Belépés
Mráz Ágoston Sámuel: az őszödi beszéd ismerete nélkül nem lehet érteni a magyar politikai helyzetet
... miniszterelnök tehetséges politikus - fűzte hozzá.
"Tehát összességében azt lehet mondani, hogy az a tehetség bizonyítéka, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig pol...
2020-05-25 22:43:17
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... megismételte: olyan nem fordulhat elő, hogy valakinek kevesebb lesz a bére és nem több.

DK: a kormány forrásokat von el az önkormányzatoktól

Bősz Anett (DK) azt mondta: az ellenzéki vezetésű települések jól helytálltak a járvány elleni védekezésben annak ellenére, hogy a kormány forrásokat vont el az önkormányzatoktól, minden héten bejelentettek valamilyen e...
2020-05-25 16:52:53
A Mi Hazánk halálbüntetéssel sújtaná a Deák téri késelőt
... halálbüntetés.
Ha pedig az unió nem változtat álláspontján, Magyarországon pedig a jelenlegi "rendkívül liberális törvények" maradnak érvényben, akkor jobb, ha kilépünk az unióból - fogalmazott az ellenzéki politikus.
A pártelnök úgy vélekedett, a jelenlegi törvények szerint komoly esély mutatkozik arra, hogy a "mészárlás elkövetője, ez a brutális vadállat, gyilkos fiata...
2020-05-25 15:42:03
DK: csak az európai ügyészséghez csatlakozó tagállamok kapjanak uniós forrásokat!
...
Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, "véget kell vetni annak, hogy az Orbánéhoz hasonló kormányok kontroll nélkül szórják az uniós pénzeket".
Elmondta, véget kell vetni annak is, hogy Magyarországon a támogatások nagy része következmények nélkül folyhat el a "Mészáros-, Tiborcz-, Garancsi-féle ner-kegyeltekhez".
Rónai Sándor szerint az EU mindent megtesz a viss...
2020-05-24 12:02:59
Koronavírus - Az LMP kiáll az erős önkormányzatok mellett
...
Az ellenzéki politikus emlékeztetett, az önkormányzatiság lényege, hogy a helyi bevételeket a helyi érdekek mentén fordítják az ott élő emberek szükségleteire.

Lengyel Szilvia közölte, az LMP parlamenti írásbeli kérdésben kér választ arra a kormánytól, hogy Gödöllőn is ugyanaz fog-e történni, mint Gödön, ahol a Samsung gyár által befizetett adókat átcsoportosított...
2020-05-24 11:01:29
Hongkongi tüntetések - Százak tiltakoztak Hongkongban a pekingi nemzetbiztonsági törvény ellen, könnygázzal osz
... arra kényszerült, hogy félretegyen egy nemzetbiztonsági törvénytervezetet, miután becslések szerint mintegy félmillióan vonultak utcára a városban, hogy tiltakozzanak ellene. Hongkongi ellenzéki politikusok szerint a pénteken ismertetett törvénytervezet egyoldalú bevezetésének terve azt jelentené, hogy Peking a Hongkong nagyfokú autonómiáját garantáló "egy ország, két rendszer" el...
2020-05-24 08:41:03
Koronavírus - Dömötör: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország
... "nyugodtan sorba állhatnak bocsánatkérésre" azok a közéleti szereplők, akik az elmúlt hetekben emiatt támadták Magyarországot és a magyar demokráciát. Szomorúnak nevezte, hogy köztük sok hazai ellenzéki politikust is találni. Úgy látszik, hogy nem tud akkora baj lenni, hogy ne támadják a saját országukat - fűzte hozzá.
Arról, hogy a DK-s Arató Gergely egy televíziós interjúba...
2020-05-24 07:50:57
Koronavírus - MSZP: a kormány munkahelyvédelmi programja megbukott
...
Az ellenzéki politikus a Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtótájékoztatójára reagálva közölte: a Gulyás Gergely által munkahelyvédelem címén bejelentett lépések - az ötezerrel több közfoglalkoztatott és a háromezer honvédségi munkahely - a jelenlegi 330 ezer munkanélküli egy százalékának jelentenek csak megoldást.
Úgy értékelt: a kormány az elmúlt hónapokban a munk...
2020-05-21 15:42:42
Koronavírus - Párbeszéd: kormánypárti képviselők bojkottálták az operatív törzs meghallgatását a népjóléti bizo
... miatt, kiderült, hogy vidéken jóval magasabb a fertőzöttek száma.
A Fidesz és a KDNP képviselői azonban nem jelentek meg az ülésen, lehetetlenné téve annak megtartását - mondta az ellenzéki politikus, aki elképesztő arcátlanságnak nevezte a kormánypárti képviselők távolmaradását.
Megjegyezte: hiába próbálja a kabinet Karácsony Gergely főpolgármesterre és a fővárosra rá...
2020-05-20 15:47:32
Koronavírus - Jobbik: fizessék ki az ápolók megérdemelt bérét!
...
Az ellenzéki politikus arról beszélt: nem elég a kórházi dolgozóknak megígért egyszeri, bruttó 500 ezer forintos juttatás, érdemi fizetésemelésre van szükség az intézményekben, ezért szorgalmazza, hogy a kormányzat által ígértnél hamarabb kapjanak béremelést az egészségügyben dolgozók.
Lukács László György szerint Kásler Miklós alkalmatlan az emberi erőforrások miniszter...
2020-05-20 13:37:32
1 2 3 ...................705 706 ..........1058 1059 ..........1410 1411 1412 
Címkék: Mráz Ágoston Sámuel, Gyurcsány Ferenc, Bősz Anett, Rónai Sándor, Lengyel Szilvia, DK-s Arató Gergely, Gulyás Gergely, Karácsony Gergely, Lukács László György, Kásler Miklós, őszödi beszéd, magyar politikai, európai ügyészséghez, erős önkormányzatok, pekingi nemzetbiztonsági, járvány elleni, kormány munkahelyvédelmi, operatív törzs, népjóléti bizo, ápolók megérdemelt, kormány forrásokat, ellenzéki vezetésű, ellenzéki politikus, jelenlegi törvények, brutális vadállat, uniós pénzeket, támogatások nagy, önkormányzatiság lényege, helyi bevételeket, helyi érdekek, nemzetbiztonsági törvénytervezetet, pénteken ismertetett, közéleti szereplők, elmúlt hetekben, magyar demokráciát, saját országukat, televíziós interjúba, ötezerrel több, háromezer honvédségi, százalékának jelentenek, elmúlt hónapokban, fertőzöttek száma, kormánypárti képviselők, kabinet Karácsony, kórházi dolgozóknak, kormányzat által, egészségügyben dolgozók, emberi erőforrások, nemzetbiztonsági, átcsoportosított, munkahelyvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.