Belépés
Jobbik: a hatalom fél
... fordul annak kivizsgálását kérve, hogyan kerülhettek nyilvánosságra Nagy Blanka iskolai adatai. Kéri a biztost, hogy ha jogellenességet állapít meg, tegyen feljelentést a...
2019-01-16 15:02:23
A román elnök az elítéltek idő előtti szabadulását lehetővé tevő törvény felülvizsgálatát sürgeti
... egy úgynevezett "pilótaítéletben" (az azonos témájú ügyeket egységesítő modellértékű döntés) marasztalta el Romániát a börtönökben uralkodó embertelen körülmények miatt.
A jobbközép ellenzék azzal vádolja a kormányoldalt, hogy korrupt politikusainak idő előtti kiszabadítása érdekében olyan módosításokkal fogadták el a jogszabályt, amelyek valóságos amnesztiatörvénnyé tették a...
2019-01-16 12:11:30
Lengyel kommentárok: Salvini varsói látogatása a szövetségesek keresése jegyében zajlott
... frakció" megalakításához - véli Szuldrzynski. Szerinte Kaczynski "nyilvánvalóvá tette, hogy nem akar egy Kreml által felügyelt, euroszkeptikus szövetség tagja lenni".
A fő lengyel ellenzéki párt, a Polgári Platform (PO) élesen bírálta, hogy a PiS politikusai - Kaczynski előtt a belügyminiszter, valamint a kormányfő - szerdán fogadták Salvinit. A PO ennek kapcsán "egzotikus sz...
2019-01-11 16:22:06
Nyílt vita folyik a cseh politikusok között a Huawei-technológiák kockázatáról
... titkosszolgálatokat, különösen az éves jelentésben megfogalmazott, Kínával és Oroszországgal kapcsolatos, szerinte "alaptalan" megállapításokat.
Az elnök csütörtöki nyilatkozatát pénteken több ellenzéki politikus is bírálta. "Az ország biztonsági érdekei előbbre valóak a gazdasági érdekeknél" - jelentette ki Jan Bartosek, a kereszténydemokrata néppárt (KDU-CSL) alsóházi frakc...
2019-01-11 11:11:24
DK: a miniszterelnök megfutamodott a valódi kérdések elől
... A miniszterelnök most is újságírókat tiltott ki a sajtótájékoztatóról, saját "mikrofonállványainak" mondta el az előre megírt propagandaszövegeket - tette hozzá.
Kifogásolta, hogy ellenzéki képviselőként nem engedték be a sajtótájékoztatóra, hogy meggyőződhessen arról, az újságírók valóban feltehetik a kérdéseiket.
A kormányfő szerinte nem válaszolt például arra, miért v...
2019-01-10 14:52:25
Korom Ferenc: a haderő helyzete folyamatosan javul
... korábban levelet írt, s abban világosan leírta miről szól a honvédelmi alkalmazotti besorolás.
A bizottság ülése vitával kezdődött, miután Kósa Lajos a testület elnöke nem olvasta fel az ellenzéki képviselők napirend kiegészítési javaslatait, csak szavaztak arról.
Ezért Vadai Ágnes, a testület DK-s alelnöke ügyrendi felszólalásában egy ellenőrző albizottság felállításáér...
2019-01-09 16:13:32
Salvini: Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek
... Jaroslaw Kaczynskival, a Lengyelországban kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökével is találkozik.
Salvini és Kaczynski találkozóját szerda délelőtt bírálta a fő lengyel ellenzéki tömörülés, a Polgári Platform (PO), amely szerint az egyeztetés célja "az EU szétverése".
A PiS "kétségtelenül újabb egzotikus szövetséget épít" - jelentette ki a PO nevében nyilatkoz...
2019-01-09 16:13:16
Brexit - Tüntetők élő interjú közben nácinak neveztek egy EU-párti brit képviselőt
... az intézkedés elmaradásáért. A Scotland Yard hétfő este bejelentette: vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy történt-e bűncselekmény.
Az alsóházban folyó hétfő esti vitán az ellenzéki Munkáspárt egyik képviselőnője, Mary Creagh is felvetette a történteteket, "nőgyűlölet vezérelte aljas huliganizmusnak" minősítve az esetet.
Hozzátette: korántsem elszigetelt esetről...
2019-01-08 07:04:21
Az Egyesült Államokba menekült a venezuelai legfelsőbb bíróság egyik bírája
... ügyekben is tanácsokat ad a bíráknak arra, hogy miképpen döntsenek.
Az interjúban - amelyből részleteket közölt az amerikai közszolgálati rádió (NPR) - Christian Zerpa azt állította: az ellenzék által bojkottált, 2018-as választások után azért nem bírálta az elnököt és a rendszert, mert családjával együtt biztonságban akart elmenekülni Venezuelából.
A tavaly májusban t...
2019-01-07 07:04:25
A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek Szolnokon és Debrecenben
...
A szolnoki Tiszai hajósok terén mintegy háromszázan vettek részt az ellenzék által rabszolgatörvénynek nevezett törvénymódosítás miatti tüntetésen, csatlakozva a budapesti demonstrációhoz. A tüntetésen részt vett a Jobbik mellett a Momentum képviselője, Cseh Katalin elnökségi tag is, aki 2019-et az ellenállás évének nevezte.
Ligeti József, a Szolnok Város Fejlődéséért Eg...
2019-01-05 20:45:10
1 2 3 ..................113 114 .........169 170 .........225 226 227 
Címkék: Korom Ferenc, Egyesült Államokba, Nagy Blanka, Szerinte Kaczynski, Polgári Platform, Kósa Lajos, Ezért Vadai Ágnes, Jaroslaw Kaczynskival, Scotland Yard, Mary Creagh, Christian Zerpa, Cseh Katalin, Ligeti József, Szolnok Város Fejlődéséért Eg, román elnök, szövetségesek keresése, cseh politikusok, miniszterelnök megfutamodott, valódi kérdések, haderő helyzete, venezuelai legfelsőbb, munka törvénykönyvének, azonos témájú, börtönökben uralkodó, jobbközép ellenzék, éves jelentésben, elnök csütörtöki, ország biztonsági, gazdasági érdekeknél, miniszterelnök most, előre megírt, újságírók valóban, kormányfő szerinte, honvédelmi alkalmazotti, bizottság ülése, testület elnöke, ellenzéki képviselők, testület DK-s, ellenőrző albizottság, egyeztetés célja, intézkedés elmaradásáért, alsóházban folyó, ellenzéki Munkáspárt, bíráknak arra, amerikai közszolgálati, ellenzék által, tavaly májusban, szolnoki Tiszai, budapesti demonstrációhoz, tüntetésen részt, ellenállás évének, megállapításokat, felülvizsgálatát,
© 2013 TVN.HU Kft.