Belépés
Levél 2.
... határozottan lépeget a saját koncepciója szerint és hogy az ellenzék oldaláról is inkább az együttműködés kezd dominálni és nem a szembefordulás. A kritika nem a Kormánynak vagy az ellenzéknek szól, hanem a szakmai alázat hiányának és az ésszerűtlen, média megjelenések alapján, ezek szintjén álló orvosi megoldásoknak, valamint a rossz gyakorlat pánikkeltésének és tudom, hogy ez el...
2020-04-19 06:53:29
Április 26-ra írta ki a szerb elnök a parlamenti választást
... módszerek, amelyekkel a kormányzó Szerb Haladó Párt (SNS) politizál. Az ellenzék főként azt veti az Aleksandar Vucic államfő vezette SNS szemére, hogy "rátette a kezét" a médiára, így az ellenzéknek szinte esélye sincs megjelenni a komolyabb csatornákon és műsorokban vagy akár az írott sajtóban.
Mintegy reagálva a bírálatokra, a Szerb Haladó Párt képviselői felvetették a par...
2020-03-04 13:21:33
Csökkenthetik a parlamenti bejutási küszöböt Szerbiában lapértesülés szerint
... módszereket, amelyekkel a kormányzó Szerb Haladó Párt (SNS) politizál. Az ellenzék főként azt veti az Aleksandar Vucic államfő vezette SNS szemére, hogy "rátette a kezét" a médiára, így az ellenzéknek szinte esélye sincs megjelenni a komolyabb csatornákon és műsorokban vagy akár az írott sajtóban.
A bírálatokkal egy időben jelent meg az információ a bejutási küszöb csökkenté...
2020-01-14 14:20:39
Ellenzék: ki kell hirdetni a klímavészhelyzetet
... hogy lakosságarányosan számolva Kína után Magyarországon a legrosszabb a levegő. Hozzátette, a légszennyezettség miatt évente 13 ezer ember hal meg Magyarországon. Hangsúlyozta: az ellenzéknek egységes abban, hogy a kormánynak ki kell hirdetnie a klímavészhelyzetet.
Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese azt mondta, örömmel látják, hogy a Fidesz is megértette, a klímavá...
2019-12-05 14:22:23
Kocsis: az Országgyűlésben szerdán történtek is igazolják a fegyelmi változtatások szükségességét
... aztán szinte cáfolni is alig lehet.
Közölte, nem igaz, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát korlátoznák, mindenki elmondhatja véleményét az Országgyűlésben. A szerdai vitában az ellenzéknek a vezérszónoki körben ötször 30 perc állt a rendelkezésére, míg a kormánypártoknak kétszer harminc perc.
Kocsis Máté visszautasította azt is, hogy a képviselők ellenőrzési joga sérü...
2019-11-20 17:33:16
Gulyás: nem kell nyelvvizsga a felsőoktatási jelentkezéshez
... követő cselekedetek közötti különbség már az első közgyűlés után óriási. Megszűntek azok a gesztusok, amelyekkel Tarlós István is élt, például a fővárosi cégek felügyelőbizottságaiban az ellenzéknek nem biztosították a képviseletet.
Emellett "elképesztő és szégyenteljes kisstílűségnek" ítélte, hogy a két, a kormánypártok által támogatott független polgármestert a közgyűlés ne...
2019-11-07 16:32:20
Krónika 10. rész (azonnali kérdések)
... életbe, amelyek az ilyen cselekedeteket megakadályozzák.
Gulyás Gergely bizodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a jövőben értelmes viták színtere lesz az Országgyűlés, mert az ellenzéknek is ez lenne az érdeke.
Hogyan segíti a kormány a családok hitelterheinek csökkentését?
Móring József Attila (Fidesz) a családtámogatási rendszerrel kapcsolatban tett fel azo...
2019-11-04 21:12:04
Beterjeszti a médiahatóság jövő évi büdzséjének tervezetét a költségvetési bizottság
... az anyagi függetlenség, ami az intézményi autonómia egyik alapja is.
Varju László bizottsági elnök (DK) azon felvetésére, hogy ekkora összegből gazdálkodva az NMHH sokrétűbb, az ellenzéknek megszólalási lehetőséget adó programokat támogathatna, az NMHH elnöke jelezte: a hatóság sem a közszolgálati média stratégiáját, sem annak tartalmát nem határozhatja meg.
A médiahatós...
2019-10-29 13:35:27
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje az, hogy visszaadják Budapestet a budapestieknek
... annak érdekében, hogy egész budapesti kampányukat finanszírozzák. Emellett kis összegű adományokat is gyűjtenek - tette hozzá.
Szintén kérdésre válaszolva arról is besz...
2019-08-25 13:31:55
Krónika 6. rész (pénzügyi közvetítőrendszer)
... módosítással kapcsolatos kifogásokat hangoztatott Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) vezérszónoka, mondván, vannak a törvénynek támogatható részei, de olyanok is, amelyeket az ellenzéknek el kell utasítania.
Szerinte a kormányzat saját korábbi csapdájából próbál kimenekülni a kormányzat a nyugdíj-öngondoskodás esetében, miután 2011-ben napok alatt szüntették meg annak...
2018-10-30 12:40:45
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Szerb Haladó Párt, Aleksandar Vucic, Arató Gergely, Kocsis Máté, Tarlós István, Gulyás Gergely, Móring József Attila, Varju László, Demokratikus Koalíció, szerb elnök, parlamenti választást, parlamenti bejutási, fegyelmi változtatások, felsőoktatási jelentkezéshez, médiahatóság jövő, költségvetési bizottság, választás tétje, saját koncepciója, ellenzék oldaláról, együttműködés kezd, ellenzéknek szól, szakmai alázat, rossz gyakorlat, kormányzó Szerb, ellenzék főként, ellenzéknek szinte, komolyabb csatornákon, írott sajtóban, időben jelent, bejutási küszöb, légszennyezettség miatt, ellenzéknek egységes, szerdai vitában, vezérszónoki körben, kormánypártoknak kétszer, képviselők ellenőrzési, első közgyűlés, fővárosi cégek, kormánypártok által, ilyen cselekedeteket, jövőben értelmes, családok hitelterheinek, családtámogatási rendszerrel, anyagi függetlenség, intézményi autonómia, ellenzéknek megszólalási, közszolgálati média, törvénynek támogatható, kormányzat saját, visszautasította, családtámogatási,
© 2013 TVN.HU Kft.