Belépés
Koronavírus - Csehországban és Lengyelországban is növekedett a fertőzöttek és halálesetek száma
... élőkről van szó. Továbbra is kötelező az orr és a száj eltakarása a köztereken.
Andrej Babis miniszterelnök délután találkozik az ellenzéki pártok vezetőivel, hogy megbeszéljék az együttműködés javításának lehetőségeit. A kormányfő három helyet ajánlott fel az ellenzéknek a válságstábban. A találkozót eredetileg keddre tervezték, de más fontos események miatt elmaradt.
A...
2020-03-26 13:31:50
Koronavírus - Gulyás: az ellenzék felelőtlensége miatt lejárnak a járvány elleni intézkedések
... ellenzék által felvetett időkorlátot úgy értékelte, senki nem tudja megmondani, hogy hatvan vagy kilencven nap múlva tud-e majd ülésezni a parlament.
Hangsúlyozta, továbbra is együttműködésre és összefogásra van szükség, mert a jogszabályt várhatóan a jövő hét elején tárgyalja az Országgyűlés és kedden szavaz is róla. Az indítványt bizonyos pontjainak elfogadásához kétharmado...
2020-03-24 15:43:50
Krónika 4. rész (színházak fenntartása)
... forrásokat, hogy a működésbe nem szól bele.
Emlékeztetett a miniszterelnök 2010-es kötcsei beszédére, amelyben Orbán Viktor jelezte: a kultúrának jelentős szerepet szán a nemzeti együttműködés rendszerében: új jobboldali kultúra megteremtését kérte az értelmiségi hallgatóitól.
Szerinte ennek jegyében központosították a közoktatást vagy alakították át az egyetemek működ...
2020-03-24 12:33:08
Századvég: félre kell tenni a pártpolitikai vitákat!
... végrehajtó hatalomtól.
A Századvég szerint a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy "az immár ideológiailag egységes" balliberális ellenzéki pártok változatlanul a legalapvetőbb együttműködésre sem hajlandóak.
Ahogy 2015-ös migrációs hullám idején, most is hiányozhat a támogatás a házszabálytól való eltéréshez a nem kormánypárti képviselők részéről - írták, felidézve,...
2020-03-23 16:52:21
Krónika 2. rész (frakcióválaszok)
...
Jobbik: a kormány csak saját magával akar együttműködni

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője azt mondta, hogy a legfontosabb az együttműködés képességének megőrzése lenne, de a "felhatalmazási törvény" alapján úgy tűnik, hogy a kormány a jövőben csak saját magával akár együttműködni.
A politikus arra kérte a kabinetet, hogy emelkedjen felül az ellenérzésein,...
2020-03-23 15:52:05
Koronavírus - Nézőpont: komoly társadalmi támogatást élveznek a kormány intézkedései
... büntetni azokat az ellenzéki pártokat, akik nem ismerik fel, hogy nem a nehézségeket és az esetleges hib...
2020-03-18 12:22:01
Román kormányalakítás - Bizalmat szavazott a parlament Ludovic Orban jobbközép kormányának
... kezeli a koronavírus-járvány visszaszorításához szükséges egészségügyi berendezések beszerzésének egyszerűsítését, és az ehhez szükséges pénzügyi alapok rendelkezésre bocsátását. Orban együttműködésre szólította fel a fertőzés terjedésének megállításában az állami intézményeket, civil szervezeteket és állampolgárokat. Ugyanakkor elismerte: a koronavírus-járványnak negatív társadal...
2020-03-14 17:02:47
Koronavírus - Gulyás: rendszeres kapcsolattartás a parlamenti pártok frakcióival
... egyeztetésen a vita alapvetően konstruktív volt, még ha nem is mindenki találta meg a megfelelő hangnemet. Mivel még csak "befelé mennek a problémába", a legszélesebb körű összefogásra és együttműködésre van szükség, erre kérték az ellenzéki pártokat és erre kaptak tőlük támogatást.
Meggyőződésük, hogy a politikai vitáknak a koronavírusügyben nincs helye - mondta. Az ellenzék...
2020-03-11 20:43:24
Koronavírus - DK: Kásler Miklóst zárják ki az operatív törzsből!
... a kérdés, hogy melyik ellenzéki politikust látnák szíve...
2020-03-07 11:22:25
EU-külügyminiszterek: Törökországnak abba kell hagynia a hamis információk terjesztését a migránsok között
... legkiszolgáltatottabb szíriai emberek számára, azon belül is 60 millió eurót kifejezetten az Idlíb tartományban dúló harcok kárvallottjainak. Az EU és Törökország között 2016 márciusában létrejött együttműködési megállapodás szerint Brüsszel hatmilliárd euróval támogatta a törökországi menekülteket és a rászoruló helyi közösségeket.
Az ENSZ adatai szerint a szíriai kormányer...
2020-03-06 18:02:02
1 2 3 .................110 111 .........165 166 .........219 220 221 
Címkék: Ludovic Orban, Kásler Miklóst, Andrej Babis, Orbán Viktor, Jakab Péter, ellenzék felelőtlensége, járvány elleni, pártpolitikai vitákat, kormány intézkedései, parlament Ludovic, parlamenti pártok, operatív törzsből, hamis információk, migránsok között, száj eltakarása, ellenzéki pártok, együttműködés javításának, kormányfő három, találkozót eredetileg, jogszabályt várhatóan, indítványt bizonyos, miniszterelnök 2010-es, kultúrának jelentős, nemzeti együttműködés, értelmiségi hallgatóitól, közoktatást vagy, egyetemek működ, korábbi tapasztalatok, immár ideológiailag, legalapvetőbb együttműködésre, házszabálytól való, kormány csak, együttműködés képességének, jövőben csak, politikus arra, ellenzéki pártokat, ehhez szükséges, fertőzés terjedésének, állami intézményeket, vita alapvetően, megfelelő hangnemet, legszélesebb körű, politikai vitáknak, koronavírusügyben nincs, törökországi menekülteket, rászoruló helyi, szíriai kormányer, lengyelországban, kárvallottjainak, központosították, együttműködésre,
© 2013 TVN.HU Kft.