Belépés
Koronavírus - Orbán: 225 milliárd forintot költöttek eddig védekezésre (1.rész)
... m...
2020-03-30 17:23:19
Koronavírus - Időkorlátot kér a koronavírus-járvány elleni törvénybe az ellenzék
... Koalíció négy feltétellel támogatná a törvény elfogadását - emlékeztetett. A jogszabály nem szólhat az "idők végezetéig", szükségesnek és arányosnak kell lennie, biztosítania kel az ellenzéknek az Alkotmánybírósághoz való fordulás jogát és nem korlátozhatja a sajtó szabadságát - sorolta követeléseiket.
Csárdi Antal, az LMP képviselője is hangsúlyozta, pártjuk ragaszkodik az i...
2020-03-30 11:52:28
Koronavírus - DK: a kormány felelős a megbetegedett egészségügyi dolgozókért
...
A politikus kifejtette, az ellenzéknek igaza lett, amikor azt mondta, nagy baj lesz abból, ha az egészségügyben dolgozók, köztük a háziorvosok nem kapnak megfelelő védőfelszereléseket. A napokban derült ki ugyanis, hogy Gazdagréten és Őrmezőn két háziorvos fertőződött meg koronavírussal, ők most házi karanténban vannak. Ennek eredményeként a tízezer lakosú Őrmezőn nem maradt ...
2020-03-28 14:22:04
Koronavírus - Csehországban és Lengyelországban is növekedett a fertőzöttek és halálesetek száma
... köztereken.
Andrej Babis miniszterelnök délután találkozik az ellenzéki pártok vezetőivel, hogy megbeszéljék az együttműködés javításának lehetőségeit. A kormányfő három helyet ajánlott fel az ellenzéknek a válságstábban. A találkozót eredetileg keddre tervezték, de más fontos események miatt elmaradt.
Az ellenzéki pártok kedden és szerdán a képviselőházban és a szenátus...
2020-03-26 13:31:50
Koronavírus - Orbán: az ellenzék nélkül is megoldjuk a válságot
... a járvány után vitassák meg, hogy időben észlelték-e a vírus terjedését. Az elsők között hirdettek veszélyhelyzet és tettek meg minden fontos lépést - közölte.
Azt is mondta az ellenzéknek, hogy most azért harcolnak: Magyarország maradjon működő, demokratikus jogállam, holott eddig mindig azt hallotta, hogy Magyarország nem működő, nem demokratikus és nem jogállam.
Megje...
2020-03-23 19:18:45
Koronavírus - A Mi Hazánk támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbítását
...
Dúró Dóra úgy vélekedett, hogy a balliberális ellenzéknek a demokrácia sérülésére vonatkozó érvei hamisak, mert a törvény nyomán a kormány csak a veszélyhelyzettel, a járvány elhárításával összefüggő szabályok megállapítására kap felhatalmazást és tartalmazza a szükségesség és arányosság elvét.
Ugyancsak álságos, hogy a határozatlan idő helyett a balliberális ellenzék cs...
2020-03-23 17:22:08
Koronavírus - Gulyás: a meghozott intézkedések megtartása függ a Ház döntésétől
... veszélyhelyzet időtartamának meghatározásáról szól, hiszen ennek kijelölése az alaptörvény értelmében a kormány feladata. A kabinet azonban megtette a lehető legnagyobb gesztust az ellenzéknek, és a jogot a veszélyhelyzet végének meghatározására átadja az Országgyűlésnek. Jelenleg azonban nem tudható, hogy ez mikor lehetséges, ahogy az sem, hogy például 90 nap múlva határozatképes...
2020-03-23 15:22:05
Koronavírus - Kovács Zoltán: a kormány megteremtette a megbízható információáramlás alapjait
... kommunikációs akciócsoport vezetője hangsúlyozta, a támadások helyett egyértelmű összefogást várnak az ellenzéktől, ez Magyarország és a magyar emberek érdeke.
Kovács Zoltán szerint az ellenzéknek el kell fogadnia, hogy mivel a kormány felügyeli azokat a szervezeteket, amelyeknél az információk rendelkezésre állnak, a legfrissebb és legmegbízhatóbb tájékoztatás a kabinettől ...
2020-03-15 09:21:29
Koronavírus - Gulyás: rendszeres kapcsolattartás a parlamenti pártok frakcióival
... a koronavírus megjelenésének első pillanatától kezdve a védekezés eredményessége érdekében. A helyzet nehéz, a fertőzések száma "nyilván nőni fog", az az érdeke az ország egészének, ellenzéknek és kormánypártoknak egyaránt, hogy a védekezés során minden feltétel biztosított legyen az Országgyűlés részéről - hangsúlyozta.
Arra a felvetésre, hogy az Egészségügyi Világszervezet...
2020-03-11 20:43:24
Az MSZP aláírásokat gyűjt a jövedéki adóról szóló javaslatához
... átlépjen.
Molnár Zsolt egy másik kérdésre azt mondta, örülnek, hogy Gyurcsány Fere...
2020-03-05 16:42:01
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ...........151 152 153 
Címkék: Kovács Zoltán, Csárdi Antal, Andrej Babis, Dúró Dóra, Egészségügyi Világszervezet, Molnár Zsolt, Gyurcsány Fere, kormány felelős, megbetegedett egészségügyi, ellenzék nélkül, veszélyhelyzet meghosszabbítását, meghozott intézkedések, kormány megteremtette, megbízható információáramlás, parlamenti pártok, jövedéki adóról, törvény elfogadását, sajtó szabadságát, politikus kifejtette, ellenzéknek igaza, egészségügyben dolgozók, napokban derült, tízezer lakosú, ellenzéki pártok, együttműködés javításának, kormányfő három, találkozót eredetileg, járvány után, vírus terjedését, elsők között, balliberális ellenzéknek, demokrácia sérülésére, törvény nyomán, kormány csak, járvány elhárításával, balliberális ellenzék, alaptörvény értelmében, kormány feladata, kabinet azonban, lehető legnagyobb, veszélyhelyzet végének, támadások helyett, magyar emberek, kormány felügyeli, információk rendelkezésre, koronavírus megjelenésének, védekezés eredményessége, helyzet nehéz, fertőzések száma, ország egészének,
© 2013 TVN.HU Kft.