Belépés
Másodszor is visszadobta a román alkotmánybíróság az alternatív büntetés-végrehajtási formákról hozott törvényt
...
A normakontrollt másodszor is elbukó jogszabály alapján a büntetés-végrehajtást felügyelő bíró hétvégi börtönnel vagy közmunkával kombinálható házi felügyeletet rendelhetett volna el az öt évet nem meghaladó szabadságvesztésre ítélt, jó magaviseletű rabok estében a minimális büntetési tétel felének letöltése után, ha a terhelt nem visszaeső, és nem valamilyen erőszakos bűncse...
2019-01-16 18:32:18
A német alkotmányvédelem ellenőrzés alá veszi a legnagyobb ellenzéki pártot
...
A BfV keddi közleménye szerint nyilvános adatok előzetes elemzése alapján a párt egészét a további ellenőrzést igénylő esetek (Prüffall) közé sorolták be, a párt ifjúsági szervezetét (Junge Alternative - JA) és egyik platformját, az A szárny (Der Flügel) elnevezésű szerveződését pedig a gyanús esetek (Verdachtsfall) közé.
Thomas Haldenwang, a BfV elnöke a döntést indokol...
2019-01-15 17:22:39
Brexit - Theresa May: a megállapodás ellenzői álljanak elő alternatív megoldással
... a második referendumot, és ha ezt kiírnák, a bennmaradásra voksolna.
May a BBC-műsorban kijelentette: az EU-val elért Brexit-megállapodás bírálói közül eddig senki nem állt elő alternatív javaslatokkal.
Megerősítette, hogy a megállapodásról szóló, decemberről elhalasztott alsóházi szavazást január közepén mindenképpen megtartják.
Theresa May hangsúlyozta: ha az als...
2019-01-06 13:50:46
Nem sikerült a román jobbközép ellenzéknek megbuktatnia Viorica Dancila szociálliberális kormányát
... a gazdaságot. Az RMDSZ azonban a Dancila kabinet leváltását sem tudja támogatni, mert az egymással rivalizáló, de kormányra kerülni valójában nem akaró ellenzéki pártok nem kínálnak alternatívát.
Kelemen Hunor ironikusan felajánlotta: legközelebb majd az RMDSZ javasol helyettük miniszterelnök-jelöltet és a szövetség a koordinátori szerepre is vállalkozik egy alternatív kormán...
2018-12-20 18:33:43
Az RMDSZ nem támogatja a román ellenzék bizalmatlansági indítványát
...
Rámutatott: bár maguk is elégedetlenek a Dancila-kormány munkájával, tartózkodnak a szavazástól, mert az ellenzék sem kínál alternatívát, nem akarja átvenni a kormányzást, és az RMDSZ támogatásával sem lenne elég voksa a Dancila-kabinet leváltáshoz.
"Az ellenzéknek közel sincs meg a megfelelő számú szavazata a kormány megbuktatásához - sem velünk, sem nélkülünk. Nincs mi...
2018-12-19 17:02:49
Jobbik: nem ellenzéki, hanem össztársadalmi összefogás van Magyarországon
... hazudozást".
Szilágyi György kijelentette: ha beolvasták volna követeléseiket, azonnal elhagyták volna az épületet.
Ezt végül azért tették meg, mert céljukat elérték, élő közvetítéseiket az alternatív médiában többen követék, mint az m1 adását - folytatta Jakab Péter.


Kifogásolták, hogy a közmédiában senki sem tárgyalt velük, de azt is, hogy a rendőrsé...
2018-12-19 13:32:01
Dömötör: példátlan az ellenzék viselkedése az Országgyűlésben
... gyanúja annak, hogy a büntető törvénykönyv rendelkezéseit is megszegték - tette hozzá az államtitkár.
Dömötör Csaba úgy fogalmazott: az ellenzék évek óta nem tud meghatározó ügyekben alternatívát javasolni a magyaroknak, hozzátéve, kormányzásuk idején megduplázták a munkanélküliséget.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a jelenlegi kormány kétszeresére emelte a szakmunkás m...
2018-12-12 20:52:46
Brexit - Merkel: nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről szóló megállapodást
... Keresztényszociális Unióval (CSU) és a Német Szociáldemokrata Párttal (SPD) kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa több válaszában élesen bírálta a CDU/CSU pártszövetségtől jobbra álló, Alternatíva Németországnak (AfD) nevű ellenzéki pártot és az SPD-től balra álló Die Linke (Baloldal ) nevű ellenzéki pártot.
Az AfD-ről - az ENSZ globális migrációs megállapodásáv...
2018-12-12 16:22:08
Fővárosi Közgyűlés - Az ellenzék vizsgálóbizottság felállítását kéri az e-jegyrendszer ügyében
... "működésképtelen rendszer babusgatásával". Az ellenzéki politikus bejelentette, amennyiben a kormányoldal a közgyűlésben nem támogatja egy vizsgálóbizottság felállítását, akkor felállítanak egy alternatív ellenzéki testületet, amely szintén kikéri az ügy dokumentumait a történtek megismeréséhez.
Gál József, az LMP fővárosi képviselője utóbbiról azt mondta, amennyiben a Fidesz...
2018-12-12 13:42:21
Az RMDSZ támogatása nélkül nem tud sarkalatos törvényt elfogadni a bukaresti szociálliberális koalíció
... mindig nem világos, hogy akar-e egyáltalán kormányra kerülni az ellenzék, mert sem egy új parlamenti többség, sem a kormánynévsor, sem politikai program terén nem mutatott fel semmilyen alternatívát.
Az RMDSZ elnöke arra reagált, hogy a jobbközép ellenzék az RMDSZ-t teszi felelőssé, hogy "életben tartja" a jogállamiság megsértésével vádolt PSD-ALDE kormányt, és - európai népp...
2018-12-12 12:31:49
1 2 3 .................57 .........85 86 .........113 114 
Címkék: Theresa May, Viorica Dancila, Fővárosi Közgyűlés, Junge Alternative, Thomas Haldenwang, Kelemen Hunor, Szilágyi György, Jakab Péter, Dömötör Csaba, Keresztényszociális Unióval, Német Szociáldemokrata Párttal, Kereszténydemokrata Unió, Alternatíva Németországnak, román alkotmánybíróság, német alkotmányvédelem, legnagyobb ellenzéki, megállapodás ellenzői, román jobbközép, román ellenzék, ellenzék viselkedése, ellenzék vizsgálóbizottság, e-jegyrendszer ügyében, bukaresti szociálliberális, normakontrollt másodszor, minimális büntetési, párt egészét, további ellenőrzést, párt ifjúsági, gyanús esetek, döntést indokol, második referendumot, bennmaradásra voksolna, megállapodásról szóló, egymással rivalizáló, koordinátori szerepre, alternatív kormán, ellenzéknek közel, megfelelő számú, kormány megbuktatásához, alternatív médiában, közmédiában senki, büntető törvénykönyv, ellenzék évek, jelenlegi kormány, ellenzéki politikus, vizsgálóbizottság felállítását, alternatív ellenzéki, történtek megismeréséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.