Belépés
5. Az őszödi beszéd üzenete, nem csináltunk semmit 4 évig
...5. AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK

https://www.youtube.com/watch?v=Dqaa LNw2e2Q

Kiemelés a beszédből:
5. ,,És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:
Nem derült ki semmi újdonság, hiszen ebben az országban 1945- de legfőképpen 1956- és sajnos 1989 óta is H...
2019-12-07 00:09:39
Súlyos megvesztegetés miatt vádat emeltek a haditengerészet korrupciós ügyében Izraelben
... mindössze hatra lehet szüksége a hadseregnek, a vádirat bejelentésekor Twitter-üzenetet tett közzé, amelyben Izrael legsúlyosabb katonai korrupciós ügyének nevezte a történteket.
Az ellenzéki Kék-fehér pártban politizáló Jaalon azt is bejelentette, hogy egy Kék-fehér-kormány létrejötte esetén vizsgálóbizottságot állít fel, és ennek célja az igazság feltárása lesz olyan kérdés...
2019-12-05 16:52:26
Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
... folyamatosan a konzervatívok kényelmes támogatottsági előnyét jelzik.
A legfrissebb közvélemény-kutatások átlaga alapján a Konzervatív Pártra a szavazók 42 százaléka voksolna, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt támogatottsága 32 százalék körüli.
A csütörtökön közzétett program alapján ha a Konzervatív Párt a jövő heti választáson többséget szerez, száz napon belül ...
2019-12-05 14:42:14
Alapjogokért Központ: több nyugat-európai parlament jobban bünteti a rendbontást
... az EP elnöke és alelnöke is felhívta a figyelmet arra, hogy az EP a demokratikus vita terepe, így elfogadhatatlan az ilyesfajta viselkedés - idézte fel.
Hangsúlyozta: a decemberi ellenzéki akciók a parlamenti viselkedéskultúra íratlan szabályait hágták át, olyan típusú mintákat hoznak be a politikába, amely gátolja az Országgyűlés munkáját.
Pócza István a Kossuth rádió ...
2019-12-05 12:12:29
Az anticionizmust antiszemitizmusnak nyilvánító határozatot fogadott el a francia nemzetgyűlés
... határozatot az 577 fős francia nemzetgyűlésben kis többséggel fogadták el: a jelenlévők közül 154-en szavaztak igennel az Emmanuel Macron Köztársaság lendületben nevű pártjához és az ellenzéki jobbközép Köztársaságiakhoz tartozó képviselők közül. Az ellenzéki baloldalról 72-en nemmel szavaztak, 43-an pedig tartózkodtak. Meglepetést okozott, hogy 26 kormánypárti képviselő is elutas...
2019-12-04 12:00:50
Női elnököket választottak a spanyol parlament két kamarájának élére
... alkotmányellenesen megrendezett népszavazás miatt bebörtönzött vezetőik szabadon engedésének és katalán köztársaság megteremtésének célját is beleszőtték esküjükbe.
A legnagyobb ellenzéki erőnek számító Néppárt bejelentette: alkotmányossági panasszal él a történtek miatt, mert szerintük az eskütételek némelyike nem felel meg a törvényi előírásoknak.
A kongresszus alakuló...
2019-12-03 17:32:14
Fidesz: a szocialisták már egy éve is hazudtak a munka törvénykönyvéről, és csak politikai kampányakciókhoz has
... akik kormányzásuk alatt egymillió magyar embert tettek munkanélkülivé, "agyonadóztatták a béreket és megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták a dolgozókat". A szocialisták és a többi ellenzéki párt az elmúlt években sem támogatott semmilyen, a magyar dolgozókat segítő adócsökkentést - emelték ki.
A Fidesz szerint az elmúlt egy évben teljesen világossá vált, hogy a munka törv...
2019-12-03 16:01:38
3. Az őszödi beszéd az ország ellehetetlenítéséről
AZ ŐSZÖDI BESZÉD és az ellenzéki tüntetések REJTETT ÜZENETE A MÁNAK https://www.youtube.com/watch?v=Dqaa LNw2e2Q

Kiemelés a beszédből:
3. ,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi." (Gyurcsány Ferenc)
Komment:...
2019-12-03 15:50:28
Respekt: összeférhetetlenséget állapított meg az Európai Bizottság Andrej Babisnál
... azt az ellenzék követeli, nem az ő hatásköre.
"Tekintettel arra, hogy Csehország miniszterelnökéről van szó, a jelentést azonnal nyilvánosságra kell hozni" - mondta Petr Fiala, az ellenzéki Polgári Demokratikus Párt (ODS) elnöke szintén a köztelevízióban. Az ellenzéki bírálatok lényege, hogy Babis politikai tevékenységével segíti az Agrofert holdingot, hogy az jó üzleti lehe...
2019-12-01 19:41:56
LMP: a klímavészhelyzethez kötődik a zöld népszavazás első kérdése
... Kérdésre válaszolva Ungár Péter arról beszélt: formális egyeztetések nem, informálisak azonban voltak más pártokkal a népszavazási kezdeményezés támogatásáról, hozzátéve, "véget ért az az ellenzéki időszak, hogy én informális egyeztetésekről a sajtót fogom tájékoztatni".
Lényeges pontnak azt nevezte, hogy minél többen nyilváníthassanak véleményt, pártkötődéstől függetlenül, a...
2019-12-01 13:11:44
1 2 3 ..................662 663 .........994 995 .........1324 1325 1326 
Címkék: Alapjogokért Központ, Európai Bizottság Andrej Babisnál, ŐSZÖDI BESZÉD, REJTETT ÜZENETE MÁNAK, Gyurcsány Ferenc, Konzervatív Pártra, Konzervatív Párt, Pócza István, Emmanuel Macron Köztársaság, Magyar Szocialista Párt, Petr Fiala, Polgári Demokratikus Párt, Ungár Péter, őszödi beszéd, haditengerészet korrupciós, első száz, francia nemzetgyűlés, spanyol parlament, munka törvénykönyvéről, zöld népszavazás, ellenzéki tüntetések, országban 1945-, vádirat bejelentésekor, ellenzéki Kék-fehér, igazság feltárása, konzervatívok kényelmes, legnagyobb ellenzéki, csütörtökön közzétett, jövő heti, figyelmet arra, demokratikus vita, ilyesfajta viselkedés, decemberi ellenzéki, parlamenti viselkedéskultúra, jelenlévők közül, ellenzéki jobbközép, ellenzéki baloldalról, történtek miatt, eskütételek némelyike, törvényi előírásoknak, kongresszus alakuló, többi ellenzéki, elmúlt években, magyar dolgozókat, évben teljesen, munka törv, ország lehetőségein, liberálisok közös, ellenzék követeli, jelentést azonnal,
© 2013 TVN.HU Kft.