Belépés
Török puccskísérlet - Egyre több török kér menedékjogot Németországban
...
A szövetségi parlament (Bundestag) egyik ellenzéki pártja, a Baloldal (Die Linke) frakciójának írásbeli kérdésére összeállított belügyminisztériumi kimutatás szerint a 2016 júliusában megkísérelt államcsíny óta nagyságrendekkel emelkedett a menedékjogot kérő törökök száma az előző, 2013-2015-ös időszak évi 1800 fő körüli átlagához képest.
A szövetségi bevándorlási és men...
2019-01-11 19:52:24
Betiltotta a bukaresti városháza a román uniós elnökség nyitórendezvényére időzített kormányellenes tüntetést
... tüntetniük, úgy vélekedett: több ezren lesznek a téren az EB tagjainak érkezésekor.
A Bukarestben megszokottá vált, korrupcióellenes jelszavakkal rendezett megmozdulásokat szervező ellenzéki Facebook-csoportok "Európát akarunk, nem diktatúrát" jelszóval hirdettek újabb tüntetést csütörtökre, amivel azt akarják demonstrálni, hogy nem értenek egyet a bukaresti kormány szerintük...
2019-01-09 16:53:08
Francia zavargások - A jobboldal üdvözölte az üzemanyagadó-emelés eltörlését, nyugalomra intett és kérte, hogy
...
"Most egyetlen feladatunk az, hogy megtaláljuk a kiutat a válságból. Mindenki felelős ezért. Nyugalomra intő politikai megszólalásokra van szükség" - mondta a legnagyobb ellenzéki párt vezetője az Europe1 kereskedelmi rádióban. "Igen, amit tegnap este Francois de Rugy környezetvédelmi miniszter megerősített az adóemelés eltörléséről, az a megbékélés jele. Egy olyan megbékélés...
2018-12-06 16:16:45
Összecsaptak Párizsban a sárga mellényesek közé keveredő szélsőségesek a rendőrökkel
... azonban csak 40 százaléka támogatja a megmozdulást, ami 7 százalékkal kevesebb, mint egy héttel ezelőtt....
2018-11-24 14:53:36
A Kreml elismerte, hogy a nyugdíjreform hatással volt a regionális választásokra
... késedelem egy költségvetési év elvesztését jelentette volna.
A forrás igyekezett megcáfolni azokat az értesüléseket, amelyek szerint a központi kormányzat diszkriminálni készül az ellenzéki színekben megválasztott kormányzókat, egyebek között a finanszírozás terén. A nyilatkozó konstruktív együttműködést ígért a megválasztott tisztségviselőkkel.
A Habarovszki területen...
2018-09-26 12:47:45
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... Gyurcsány Ferenc utasítása alapján - jelentette ki a jogász-politikus.

Szinte már bohózatba illő volt, ahogy a Sargentini-jelentés elfogadását követő néhány száz főnyi ellenzéki tüntetésen Gyurcsány Ferenc üvöltözött: “és kedden is maradni fogunk és szerdán is maradni fogunk".

Mindez szinte napra pontosan 12 évvel azután hangzott el a De...
2018-09-19 22:15:04
Szép monológ volt Feri, csak egy picinyke hiba van benne.
... nekünk kellet kifizetni.

És te ma képes vagy még ezek után forradalomra hívni hazánk lakosságát?

Nem kell az álságos viselkedésed, én a választások után kértem minden ellenzéki képviselőt ne vegyen részt a parlamenti üléseken, ne asszisztáljon a maffiózó diktatúrát építő Fidesz rabló bandának a játékához, mert semmi értelme sincs.

Menjél Feri te is...
2018-09-16 19:52:07
Sargentini-jelentés - Vasárnapra tüntetést szervez a DK
... csak most kezdődik".
Gréczy Zsolt hangsúlyozta, nagyon örülnek annak, hogy vasárnap az MSZP is tüntetni akar, ezért egyeztetnek egy közös demonstrációról. A tüntetésre minden olyan ellenzéki pártot várnak, amely valódi ellenzékként viselkedett és képviselője megszavazta a Sargentini-jelentést - mondta a politikus. Hozzátette, hogy az eseményre a civil szervezeteket is elvárjá...
2018-09-13 11:11:21
A macedón államfő felháborodott, az ellenzék tüntetni készül az ország új neve miatt
... feladásával megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások az Európai Unióval, és várhatóan a NATO is hamarosan felveszi az országot a tagjai közé. A szociáldemokrata macedón kormányfő arra kérte az ellenzéket és azokat, akik korábban ellenezték a megállapodást, hogy most támogassák azt, fogjanak össze, mert csak így lehet előrelépést elérni.
Zaevnek, Nikola Dimitrov külügyminisz...
2018-06-13 17:12:32
A román szenátus elfogadta a kisebbségi anyanyelvhasználatot is szabályozó közigazgatási törvénykönyvet
... szenátusi rámutatott: az RMDSZ azért támogatta a tervezet elfogadását, mert az a magyarság nyelvi jogainak bővítését és a decentralizációt célzó RMDSZ-javaslatokat is tartalmazza.
Az ellenzék bírálta a tervezetet, amely szerinte erősíti a közigazgatás "átpolitizálását", a politikai klientúraépítést, és kiszolgáltatja a hivatalokat a kormánypártoknak.
A közigazgatási törv...
2018-06-11 18:32:43
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 30 
Címkék: Összecsaptak Párizsban, Gyurcsány Ferenc, Menjél Feri, Gréczy Zsolt, Európai Unióval, Nikola Dimitrov, bukaresti városháza, román uniós, jobboldal üdvözölte, sárga mellényesek, nyugdíjreform hatással, regionális választásokra, picinyke hiba, macedón államfő, ellenzék tüntetni, román szenátus, szövetségi parlament, 2016 júliusában, menedékjogot kérő, szövetségi bevándorlási, bukaresti kormány, legnagyobb ellenzéki, adóemelés eltörléséről, olyan megbékélés, héttel ezelőtt, forrás igyekezett, központi kormányzat, ellenzéki színekben, finanszírozás terén, nyilatkozó konstruktív, álságos viselkedésed, választások után, parlamenti üléseken, maffiózó diktatúrát, közös demonstrációról, tüntetésre minden, civil szervezeteket, csatlakozási tárgyalások, tagjai közé, szociáldemokrata macedón, tervezet elfogadását, decentralizációt célzó, ellenzék bírálta, politikai klientúraépítést, közigazgatási törv, szociáldemokrata, környezetvédelmi, szabadkőművesség, korrupcióellenes, nagyságrendekkel, decentralizációt,
© 2013 TVN.HU Kft.