Belépés
Budavári Történetek - 1. adás
... online térben követheti a közönség, hétről-hétre izgalmas programokat kínál a Várkert online Facebook csatornáján.
A Nemzeti Hauszmann Program fejlesztési területein az elmúlt hónapokban is különleges leletek, a múlt fontos kultúrtörténeti töredékei kerültek elő; a középkor, a barokk-kor és a dualizmus időszakának emlékei is napvilágot láttak.
Az ezekről készült összeál...
2021-01-19 13:01:00
Bújdosó napló
Olvastam vagy tíz éve, de most újra el kell olvasnom Tormay könyvét. Beleillik azon könyvek sorába, amit az elmúlt hónapokban olvastam. Igaz ez napló, a Régi ház regény volt, és nagyon jónak tartottam. És nem is szólva Lesznai regényéről, akiről nem tudtam sokáig, hogy Jászi egyik felesége volt. Szóval tanulom visszafelé a történelmet. És félek, hogy a Sötétség délbent is újra elol...
2021-01-16 13:15:12
Vészjelzés .
...Mondhatjuk , az elmúlt téli hónapokban még hó sem esett .
Kinn minden szürke , szmogos , ami bizony a kedvünkre is
rányomja bélyegét . S bizony ráérünk a gondolatainkkal többet
foglalkozni , és hányszor lepereg előttünk életünk filmje . Ma ...
2021-01-04 11:16:09
2021-es nagy szerelmi horoszkóp: boldog leszel?
... eleinte senki nem kelti fel igazán az érdeklődésedet. Jól teszed, ha senki mellett nem ragadsz le kényszerűségből! Lépj tovább, ha nem vagy jó ember mellett. A csillagok inkább a meleg hónapokban kedveznek neked, különösen a nyár közepe és vége hozhatja meg a nagy találkozást. Minden körülmény adott 2021-ben egy érzelmekkel teli kapcsolathoz. Sok sikert!


RÁK (VI. ...
2021-01-03 19:30:43
Ferenc pápa ünnepi szertartásai decembertől januárig
... Péter-bazilikában.
A szentszéki közlemény tájékoztat, hogy a járványügyi intézkedéseknek megfelelően a hívek igen ko...
2020-12-16 21:19:43
Decemberben jelenik meg Ferenc pápa új könyve
... Miséztem, gyóntattam és lelki útmutatást adtam, de soha nem jártam ki, hacsak nem kellett a postára mennem. Egyfajta karantén volt, elszigeteltség, mint ami sokunkkal történt az elmúlt hónapokban, és jót tett nekem. Gondolatokat érlelt meg bennem: írtam és sokat imádkoztam.
Addig a pillanatig a Jézus Társaságában rendezett életem volt, ami arra a tapasztalatra épült, amit elő...
2020-11-25 09:56:40
D vitamin és a koronavírus
... ösztönözze, emeljék a D-vitamin ajánlott napi bevitelének mennyiségét annak érdekében, hogy világszerte csökkenjen a koronavírus fertőzött betegek kórházi kezelése.

Az elmúlt hónapokban számos tanulmány erősítette meg azt a hipotézist, hogy a szervezet D3-vitamin szintjének fontos szerepe lehet a koronavírussal szembeni hatékony védekezésben.

A legtöbb orszá...
2020-11-22 13:51:37
Köszönet
Kevés jó dolog ért az elmúlt hónapokban, de nagyon jól esett Péntek Imre verseskötetemről írt kritikája a novemberi Magyar Naplóban. Alapos elemzés, kedves írás, s külön jól esett, hogy a nyugatos hagyományok követőkének említett. Jó a hely, hiteles a szerző. Köszönet....
2020-11-13 20:58:48
Emelt dózisú D-vitamin - koronavírusra
... arra ösztönözze, emeljék a D-vitamin ajánlott napi bevitelének mennyiségét annak érdekében, hogy világszerte csökkenjen a koronavírus fertőzött betegek kórházi kezelése.
Az elmúlt hónapokban számos tanulmány erősítette meg azt a hipotézist, hogy a szervezet D3-vitamin szintjének fontos szerepe lehet a koronavírussal szembeni hatékony védekezésben.

A legtöbb országb...
2020-10-22 17:09:58
Székely János megyéspüspök áldotta meg szeptember 4-én a
Székely János megyéspüspök áldotta meg szeptember 4-én a Boldog Brenner János Óvoda belsőleg felújított Bem utcai épületét.
Energetikai korszerűsítés zajlott az elmúlt hónapokban a szombathelyi Boldog Brenner János Óvoda Bem utcai épületében. Pintérné László Ildikó intézményvezető a martinus.hu-nak adott interjújában elmondta: az elmúlt hónapokban gyakorlatilag - a fa...
2020-09-05 08:33:21
1 2 3 .................207 208 ........311 312 .........414 415 416 
Címkék: Budavári Történetek, Székely János, Nemzeti Hauszmann Program, Jézus Társaságában, Péntek Imre, Magyar Naplóban, Boldog Brenner János Óvoda, Boldog Brenner János Óvoda Bem, Pintérné László Ildikó, elmúlt hónapokban, múlt fontos, dualizmus időszakának, ezekről készült, gondolatainkkal többet, csillagok inkább, meleg hónapokban, nyár közepe, nagy találkozást, érzelmekkel teli, szentszéki közlemény, járványügyi intézkedéseknek, hívek igen, postára mennem, tapasztalatra épült, koronavírus fertőzött, szervezet D3-vitamin, koronavírussal szembeni, legtöbb orszá, novemberi Magyar, nyugatos hagyományok, legtöbb országb, verseskötetemről, kényszerűségből, intézkedéseknek, kultúrtörténeti, gondolatainkkal, intézményvezető, koronavírussal, elszigeteltség, érdeklődésedet, tapasztalatra, gyakorlatilag, korszerűsítés, koronavírusra, interjújában, társaságában, szertartásai, megyéspüspök, gondolatokat, kapcsolathoz, védekezésben, szombathelyi, fejlesztési, decembertől, időszakának, foglalkozni, találkozást, érzelmekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.