Belépés
Hatodik hete tüntetnek a szerb elnök ellen Belgrádban
... utolsó útjára. Trajkovic leszögezte, hogy amíg Vucic hatalmon van, Szerbiában nem fog javulni a helyzet.
A hatodik hete, szombatonként tartott tiltakozások közvetlen kiváltó oka egy ellenzéki politikus elleni novemberi támadás volt. A baloldali Borko Stefanovicot máig ismeretlen tettesek verték meg a dél-szerbiai Krusevacon, amikor egy ellenzéki rendezvényen vett részt. A pol...
2019-01-12 20:42:11
Liberálisok: Tarlós Istvánt politikai felelősség terheli az e-jegyrendszer ügyében
...
Sermer Ádám, az ellenzéki párt főpolgármester-jelöltje azt követően tartott sajtótájékoztatót pénteken Budapesten, hogy feljelentéskiegészítést tett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) e-jegyrendszerével kapcsolatban, átadva a rendőrségnek az ügyben készült sajtóhíreket, nyilvános adatokat.
Kiemelte, az is azt mutatja, hogy súlyos problémák történtek az eddig mintegy 1...
2019-01-11 12:22:06
MSZP-Párbeszéd: hazudott a miniszterelnök, nem a valóságról beszélt
...
Szabó Tímea azt mondta, Orbán Viktor az idei első kormányinfón folyamatosan hazudozott, nem beszélt a magyar egészségügy, az oktatás és a bérek valóságos helyzetéről.
Az ellenzéki politikus közölte, miközben a miniszterelnök szerint zéró tolerancia van a korrupcióval szemben, minden nemzetközi felmérés szerint virágzik Magyarországon a korrupció. Szerinte árulkodó volt a...
2019-01-10 15:01:49
Öt hete tüntetnek a szerb elnök ellen Belgrádban
...
A tiltakozások közvetlen kiváltó oka egy ellenzéki politikus elleni novemberi támadás volt. A baloldali Borko Stefanovicot máig ismeretlen tettesek verték meg a dél-szerbiai Krusevacon, amikor egy ellenzéki rendezvényen vett részt. A politikus állítása szerint támadói a Szerb Haladó Párthoz köthetőek.
A tüntetések december elején kezdődtek, a tiltakozók azt követelik, ho...
2019-01-06 12:24:55
LMP: a kormány haladéktalanul oldja meg a Honvédkórház problémáit!
... kérdéseire, és a szaktárca államtitkára sem lát gondokat.
Rendkívüli körülmények esetén hogyan tudná a kórház maradéktalanul ellátni a feladatát, ha "békeidőben" sem tudja? - firtatta az ellenzéki politikus, majd kijelentette: a Honvédelmi Minisztérium vezetése alkalmatlan ellátni feladatát.
A társelnök kérdésre az előző napok budapesti tüntetéseivel kapcsolatban azt m...
2018-12-14 10:41:21
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a nyelvvizsga kötelezővé tételének elhalasztásáért
...
Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, az ellenzéki párt ifjúsági tagozatának elnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a Jobbik mindig a nyelvtanulás fontossága mellett volt, a fenti céllal is egyetértenek, de túl korainak tartják a 2020-as bevezetést.
Ha 2020-ban ezt bevezetnék, akkor több tízezer fiatal nem tudna felsőoktatási intézménybe ...
2018-12-09 13:41:30
Krónika 9. rész (földforgalmi törvény)
... vehettek a földek adásvételi eljárásában. Helyes irány, ha ez alól mentesülnek a testületek és a bíróság előtt az agrárkamara védheti meg álláspontját.
Farkas Sándor cáfolta azt az ellenzéki vádat, hogy a jövőben a kamara mondja meg, ki vásárolhat földet, hiszen a döntés továbbra is a kormányhivatal kezében lesz.
Az államtitkár további módosításokat látott szükségesnek a...
2018-11-27 13:58:55
Brexit - Brexit-ügyi miniszter: november 21-ig megszülethet a megállapodás
...
A londoni alsóház Brexit-ügyi bizottságának elnöke, az ellenzéki Munkáspártot képviselői Hilary Benn nemrégiben levélben érdeklődött Raabnál, hogy mikor tudna megjelenni a Brexit-folyamatról szóló következő meghallgatáson a parlamenti testület előtt.
A miniszter egy héttel ezelőtti keltezésű, de a bizottság által csak szerdán nyilvánosságra hozott válaszlevelében úgy fog...
2018-10-31 18:32:58
Bukarestben a Colectiv-klubban három éve történt tűzvész áldozataira emlékeznek
... Unirii térről ahhoz a gyárcsarnokból kialakított egykori belvárosi szórakozóhelyhez, ahol három éve tragédiába torkollott a Goodbye to Gravity rockegyüttes koncertje.
Az Adevarul című ellenzéki lap keddi összeállítása szerint Romániában semmi sem változott, három évvel a tragédia után a gyerekek továbbra is tűzvédelmi engedély nélküli iskolákba, a fiatalok tűzveszélyes, omlad...
2018-10-30 11:41:04
Nézőpont: Tarlós egyértelmű esélyese a főpolgármester-választásnak
... fővárosiak 45 százaléka támogatná Tarlós Istvánt. Ha most vasárnap tartanák a választást, akkor egy - eddig még nem ismert - baloldali jelölt 30 százalékos eredményt érne el, így a többi ellenzéki jelölttel együtt (Jobbik, LMP) sem tudná a jelenlegi főpolgármestert legyőzni.
Mráz Ágoston Sámuel közölte, a felmérés arról tanúskodik, hogy Tarlós nemcsak a Fidesz, de az ellenzék...
2018-10-11 08:20:56
1 2 3 ..............48 49 .......73 74 .......96 97 98 
Címkék: Tarlós Istvánt, Borko Stefanovicot, Sermer Ádám, Budapesti Közlekedési Központ, Szabó Tímea, Orbán Viktor, Szerb Haladó Párthoz, Honvédelmi Minisztérium, Farkas Gergely, Farkas Sándor, Hilary Benn, Mráz Ágoston Sámuel, szerb elnök, e-jegyrendszer ügyében, valóságról beszélt, kormány haladéktalanul, nyelvvizsga kötelezővé, hatodik hete, ellenzéki politikus, baloldali Borko, dél-szerbiai Krusevacon, ellenzéki rendezvényen, ellenzéki párt, ügyben készült, eddig mintegy, idei első, magyar egészségügy, bérek valóságos, miniszterelnök szerint, korrupcióval szemben, tiltakozások közvetlen, politikus állítása, tüntetések december, szaktárca államtitkára, kórház maradéktalanul, társelnök kérdésre, előző napok, nyelvtanulás fontossága, fenti céllal, 2020-as bevezetést, földek adásvételi, bíróság előtt, agrárkamara védheti, ellenzéki vádat, kamara mondja, döntés továbbra, kormányhivatal kezében, államtitkár további, londoni alsóház, ellenzéki Munkáspártot, parlamenti testület, héttel ezelőtti, bizottság által,
© 2013 TVN.HU Kft.