Belépés
Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: az MSZP felkészült a kampányra
...
Tóth Bertalan közölte, a fővárosban, a megyei jogú városokban, a 10 ezer fő feletti településeken, ahol lehetett, létrejött az ellenzéki együttműködés.
Úgy fogalmazott, a Fidesz legnagyobb szívfájdalmára, az ellenzéki pártok nem egymással fognak küzdeni, hanem mindenhol azért, hogy a helyi fideszes kiskirályokat leváltsák.
Az MSZP elnöke célként jelölte meg, hogy él...
2019-08-23 13:32:17
Elítéltek Németországban egy szíriai férfit egy erőszakos tüntetéseket kiváltó késelés miatt
... szélsőjobboldaliak voltak, a szélsőjobb pedig a német "társadalmat fenyegető legnag...
2019-08-22 19:08:00
Feloszlatta magát a koszovói parlament, előrehozott választások lesznek
... testület ne Koszovó kormányfőjét hallgassa ki, hanem egy magánembert.
Hágában végül hallgatással védekezett, Pristinába visszatérve pedig folytatta kormányfői munkáját, amivel az ellenzék nem értett egyet, hiszen korábban lemondott a tisztségről. Ramush Haradinaj az előrehozott választáson is indulni kíván, és ismét szeretne miniszterelnök lenni.
A parlamenti pártok már ...
2019-08-22 18:52:17
Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosb
...
Palócz André hozzátette: ez nem meglepő, hiszen az ellenzéki pártok abban sem tudtak megegyezni, hogy kit támogatnak a kerületben.
Mint mondta, az LMP által támogatott Baranyi Krisztina 72 százalékos fölénnyel megnyerte az előválasztást. Ezzel szemben az ellenzéki összefogás jelöltje, Jancsó Andrea a Momentum, a Jobbik, az MSZP és a DK támogatása mellett bukott el.
...
2019-08-17 11:24:34
Kilencedik éve folyamatosan zsugorodik a brit hadsereg
... mért 14 860-ról.
A védelmi tárca a létszám folyamatos csökkenése ellenére hangsúlyozta, hogy a brit hadsereg továbbra is eleget tud tenni minden kötelezettségének.
A parlamenti ellenzék legnagyobb erejét adó Munkáspárt árnyékkormányának védelmi miniszterjelöltje, Nia Griffith viszont úgy fogalmazott, hogy a Konzervatív Párt 2010 óta tartó kormányzása alatt évről évre csö...
2019-08-17 10:51:28
Önkormányzat 2019 - Karácsony: meg kell tiltani a helyi vezetőknek, hogy önkormányzati lakásokban éljenek
... választott vezetők nem szolgálni, hanem uralkodni szeretnének; az önkormányzati lakásokat politikusok lakják, miközben mások nélkülöznek.
Karácsony Gergely kezdeményezésére ezért ellenzéki képviselők törvényjavaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amelyben megtiltják, hogy választott önkormányzati vezetők önkormányzati bérlakásokban lakjanak.
V. Naszályi Márta, az I. kerü...
2019-08-17 10:51:16
A főváros éke az enyészettől megmentett Várkert Bazár
... évtizedekig lehetetlennek tűnt, ami harminc éven át pusztult, három év alatt újjáépült - mondta Orbán Viktor az épület 2014-es átadásakor.
Nem nehéz feladat cáfolni a fővárosi ellenzék elnagyolt kijelentéseit a Tarlós István által ,,tönkretett és lerombolt" Budapestről. Ezzel szemben már jóval nagyobb munka felsorolni minden beruházást és fejlesztést, amely 2...
2019-08-08 14:52:25
Park a főváros szívében - Margitsziget
... járt a Margitszigeten, és azóta ma látogatna oda először, nem hinne a szemének: a külsőleg teljesen megújult területet bevették a fővárosiak.
Nem nehéz feladat cáfolni a fővárosi ellenzék elnagyolt kijelentéseit a Tarlós István által ,,tönkretett és lerombolt" Budapestről. Ezzel szemben már jóval nagyobb munka felsorolni minden beruházást és fejlesztést, amely 2010...
2019-08-08 14:47:50
A felújításra a koronát idén sikerült feltenni,
Nem nehéz feladat cáfolni a fővárosi ellenzék elnagyolt kijelentéseit a Tarlós István által ,,tönkretett és lerombolt" Budapestről. Ezzel szemben már jóval nagyobb munka felsorolni minden beruházást és fejlesztést, amely 2010 óta a fővárosban zajlott. Sorozatunkban a teljesség igénye nélkül mutatjuk be, milyen volt Budapest akkor és milyen most, azaz mivé vált Magyarorsz...
2019-08-08 14:43:16
Szép napot mindenkinek!
... bontottak szerződést a négy legnagyobb magyar beszállítócéggel, amelyek sora azóta is jól megy, milliárdos állami megrendeléseket kapva a Miniszterelnökségtől.

Az ügyben több ellenzéki párt is vizsgáló bizottságot kezdeményezett és feljelentést tett. Az érintett állami szervek tagadják a korrupció vádját, vagy nem válaszolnak a sajtó megkeresésekre, a Legfőbb Ügyészség ...
2019-08-03 11:52:22
1 2 3 ..............537 538 ........806 807 .......1073 1074 1075 
Címkék: Tóth Bertalan, Elítéltek Németországban, Várkert Bazár, Ramush Haradinaj, Palócz André, Baranyi Krisztina, Jancsó Andrea, Konzervatív Párt, Karácsony Gergely, Naszályi Márta, Orbán Viktor, Tarlós István, Legfőbb Ügyészség, szíriai férfit, erőszakos tüntetéseket, koszovói parlament, választók alig, ellenzéki előválasztáson, brit hadsereg, helyi vezetőknek, enyészettől megmentett, főváros szívében, koronát idén, megyei jogú, ellenzéki együttműködés, ellenzéki pártok, helyi fideszes, szélsőjobb pedig, előrehozott választáson, parlamenti pártok, ellenzéki összefogás, védelmi tárca, létszám folyamatos, parlamenti ellenzék, önkormányzati lakásokat, épület 2014-es, fővárosi ellenzék, külsőleg teljesen, fővárosban zajlott, teljesség igénye, négy legnagyobb, ügyben több, érintett állami, korrupció vádját, sajtó megkeresésekre, beszállítócéggel, kezdeményezésére, megrendeléseket, előválasztáson, szívfájdalmára, németországban, miniszterelnök, megkeresésekre, kezdeményezett, margitszigeten, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.