Belépés
Harminc éve szabadon - Kövér: porlik a demokráciába vetett közbizalom
... legjobb meggyőződésünk szerint dönthettünk volna arról, hogy mi ennek az általunk szolgálni akart nemzetnek az érdeke"; a mostani ellenzék, az nem ilyen - fogalmazott.
Azt mondta, az ellenzéki térfélen "egyedül talán Gyurcsány Ferenc pártját tekinthetjük valamelyest is szuverénnek, no persze nem abban a értelemben, hogy ne függne attól a globalista hálózattól, amelynek a rész...
2020-05-03 07:30:56
Szakértő: egy "liberális massza" alakult ki az ellenzéki oldalon
...
Az elemző azt mondta: mivel minden ellenzéki párt ugyanazt mondja, valószínűleg az tud majd közülük kiemelkedni, amelyik a legerősebb, legszervezettebb, leghatározottabb és a legtapasztaltabb. Ez jelenleg a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció (DK) - tette hozzá.
Boros Bánk Levente úgy fogalmazott, a DK elnöke egy "báránybőrbe bújt farkas", ő mozgatja a ...
2020-03-11 10:41:30
Önkormányzat 2019 - Szakértő: megindult a helyezkedés az ellenzéki térfélen
... Ágnest.
Jelezte azt is, hogy az MSZP az önkormányzati választásokon elért eredményén felbuzdulva igyekszik vis...
2019-10-19 20:12:58
Önkormányzat 2019 - Elemző: a DK érdeke a Karácsony-beszéd kiszivárogtatása
... Dániel úgy vélekedett, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke egy egységes "demokrata párt" létrehozására törekszik a saját vezetése alatt, illetve Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségével az ellenzéki térfélen. Ennek pedig utolsó akadálya Karácsony Gergely lehet - tette hozzá.
Kifejtette, a DK-nak ugyanis nem jó ha Karácsony győz a főpolgármester-választáson, mert akkor a következő ...
2019-10-02 22:02:08
Önkormányzat 2019 - Elemző: nincs polgármesterváltó hangulat
...
Az elemző ezzel összefüggésben arról is beszélt, hogy hiányzik a bizonytalan vagy kevésbé aktív választók mobilizálásához szükséges erő az ellenzéki térfélen.
Budapesten nagy az esélye annak, hogy Tarlós István főpolgármester megnyeri a választást, és a huszonhárom kerület túlnyomó többségében is kormánypárti polgármester marad - értékelt a Deák Dániel.
Emlékeztetet...
2019-09-16 09:41:00
Önkormányzat 2019 - Századvég: a választók alig 5 százaléka vett részt az ellenzéki előválasztáson Ferencvárosb
...
Palócz André hozzátette: ez nem meglepő, hiszen az ellenzéki pártok abban sem tudtak megegyezni, hogy kit támogatnak a kerületben.
Mint mondta, az LMP által támogatott Baranyi Krisztina 72 százalékos fölénnyel megnyerte az előválasztást. Ezzel szemben az ellenzéki összefogás jelöltje, Jancsó Andrea a Momentum, a Jobbik, az MSZP és a DK támogatása mellett bukott el.
...
2019-08-17 11:24:34
Önkormányzat 2019 - Szakértők: az ellenzéki térfélen káosz van, nem összefogás
...
Deák Dániel szerint különböző identitású, ellenérdekelt pártok próbálnak összefogni az ellenzéki oldalon, és jelöltjeik is karakteresek, ezért lehet, hogy egy közös jelöltre a többi ellenzéki párt szavazója nem fog voksolni, inkább távol marad a szavazástól.
"Lábon lövik magukat a pártok" az összefogással, például az MSZP többször beállt a DK mögé, így szavazóinak egy ré...
2019-07-07 18:52:02
XXI. Század Intézet: az ellenzéki előválasztás konfliktusforrás
...
Deák Dániel az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta, az ellenzéki politikusok nem tudnak közös nevezőt találni, ezzel bizonyítják, hogy sem az ország, sem Budapest vezetésére nem alkalmasak. Emiatt az előválasztással csak a közöttük lévő ellentéteket növelik, új szavazókat nem tudnak mozgósítani - tette hozzá.
Úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki térfélen k...
2019-06-13 08:51:05
Szlovák elnökválasztás - Az MKP jelöltje visszalépett a legerősebb ellenzéki jelölt javára
... támogatásával indul.
A felmérések szerint ugyancsak erős jelölt a szlovák liberálisok által támogatott vállalkozó, Robert Mistrík is, akinek a legnagyobb esélye lehet arra, hogy a legtöbb ellenzéki szavazó voksát begyűjtse.
Felmérések eredményei szerint az elnökválasztás második körébe való bejutásra esélye lehet még a legfelsőbb bíróság volt elnökének, Stefan Harabínn...
2019-02-19 17:02:25
Nem lépnek ki a flamand nacionalisták a belga kormányból az ENSZ migrációs csomagja miatt
... beszámolója szerint.
A parlament külügyi bizottsága szerdán vitázik a kérdésről, amelyet még a nap folyamán szavazásra is bocsátanak. A plenáris ülés elé másnap kerül az ügy, és egyes ellenzéki pártok támogatásával a várakozások szerint meglesz a képviselői többség.
A frakcióvezető kiemelte, hogy a szavazásnak nincs jogi kötőereje, az ügyben a kabinetnek kell döntenie, C...
2018-12-05 13:52:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Század Intézet, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Boros Bánk Levente, Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Tarlós István, Deák Dániel, Palócz André, Baranyi Krisztina, Jancsó Andrea, Robert Mistrík, Stefan Harabínn, demokráciába vetett, ellenzéki oldalon, ellenzéki térfélen, választók alig, ellenzéki előválasztáson, ellenzéki előválasztás, legerősebb ellenzéki, flamand nacionalisták, belga kormányból, általunk szolgálni, mostani ellenzék, globalista hálózattól, önkormányzati választásokon, saját vezetése, elemző ezzel, bizonytalan vagy, esélye annak, huszonhárom kerület, ellenzéki pártok, ellenzéki összefogás, közös jelöltre, többi ellenzéki, ellenzéki politikusok, előválasztással csak, közöttük lévő, felmérések szerint, szlovák liberálisok, legnagyobb esélye, legtöbb ellenzéki, elnökválasztás második, legfelsőbb bíróság, parlament külügyi, plenáris ülés, várakozások szerint, képviselői többség, frakcióvezető kiemelte, szavazásnak nincs, kabinetnek kell, legszervezettebb, kiszivárogtatása,
© 2013 TVN.HU Kft.