Belépés
Állami Számvevőszék: a számvevőszék ellenőrzéseit támadó nyilatkozatok a jogállamiságot támadják
... jelentenek. Hangsúlyozták: a jogállam alapelve a jogkövető magatartás, és a törvényi előírások nem ismerete senkit nem mentesít a felelősség alól.
Az ÁSZ kiemelte:számára nem léteznek ellenzéki vagy kormánypártok, kizárólag ellenőrzött szervezetek vannak, amelyek gazdálkodását a törvényi előírások szerint ellenőriznie kell. Hozzátették: minden pártot azonos törvényi előírások...
2019-01-14 11:41:27
Öt hete tüntetnek a szerb elnök ellen Belgrádban
...
A tiltakozások közvetlen kiváltó oka egy ellenzéki politikus elleni novemberi támadás volt. A baloldali Borko Stefanovicot máig ismeretlen tettesek verték meg a dél-szerbiai Krusevacon, amikor egy ellenzéki rendezvényen vett részt. A politikus állítása szerint támadói a Szerb Haladó Párthoz köthetőek.
A tüntetések december elején kezdődtek, a tiltakozók azt követelik, ho...
2019-01-06 12:24:55
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... azért is, mert azokat a magyar nép nem akarja. Jakab Péter a köztelevíziónál tartott tüntetésekről szólva kijelentette, csak diktatúrákban fordulhat elő, hogy fegyveres őröket küldenek az ellenzéki képviselőkre.
Hozzátette, a Fidesznek ugyanakkor most rossz, mert "a nép felébredt". Bár a Jobbik eddig is ellene volt mind a 2010 előtti, mind pedig az az utáni "multibarát, dolg...
2019-01-03 14:53:13
Nézőpont: a Fidesz népszerűsége nőtt, az ellenzéké csökkent a választások óta
...
Az intézet az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményben számolt be a november vége és december első fele között, részben már az ellenzéki tüntetések idején készített pártpreferencia-kutatásáról. E szerint az országgyűlési választás eredményéhez képest a Fidesz-KDNP támogatottsága hét százalékponttal nőtt, így jelenleg a legvalószínűbb listás eredménye 54 százalék.
A Job...
2018-12-22 10:11:06
Baloldali ellenzék: egy jelöltnek kell szemben állnia Tarlós Istvánnal
... de tiszteletben tartják majd az előválasztás eredményét, beállnak a győztes mögé - hangsúlyozta.
A DK és a Párbeszéd hivatalosan még nem állított jelöltet.
Molnár Zsolt az ellenzéki együttműködést történelminek nevezte és kijelentette: "a Kunigunda utca kísértete járta be egész Európát" - utalt arra, hogy a nemzetközi sajtóban is szerepelt az ellenzéki pártok közös fel...
2018-12-20 18:33:27
Rendkívüli ülést és vizsgálóbizottságot kezdeményez az ellenzék
... utáni magyar demokrácia történetében példátlan események történtek, jogtiprásnak, jogsértésnek tartják, hogy fegyveres biztonsági őrök országgyűlési képviselőket bántalmaztak.
Az ellenzéki politikusok hangsúlyozták, minden parlamenten belüli és kívüli eszközt felhasználnak a jelenlegi rezsimmel szemben, hogy helyreállítsák a jogállamiságot, a demokráciát, az Országgyűlés műkö...
2018-12-17 17:12:17
Gulyás: az ellenzéki pártoknak "óriási a felelősségük" az erőszakért a tüntetéseken
...
Gulyás Gergely azt mondta, az Országgyűlés szerdai ülésén az ellenzék magatartása törvénytelen, agresszív és erőszakos volt, néhányan pedig az utcán is úgy érezték, ha ellenzéki képviselőknek szabad így viselkedni, akkor nekik is lehet.
Kiemelte, sem a képviselők, sem az ellenzéki politikai aktivisták nem állhatnak a törvények fölött.
A Fidesz 2006-ban, "az államcső...
2018-12-17 16:12:19
A szakszervezetek a szociális párbeszéd felélesztését követelik a kormánytól
...
Az MKKSZ elnöke kiemelte, a nemzeti munkaügyi kerekasztalnál helyet kell foglalnia a kormánynak, a kormányzó pártnak, az ellenzéki pártoknak, a szakszervezeteknek, a civil szervezetek képviselőinek, az önkormányzati érdekszövetségeknek és a munkaadók képviselőinek.
Magyarországon szükség van a szociális párbeszédre, ezt Boros Péterné szerint az is bizonyítja, hogy a mun...
2018-12-12 15:11:55
Krónika 13. rész (informatikai tanács, olimpikonok járadéka)
... sérelmezte.
Szerinte ez a készülő beruházások, beszerzések miatt fontos, mert, mint fogalmazott, nem érték-, hanem érdekalapú döntések várhatók. Mindez szerinte nem támogatható.

DK: az ellenzéki pártoknak nincs helye ilyen testületekben
Gréczy Zsolt (DK) a többi közt azt kifogásolta, hogy az ellenzéki pártok nem kapnak helyet ilyen testületekben. Megjegyezte:...
2018-11-27 17:29:49
Kivonulnak a tárgyalóteremből a bizalmatlansági szavazáskor a kormánykoalíciós cseh szociáldemokraták
...
A bizalmatlansági indítványt, amelyről a pénteki rendkívüli parlamenti ülésen szavaz a képviselőház, az ellenzéki pártok egy része kezdeményezte az Andrej Babis miniszterelnököt érintő Gólyafészek ügyben napvilágra került új tények alapján. A Gólyafészek ügyben Babis ellen büntetőeljárás van folyamatban az uniós támogatásokkal való visszaélés gyanúja miatt.
A hatályos sz...
2018-11-21 21:34:19
1 2 3 .......26 27 ....40 41 ...52 53 54 
Címkék: Állami Számvevőszék, Tarlós Istvánnal, Borko Stefanovicot, Szerb Haladó Párthoz, Jakab Péter, Molnár Zsolt, Gulyás Gergely, Boros Péterné, Gréczy Zsolt, Andrej Babis, számvevőszék ellenőrzéseit, jogállamiságot támadják, szerb elnök, rendkívüli ülés, ellenzéké csökkent, jelöltnek kell, ellenzéki pártoknak, szociális párbeszéd, bizalmatlansági szavazáskor, kormánykoalíciós cseh, jogállam alapelve, jogkövető magatartás, törvényi előírások, felelősség alól, tiltakozások közvetlen, ellenzéki politikus, baloldali Borko, dél-szerbiai Krusevacon, ellenzéki rendezvényen, politikus állítása, tüntetések december, köztelevíziónál tartott, ellenzéki képviselőkre, 2010 előtti, november vége, ellenzéki tüntetések, országgyűlési választás, legvalószínűbb listás, előválasztás eredményét, győztes mögé, ellenzéki együttműködést, nemzetközi sajtóban, ellenzéki pártok, ellenzéki politikusok, jelenlegi rezsimmel, ellenzék magatartása, ellenzéki politikai, törvények fölött, nemzeti munkaügyi, kormányzó pártnak,
© 2013 TVN.HU Kft.