozás közjogi érvénytelensége, nem kétharmados tárgykörbe tartozik, világosan értelmezhető a piaci szereplők számára és nem ütközik a véleménynyilvánítás szabadságába sem.
A kifogásolt rendelkezések a médiahirdetési felület értékesítőjére és a költségvetési törvényben nevesített, tá...
2018-12-12 10:21:18
Hasogdzsi-ügy - Török külügyminiszter: Ankara tárgyalásokat folytat az ENSZ-szel egy esetleges nemzetközi vizsg
... feldarabolták a testét, és még aznap visszarepültek a sivatagi királyság fővárosába.
Erdogan azt állítja, hogy a bűncselekmény előre kitervelt és politikai indíttatású volt. Ezzel ellentétben a szaúdi vádirat szerint spontán dulakodás vezetett Hasogdzsi halálához.
A törökországi sajtó kormányhoz közeli része és a török hatóságok magukat megnevezni nem kívánó tagjai arra ...
2018-12-11 13:08:27
Brexit - EU-fővárosokba látogat a brit miniszterelnök
... Theresa May ezután Berlinbe utazik tovább, ahol Angela Merkel német kancellár fogadja.
Theresa May előzőleg, a londoni alsóházban felszólalva bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a kormány nem bocsátja parlamenti szavazásra kedden a Brexit-megállapodást.
A döntést azzal indokolta, hogy az egyezmény egyik sarkalatos eleme, az ír-északír határellenőrzés vis...
2018-12-10 23:32:30
BÉT - Vegyesen zártak a vezető részvények
... csatornán elmondta, a hazai és a külföldi piaci kurzusok eltérő pályán mozogtak.
Külföldön leginkább az keltett izgalmakat a befektetők körében, hogy a brit alsóházban a tervekkel ellentétben esetleg nem fogják megtartani a kedd délutáni szavazást a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodásról, amit Theresa May brit miniszterelnök végül be is jelen...
2018-12-10 18:02:15
Salvini: ne Párizs vagy Brüsszel mondja meg, mit tegyen Olaszország
... erőszakkal találja szemben magát. "Az erőszakot soha nem szabad igazolni, de aki szegénységet vet, erőszakot arat" - jelentette ki a Liga vezetője.
Salvini hangsúlyozta, hogy Macronnal ellentétben a római kormány ismét naggyá akarja tenni Olaszországot. "Gyűlölet helyett mi egységet teremtünk Olaszországban" - jelentette ki.
"Nem vagyunk másodrendűek senkihez képest, n...
2018-12-08 17:16:57
LMP: súlyosabban kell büntetni a környezetszennyező cégeket!
... tulajdonosát vonnák felelősségre.
Az országgyűlési képviselő a kialakult helyzetért többek között a természetvédelmi infrastruktúra leépítését okolta. A kormányzati kommunikációval ellentétben nem érvényesül a szennyező fizet elve, jelenleg a "szennyezőnek fizetnek" - fogalmazott.
A politikust kérdezték a Magyar Idők információjáról, amelyik szerint napokon belül kiderü...
2018-12-07 10:51:05
1 2 3 .................834 835 .........1251 1252 ........1667 1668 1669 
Címkék: Országos Bírósági Hivatal, NOBLESSE OBLIGE&#8221, Staudt Gábor, Theresa May, Angela Merkel, Magyar Idők, uniós bíróság, ellenőrzés során, plakáttörvényt támadó, esetleges nemzetközi, brit miniszterelnök, vezető részvények, ideig akartatok, odaszenteltje jóban-rosszban, nemzetközi békére, szervezet politikai, kormányban való, tanács által, cikkben tett, kampánypénzek szabályszerű, ülés elején, rendelkezésre álló, jobbikos képviselő, közigazgatási bíróságok, kiegyezés kora, indítványozókkal ellentétben, támadott szabályozás, piaci szereplők, kifogásolt rendelkezések, médiahirdetési felület, költségvetési törvényben, sivatagi királyság, bűncselekmény előre, szaúdi vádirat, törökországi sajtó, török hatóságok, londoni alsóházban, eredeti tervekkel, döntést azzal, egyezmény egyik, ír-északír határellenőrzés, külföldi piaci, keltett izgalmakat, befektetők körében, brit alsóházban, tervekkel ellentétben, kedd délutáni, brit EU-tagság, erőszakot soha, római kormány, országgyűlési képviselő,
© 2013 TVN.HU Kft.