Belépés
A törvényesség mellett tüntettek Moszkvában az oknyomozó újságíró hamis megvádolása nyomán
...
A fővárosi hatóságok által engedélyezett tüntetésen, amelynek eredeti célja a kábítószerrel való üzérkedés címén, hamis bizonyítékok alapján átmenetileg őrizetbe vett Ivan Golunov újságíró szabadon bocsátásának kikövetelése volt, petíciót fogadtak el. Ennek aláírói követelték a Golunov elleni törvénytelen fellépés kivizsgálását és az abban szerepet vállaló rendőrök felelősség...
2019-06-16 18:41:54
Jemeni polgárháború - Berlin az önként vállalt korlátozások ellenére tovább folytatja a hadiipari exportot az a
...
Az ellenzéki Zöldek egy szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselőjének irásbeli kérdésére a gazdasági minisztériumban összeállított válasz alapján januártól június elejéig 122 esetben, összesen 1,1 milliárd euró értékben engedélyezték védelmi ipari termék kivitelét a Szaúd-Arábia vezette koalíció országaiba.
A legnagyobb volumenű üzletek Egyiptommal köttettek, a néme...
2019-06-16 13:21:31
Iohannis megállapodást írt alá az ellenzéki pártokkal a jogállamiságról és az európai értékekről
...
A dokumentumot a román elnöki hivatalban írta alá Iohannis, illetve az ellenzéki pártok vezetői, közöttük Ludovic Orban, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke, Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) elnöke, Victor Ponta, a Pro Románia elnöke, valamint Eugen Tomac, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnöke.
A megállapodást nem írta alá a kormányzó Szociáldemokrata Pá...
2019-06-14 07:19:37
A lengyel parlament jóváhagyta a pedofília büntetését szigorító előírásokat
... sújtható. A pedofil tettekért jogerősen elítéltek listájára, amelyet egy 2016-os törvény alapján tettek elérhetővé, felkerül az elkövető foglalkozására vonatkozó bejegyzés is.
Az ellenzék formális okokból szabálytalannak találta az új előírások parlamenti elfogadásának folyamatát. Kifogásolta továbbá, hogy a módosítások nem eredményezik majd a kiskorúak hatékonyabb védelmét, ...
2019-06-14 07:12:28
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
... kiemelte azt a javasolt változtatást, amely eltörölné a reggeli kötelező hírtájékoztatást a tévékben, az estit pedig 45 percben korlátozná. Kunhalmi Ágnes ezt a szerkesztői szabadság és az ellenzéki médiamegjelenések szűkítésének tartja.
Az ellenzéki képviselő a "fideszes médiabirodalom" bebetonozását látja abban, hogy 7-ről 10 évre nőne a rádiós frekvenciajogosultsági idő, m...
2019-06-13 11:41:39
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
... hiszen 2014 óta minden évben megdöntötte Magyarország az addig érvényes beruházási és exportrekordot.
Az MSZP-s Mesterházy Attila kétperces felszólalására reagálva - amelyben az ellenzéki képviselő a miniszterelnök meghiúsult angolai látogatását firtatta - Szijjártó Péter azt mondta: a látogatás tervezése menetrend szerint haladt, ugyanakkor az angolai fél belpolitikai okokr...
2019-06-13 11:31:10
Szíria - Ankara: aknagránátos támadás érte az egyik török megfigyelőpontot az idlíbi feszültségcsökkentési övez
... okozott a létesítményben és a felszerelésben - írta a védelmi tárca.
A török közlemény mintegy 12 órával követte azt a moszkvai bejelentést, amely szerint a szíriai kormányerők és az ellenzéki fegyveresek Oroszország és Törökország közvetítésével tűzszünetet kötöttek Idlíb tartományban, és a fegyvernyugvás szerda éjfélkor hatályba is lépett.
Míg Moszkva a damaszkuszi ve...
2019-06-13 11:01:11
Elengedték a rendőrségi fogdából Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust
... az őrizetbe vett személyeket.
Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa az őrizetbe vettek szabadon engedésére szólította fel az orosz hatóságokat.
Golunovot, az ellenzéki Meduza hírportál munkatársát, akit pénteken kábítószerrel üzérkedés címén vettek őrizetbe, kedden szabadon engedték, miután ejtették az ellene emelt vádat. Az orosz sajtóban elterjedt vélek...
2019-06-13 07:04:18
Krónika 13. rész (kutatás, fejlesztés, napirend lezárása)
... ecsetelte Palkovics László szakminiszter a vitában, hangsúlyozva, a tervezetből tisztán látszik a létbiztonság, az irányítás és a költségvetés mikéntje, ugyanakkor nem olvashatóak ki belőle az ellenzék által hangoztatott kifogások.
Egy jobb rendszert akarunk létrehozni - jelentette ki, megjegyezve, "nem igazi félelmek" élnek az elképzeléssel szemben.
A függetlenségről sz...
2019-06-12 22:59:48
Módszerváltást, az energetikai átállás felgyorsítását és adócsökkentést ígér a francia kormány Macron mandátumá
... már bejelentett éves parlamenti vitát a bevándorlásról idén először szeptemberben rendezi meg a végrehajtó hatalom.
"Nem tudnak felidegesíteni" - fogalmazott a miniszterelnök az ellenzék soraiból érkező beszólásokra, amikor azt kérte a teljes politikai elittől, hogy hagyjon fel "az arroganciával és az agresszív viselkedéssel".
Az 1958 óta működő ötödik köztársaság nyol...
2019-06-12 19:49:28
1 2 3 ..............533 534 ........800 801 .......1066 1067 1068 
Címkék: Alekszej Navalnij, Ivan Golunov, Ludovic Orban, Nemzeti Liberális Párt, Romániát Szövetség, Victor Ponta, Eugen Tomac, Népi Mozgalom Párt, Szociáldemokrata Pá, Kunhalmi Ágnes, MSZP-s Mesterházy Attila, Szijjártó Péter, Dunja Mijatovic, Európa Tanács, Palkovics László, törvényesség mellett, oknyomozó újságíró, önként vállalt, hadiipari exportot, ellenzéki pártokkal, európai értékekről, lengyel parlament, pedofília büntetését, médiatörvény aktuális, egyik török, rendőrségi fogdából, energetikai átállás, francia kormány, fővárosi hatóságok, kábítószerrel való, abban szerepet, ellenzéki Zöldek, szövetségi parlamenti, gazdasági minisztériumban, legnagyobb volumenű, román elnöki, ellenzéki pártok, kormányzó Szociáldemokrata, pedofil tettekért, 2016-os törvény, elkövető foglalkozására, ellenzék formális, kiskorúak hatékonyabb, javasolt változtatást, reggeli kötelező, estit pedig, szerkesztői szabadság, ellenzéki médiamegjelenések, ellenzéki képviselő, addig érvényes, miniszterelnök meghiúsult,
© 2013 TVN.HU Kft.