Belépés
Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosb
... az ellenzéki pártok abban sem tudtak megegyezni, hogy kit támogatnak a kerületben.
Mint mondta, az LMP által támogatott Baranyi Krisztina 72 százalékos fölénnyel megnyerte az előválasztást. Ezzel szemben az ellenzéki összefogás jelöltje, Jancsó Andrea a Momentum, a Jobbik, az MSZP és a DK támogatása mellett bukott el.
Ebből is látszik, hogy a nagyobb ellenzéki pártok ro...
2019-08-17 11:24:34
Önkormányzat 2019 - Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást
... Krisztina a voksok 72 százalékát (1464 szavazat), Jancsó Andrea, a Momentum jelöltje 28 százalékot (566 szavazat) kapott.
Magyar György a sajtótájékoztatón sikeresnek nevezte az előválasztást, mert az ellenzéki főpolgármester-jelöltek hasonló megmérettetésén is 5 százalékos volt a részvétel.
Hozzátette: ez is jelzi, hogy az előválasztás bevált, ahol nincs megállapodás a...
2019-08-17 11:00:23
DK: a kormány klimatizáltassa a kórházakat!
... mintegy 1900 milliárd forintot vontak ki 2010 óta - jelentette ki.
Kérdésre válaszolva azt mondta, azért halasztották el egy héttel a IX. kerületben az ellenzéki polgármesterjelölti előválasztást, mert Áder János köztársasági elnök október 13-ára írta ki az önkormányzati választást. A hátralévő két hónap elegendő lesz arra, hogy a megválasztott polgármesterjelölt megfelelően ...
2019-07-30 13:14:56
Önkormányzat 2019 - Szakértő: az előválasztások kiélezik a konfliktusokat
...
Deák Dániel szerint hiába nyer meg valaki egy előválasztást, mert a választás után mindig lesz valaki, aki újonnan "belép a megmérettetésbe", ahogyan az Budapesten is történt.
A fővárosban tehát "nem hozott tisztulást" Karácsony Gergely győzelme.
Az elemző szerint az elkövetkező időszakban ugyanerre lehet számítani a különböző fővárosi kerületekben, illetve a vidék...
2019-07-30 11:05:01
EU-tisztújítás - LMP: kiemelten foglalkozzon klímavédelemmel az új Európai Bizottság!
... "ahonnan a parkolási mutyi kiindult", olyan jelöltet kell támogatnia, aki a parkolási maffia ellen harcol, nem pedig része annak. Az LMP ezért támogatja Baranyi Krisztina azon ellenzéki előválasztási feltételét, hogy ne kerülhessenek olyan jelöltek a kerület fontos pozícióiba, akik az ellenzék másik jelöltjéhez, Jancsó Andreához hasonlóan korábban nem utasították el a helyi parkol...
2019-07-18 11:51:32
Önkormányzat 2019 - Újabb ellenzéki polgármesterjelöltet mutattak be Debrecenben
... hajdú-bihari elnöke pedig a városi zöldterületek növelésére, a közlekedés környezetbaráttá tételére hívta fel a figyelmet.
Varga Zoltán a sajtótájékoztató végén bejelentette: előválasztásra hívja ki a Jobbik-Momentum-LMP debreceni polgármesterjelöltét, amennyiben előzetesen kötelezik magukat arra, hogy az előválasztás nyertesét mindannyian, egyöntetűen támogatni fogják.
...
2019-07-16 16:12:43
Önkormányzat 2019 - Századvég: a budapestiek szerint Karácsony nem alternatíva
...
A közlemény szerint hiába zárult le az előválasztások második fordulója és jelentette be Karácsony Gergely az ellenzék fővárosi együttműködésének részleteit, a balliberális oldal által folyamatosan vizionált béke továbbra sem köszöntött be: Ferencvárosban újabb baloldali háziverseny következik, a Jobbik pedig két kerületben is külön utakon jár.
A Századvég azt írta: az e...
2019-07-12 11:42:29
Önkormányzat 2019 - Szakértő: több helyen megszakadt az ellenzéki együttműködés
...
Deák Dániel példaként említette, hogy a jelek szerint Ferencvárosban is előválasztás lesz.
A szakértő szerint talán a rendszerváltás óta nem volt ilyen rossz állapotban az ellenzék. Hiába beszélnek összefogásról, együttműködésről, úgy látszik, a háttérben továbbra is az európai parlamenti választásoknál is látott taktika működik az ellenzéknél, amely arról szól, hogy a p...
2019-07-10 11:11:51
Önkormányzat 2019 - Párbeszéd: ha Karácsony nyer, visszaadják a fővárost a budapestieknek
... arról, hogy Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt egy internetes bejegyzésben hazugsággal vádolta Karácsony Gergelyt. A szóvivő azt felelte, hogy Puzsér Róbert az ellenzéki előválasztáson elmondhatta volna a véleményét, de nem tette meg. "Örök kritikusnak, örök háborgónak, örök hisztis gyereknek" maradni természetesen lehet, de ez nem politikai pozíció - tette hozzá.
...
2019-07-09 15:21:31
Önkormányzat 2019 - Tarlós: nem a fővárosról szól Karácsony Gergely kampánya
... főváros ügyeiről legyen szó, hanem egy másik, országos politikai érdekérvényesítés előkészítéséről - jelentette ki Tarlós István, aki úgy fogalmazott: ez még csak nem is az ellenzéki előválasztást megnyerő Karácsony Gergely érdeke, hanem "nagy valószínűség szerint inkább a Gyurcsány-Apró família érdeke, amiben Karácsony csak egy engedelmes eszköz".
A főpolgármester szerint Ka...
2019-07-08 18:01:51
1 2 3 .9 .13 14 .17 18 
Címkék: Baranyi Krisztina, Európai Bizottság, Karácsony Gergely, Jancsó Andrea, Magyar György, Áder János, Deák Dániel, Jancsó Andreához, Varga Zoltán, Puzsér Róbert, Karácsony Gergelyt, Tarlós István, választók alig, ellenzéki előválasztáson, ferencvárosi előválasztást, kormány klimatizáltassa, előválasztások kiélezik, budapestiek szerint, ellenzéki együttműködés, fővárosról szól, ellenzéki pártok, ellenzéki összefogás, nagyobb ellenzéki, sajtótájékoztatón sikeresnek, előválasztás bevált, önkormányzati választást, választás után, fővárosban tehát, elemző szerint, elkövetkező időszakban, különböző fővárosi, parkolási mutyi, parkolási maffia, kerület fontos, ellenzék másik, helyi parkol, városi zöldterületek, közlekedés környezetbaráttá, sajtótájékoztató végén, előválasztás nyertesét, közlemény szerint, előválasztások második, ellenzék fővárosi, balliberális oldal, jelek szerint, szakértő szerint, háttérben továbbra, európai parlamenti, internetes bejegyzésben, ellenzéki előválasztást, engedelmes eszköz,
© 2013 TVN.HU Kft.