Belépés
ITM: a hazai fejlesztéspolitikai intézményrendszer kiválóan működik
... érdekében, hogy igazságos kompromisszum születhessen a következő időszak uniós költségvetésében - hangsúlyozta az államtitkár, és példátlannak nevezte, hogy az Európai Parlamentben az ellenzéki magyar képviselők a nemzeti érdek elé helyezik a belpolitikai vitákat, ezzel rombolják Magyarország hírnevét, rontják tárgyalási pozícióját.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium ...
2019-11-21 14:32:03
Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
... látni. Azt is elmondta: örül minden magyar filmsikernek, és nem állítják, hogy ezek a kormány sikerei lennének, inkább Magyarország sikereinek tekinthetők.
Azt is megjegyezte: azok az ellenzéki kérések, miszerint a közmédiára kevesebb pénzt fordítsanak, egyúttal indítsanak újra egy csatornát, nincsenek összhangban.
Az ülés levezető elnöke a vitát lezárta.
Családvéde...
2019-11-20 17:23:14
Brit választások - Skót miniszterelnök: a Skót Nemzeti Pártra adott vokssal Skócia elkerülheti a Brexit-zűrzava
... hatvan éve nem nyert általános választást, és így Skócia felett olyan brit kormány gyakorol hatalmat, amelyre a skótok nem szavaztak.
A skót miniszterelnök a legnagyobb országos ellenzéki erőt, a Munkáspártot is bírálta, mondván: a Labour mindig a skót függetlenségi népszavazást elutasító konzervatívokat támogatja abban a kérdésben, hogy Skócia London irányítása alatt maradjo...
2019-11-20 15:41:58
Krónika 8. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... érdekét az embereké elé helyezik. Erőszak alkalmazására nem került sor - idézte fel -, a magyar társadalom pedig visszaigazolta, hogy fontosnak tartotta az akciót, újra elkezdtek bízni az ellenzéki politikában. A nemzeti érdek képviselete a házszabálynál is fontosabb - szögezte le Keresztes László Lóránt.
A Ház méltóságának megvédéséről kijelentette: kevesen gondolják, hogy ...
2019-11-20 15:01:49
Krónika 6. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... támogatja.
Emlékeztetett: az elmúlt években sokat változott a világ, ami miatt sokszor kellett változtatni a jogszabályokon, de a mostani javaslatokat nem az élet kényszerítette ki, hanem egyes ellenzéki képviselők törvényhozási munkát ellehetetlenítő magatartása. Korábban is voltak viták, de a képviselők elfogadták a választók döntését - tette hozzá.
A politikus közölte...
2019-11-20 13:21:52
Krónika 11. rész (honvédelmi törvények, védelmi beszerzések)
... az ellenzék is részt szeretnének venni a jogszabály kidolgozásában
Varga-Damm Andrea (Jobbik) azt mondta, a jogszabály indoklásában is benne van, hogy a honvédelem nemzeti ügy. Az ellenzéki képviselők azonban mégsem vehetnek részt a jogszabály kidolgozásában, pedig azt szeretnék, ha ők is alkotó tényezők lehetnének - jelentette ki. Úgy fogalmazott: nyújtsanak egymásnak békejo...
2019-11-19 18:33:38
A szociális ágazat képviselőivel tárgyaltak ellenzéki pártok
...
Ungár Péter (LMP) szerint megfutamodtak a kormánypártok az egyeztetés elől, emiatt a hétpártinak indult tárgyalás végül ötpárti lett. "Úgy látszik, a Fidesz és a KDNP nem tartotta fontosnak, hogy a sztrájkhelyzetben lévő szociális szektorral foglalkozzon" - mondta. Holott szerinte nemzeti minimumot képezhettek volna a kérdésben.
Korózs Lajos (MSZP) az Országgyűlés népjó...
2019-11-19 13:33:21
EU-tisztújítás - Elemző: Várhelyi Olivér az EU nyugat-balkáni bővítéséért fog dolgozni
... Ugyanakkor megjegyezte: "ezt így nem lehet ma kimondani Európában, mert - mint ahogy azt korábban láttuk - összeférhetetlenséget feltételez".
A Várhelyi Olivérrel kapcsolatban tett ellenzéki kijelentéseket Tóth Erik úgy kommentálta, hogy professzionális politikusok ilyen kijelentéseket nem tesznek és különösen nem politizálnak a magyar nemzeti érdekekkel szemben.
Egyútta...
2019-11-18 22:13:13
Krónika 9. rész (azonnali kérdések)
... meg a dzsámik" - jegyezte meg a kormányfő -, "mert önök bevándorláspártiak.
Mint fogalmazott, az ügyben leginkább az zavarta, hogy a magyarországi kunokon hetekig gúnyolódtak az ellenzékiek, csak azért, mert keleti származásúak. Feltette a kérdést: ha ugyanezt tette volna bárki a zsidó származásúakkal, mi történt volna az országban? Ne alkalmazza a kettős mércét, és adják me...
2019-11-18 19:22:57
Brit választások - Bíróság: nem kötelező meghívni a tévévitára a liberálisokat és a Skót Nemzeti Pártot
... december 12-ére kiírt előrehozott parlamenti választás kampányának első televíziós vitáját, de a műsorban csak Boris Johnson konzervatív párti miniszterelnök és Jeremy Corbyn, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője vesz részt.
A második legnagyobb országos ellenzéki párt, a Liberális Demokraták és a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő SNP keresetet nyújtott...
2019-11-18 19:22:44
1 2 3 ..............356 357 ........534 535 .......711 712 713 
Címkék: Nemzeti Filmintézet, Skót Nemzeti Pártra, Várhelyi Olivér, Skót Nemzeti Pártot, Európai Parlamentben, Technológiai Minisztérium, Skócia London, Keresztes László Lóránt, Varga-Damm Andrea, Ungár Péter, Korózs Lajos, Várhelyi Olivérrel, Tóth Erik, Boris Johnson, Jeremy Corbyn, Liberális Demokraták, szociális ágazat, következő időszak, ellenzéki magyar, nemzeti érdek, belpolitikai vitákat, kormány sikerei, ellenzéki kérések, közmédiára kevesebb, ülés levezető, vitát lezárta, skót miniszterelnök, legnagyobb országos, skót függetlenségi, magyar társadalom, ellenzéki politikában, elmúlt években, mostani javaslatokat, élet kényszerítette, képviselők elfogadták, választók döntését, politikus közölte, jogszabály kidolgozásában, jogszabály indoklásában, honvédelem nemzeti, ellenzéki képviselők, egyeztetés elől, hétpártinak indult, sztrájkhelyzetben lévő, magyar nemzeti, ügyben leginkább, magyarországi kunokon, zsidó származásúakkal, kettős mércét, műsorban csak, legnagyobb ellenzéki, második legnagyobb,
© 2013 TVN.HU Kft.