Belépés
Krónika 1. rész (napirend előtt: munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatása)
... megduplázták a munkanélküliséget, vagy amikor elvettek egy havi bért. A baloldal vezetői felvettek egy sárga mellényt - emlékeztetett, hozzátéve: legalább messziről látni, kik azok, akik az elmúlt években semmit sem tettek a munkából élőkért.


Jobbik: 2019 nem lesz a rabszolgák éve


Pintér Tamás (Jobbik) úgy értékelt, elárulja a népét, aki szerdán...
2018-12-10 15:41:48
Brexit - Downing Street: megtartják kedden a parlamenti szavazást a Brexit-megállapodásról, médiaértesülések sz
... menetrendje változni fog.
Utánuk felszólal az alsóházban a Brexit-folyamat irányításáért felelős brit minisztérium (DExEU) vezetője, Stephen Barclay is.
Nagy-Britanniában már az elmúlt napokban egyre nagyobb számban jelentek meg olyan sajtóértesülések, hogy a kormány elhalasztja a kedd estére kitűzött alsóházi szavazást a Brexit feltételrendszeréről szóló megállapodásról...
2018-12-10 14:12:07
Brexit - Brit sajtóértesülés szerint elhalasztják a keddre kitűzött parlamenti szavazást a Brexit-megállapodásr
... "beleragadhat" egy vámuniós viszonyrendszerbe az EU-val.
A megállapodás reménytelennek tűnő alsóházi elfogadási esélyei miatt a Konzervatív Párt és a kormány több vezető tisztviselője már az elmúlt napokban is sürgette a parlamenti szavazás elhalasztását, de a Downing Street egyelőre ragaszkodik a kedd esti időponthoz.
Theresa May a Mail on Sunday című konzervatív vasárn...
2018-12-09 12:51:25
Ötvenen túl
ÖTVENEN TÚL


Mottó:
Nem számít, hogy elmúltak az évek,
mert szívedben még zeng az ének,
Míg onnan ki nem fogy a dal,
addig fiatal maradsz, nagyon fiatal!


...
2018-12-09 12:45:38
Francia zavargások - M1: már nem az üzemanyagadó emeléséről szólnak a tüntetések
... hogy miközben a bérek stagnálnak, az árak egyre emelkednek - tette hozzá.
Az egyik megszólított fiatal tüntető szerint az volna a helyes, ha Emmanuel Macron francia elnök belátná, az elmúlt évek liberális gazdaságpolitikája nem működik, s emberek milliói küzdenek lakhatási problémákkal. Az elnöknek - a tüntető szerint - le kellene mondania.
Mintegy 1500 sárgamellényes t...
2018-12-08 12:36:23
Átadták a 2018-as Prima Primissima Díjakat
... megismertetéséhez. "Mindannyiukban közös, hogy kimagasló tehetségük sok éven át, akár egész életen át tartó kemény munkával és áldozatvállalással párosul" - hangsúlyozta az elnök.
Az elmúlt évek alatt 480 Prima és Primissima díjat adtak át - idézte fel, hozzátéve: a jelöltek, a díjazottak kiválasztásánál mindig a teljesítmény volt a meghatározó.
Demján Sándorra emlékezv...
2018-12-07 21:22:13
Kásler: az egészségügyben további jelentős béremelésekre kerül sor
... kell tekinteni az egészségügy finanszírozási rendszerét, ennek során pedig figyelembe kell venni a teljesítményt és az eredményeket.
Mint mondta, ahhoz, hogy fenntartható legyen az elmúlt évek gazdasági növekedése, ahhoz egészséges lakosságra van szükség, hiszen hosszú távon nem lehet versenyképes egy gazdaság rossz egészségi állapotú lakossággal.
Banai Péter Benő elmond...
2018-12-07 20:12:43
Gulyás: az EU-val folytatott migrációs küzdelem a szuverenitásért folyt
...
Gulyás Gergely a Nemzetállam-jogállam? címmel megrendezett konferencián tartott előadásában úgy fogalmazott:az a küzdelem, amit az elmúlt években " mi a migráció ügyében folytattunk az egy szuverenitásért folytatott küzdelem". Hiszen mi nem akartuk azt másoknak megmondani, hogyan kell ebben a kérdésben dönteni, de ragaszkodtunk ahhoz, hogy a mi jogunkat a migráció ügyében val...
2018-12-06 19:37:49
Darák Péter: a Kúria számára 2018 az új szabályok alkalmazásának éve volt
... Világosan kell látni ugyanakkor, hogy a közigazgatási bíráskodás értékeinek megőrzése megkívánja, a jövőben is főként azok a professzionális szakemberek lássák el ezt a feladatot, akik ezt az elmúlt huszonöt évben kidolgozták - mondta. Hozzátette: az átalakításról napvilágot látott elképzelések ezt nem veszélyeztetik.
Darák Péter - aki maga is közigazgatási bíró - közölte: a...
2018-12-06 13:41:50
Karácsony - A decemberi kiskereskedelmi forgalom rekord növekedésére számít a kereskedelmi szövetség
... mintegy 10 százalékát realizálja az év utolsó hónapjában. A vásárlások átlagos értéke 20-25 százalékkal nő az ünnepi időszakban, a vásárlók száma pedig mintegy 3 százalékkal. A vállalat az elmúlt évek egyik legjobb havi forgalmát várja decemberben - közölte a Spar az MTI-vel.
Az ünnepi időszakban a vásárlók a karácsonyi készülődéshez kapcsolódó tipikus termékeket keresik: a s...
2018-12-06 07:05:13
1 2 3 ..................656 .........984 .........1311 1312 
Címkék: Downing Street, Prima Primissima Díjakat, Darák Péter, Pintér Tamás, Stephen Barclay, Konzervatív Párt, Theresa May, ÖTVENEN TÚL, Emmanuel Macron, Demján Sándorra, Banai Péter Benő, Gulyás Gergely, parlamenti szavazást, keddre kitűzött, üzemanyagadó emeléséről, 2018-as Prima, egészségügyben további, szuverenitásért folyt, decemberi kiskereskedelmi, kereskedelmi szövetség, havi bért, baloldal vezetői, sárga mellényt, elmúlt években, munkából élőkért, elmúlt napokban, kormány elhalasztja, kedd estére, vámuniós viszonyrendszerbe, megállapodás reménytelennek, kormány több, parlamenti szavazás, kedd esti, bérek stagnálnak, árak egyre, egyik megszólított, elmúlt évek, tüntető szerint, díjazottak kiválasztásánál, teljesítmény volt, egészségügy finanszírozási, gazdaság rossz, migráció ügyében, kérdésben dönteni, közigazgatási bíráskodás, professzionális szakemberek, elmúlt huszonöt, átalakításról napvilágot, vásárlások átlagos, ünnepi időszakban, vásárlók száma, karácsonyi készülődéshez, médiaértesülések,
© 2013 TVN.HU Kft.