Belépés
Karácsony: végrehajtjuk a választási programot
... eleget a meghívásnak.
Az ellenzéki politikus erre úgy reagá...
2020-01-21 21:27:34
Nagy István: újabb források segíthetik az állattartó telepek korszerűsítését
...
A miniszter ismertette, hogy az elmúlt hónapokban számos hír látott napvilágot az afrikai sertéspestis (asp) magyarországi megjelenéséről és terjedéséről. Számos olyan adminisztratív intézkedést kellett hozni, amelyek felhívták a figyelmet a magyar állattartó telepek állategészségügyi színvonalának emelésére és a szigorú rendszabályok betartására.
Sikerült megóvni a ház...
2020-01-21 14:01:23
Londoni elemzők: "finomhangolási üzemmódban" a magyar monetáris és költségvetési politika
... bemutatott tanulmányukban kiemelik azt a véleményüket, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) "kényelmes helyzetben" van: az infláció jórészt ellenőrzés alatt áll, mivel a maginfláció az elmúlt hónapokban lefelé indult, és úgy tűnik, hogy a forintárfolyam szűk, 328-336 forint/euró sávban rögzült.
A ház londoni elemzői szerint az MNB - ha valamiért kikerülne jelenlegi komfortzónájáb...
2020-01-20 16:02:24
Szlovák parlamenti választás - A Fico vezette kormánypárt nyerhet egy felmérés szerint
... pozsonyi törvényhozásba, eggyel több, mint négy éve.
A felmérés eredményei szerint az Irányt a megkérdezettek 18,7 százaléka választaná. Ez az eredmény nem tér el jelentősen az utóbbi hónapokban mért, 20 százalékot közelítő támogatottságtól, ugyanakkor számottevő visszaesés lenne az Irány 2014-es eredményéhez képest, amikor a voksok 28,28 százalékát kapták meg.
A felméré...
2020-01-16 17:11:42
Harry herceg visszalép a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepétől
...
Harry, Sussex hercege - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - feleségével közös Instagram-oldalán szerda este közölte, hogy Meghannal együtt "progresszív, új szerepkörre" törekszik a monarchia intézményrendszerén belül.
A házaspár a közlemény szerint azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljon, és a jövőben i...
2020-01-08 21:23:05
Ellenszavazat nélkül döntött a monetáris tanács az alapkamat tartásáról decemberben
... mutatkozott abban, hogy az inflációs mutató változékonysága miatt továbbra is kiemelt figyelmet érdemel a tartósabb tendenciákat megragadó adószűrt maginfláció. Ennek szintje a következő hónapokban is a jelenlegi közelében alakul, majd 2020 első negyedévétől mérséklődik. A tanácstagok hangsúlyozták, hogy az inflációs várakozások változatlanul horgonyzottak.
A döntéshozók megá...
2020-01-08 20:52:52
Elemzők: bizonytalan, hogy a külső hatásoknak mekkora szerepük van az ipari termelés tavaly novemberi lefékeződ
... termelési adatok. Úgy vélte, a novemberi számok ismeretében sem egyszerű megítélni az ipari kilátásokat, különösen úgy, hogy a havi teljesítmény erős volatilitása várhatóan a következő hónapokban is fennmarad.
Mindenesetre a hazai üzleti bizalmi indexek kedvezően alakultak az utóbbi időszakban, emellett a korábban megvalósított beruházások folyamatos termőre fordulása is poz...
2020-01-08 12:42:03
A bankszövetség elkötelezett az azonnali fizetési rendszer mellett
... miatt nem kétséges, hogy az azonnali átutalás sikere nemzetgazdasági érdek, amelyet a Magyar Bankszövetség a teljes tagságával együtt kifejezetten és elkötelezetten támogat. Az elmúlt hónapokban a bankszektor több tíz milliárd forintot fordított a rendszer kiépítésével kapcsolatos informatikai fejlesztésekre - áll a közleményben.
A szövetség szerint az, hogy a hétköznapi utal...
2020-01-07 13:21:29
Deutsch: egész Európában meg kell állítani a bevándorlást
... járultak hozzá a máltai kormánykörökig vezetői politikai gyilkosság tárgyalásához, ha januárban Magyarország ügyét is napirendre veszik - mondta. Deutsch Tamás szerint ezért a következő hónapokban az összes Magyarországgal kapcsolatos "megmosolyogtató politikai sci-fi" napirendre kerül majd Brüsszelben, "eddig senki által nem ismert intézetek és civil szervezetek" pedig a magyaror...
2020-01-03 13:41:36
Trump figyelmeztette Erdogan török államfőt a "külföldi beavatkozás" veszélyeire Líbiában
... vitatott meg. Trump elnök kiemelte, hogy a külföldi beavatkozás komplikálja a helyzetet Líbiában" - olvasható az amerikai elnöki hivatal közleményében.
Elemzők szerint Líbia az elmúlt hónapokban a térség befolyásos hatalmainak küzdőterévé vált, és a harc feltételezhetően a líbiai olajvagyon ellenőrzéséért folyik. Az egyik oldalon Törökország és Katar áll, amely támogatja a n...
2020-01-02 23:21:47
1 2 3 ................................197 198 .................296 297 ................394 395 
Címkék: Nagy István, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Bankszövetség, Deutsch Tamás, választási programot, állattartó telepek, magyar monetáris, felmérés szerint, királyi család, monetáris tanács, alapkamat tartásáról, külső hatásoknak, ipari termelés, bankszövetség elkötelezett, azonnali fizetési, ellenzéki politikus, miniszter ismertette, elmúlt hónapokban, afrikai sertéspestis, magyar állattartó, szigorú rendszabályok, infláció jórészt, forintárfolyam szűk, felmérés eredményei, utóbbi hónapokban, néhai Diana, közlemény szerint, inflációs mutató, tartósabb tendenciákat, következő hónapokban, jelenlegi közelében, tanácstagok hangsúlyozták, inflációs várakozások, döntéshozók megá, novemberi számok, ipari kilátásokat, havi teljesítmény, hazai üzleti, utóbbi időszakban, korábban megvalósított, azonnali átutalás, teljes tagságával, bankszektor több, rendszer kiépítésével, szövetség szerint, hétköznapi utal, máltai kormánykörökig, összes Magyarországgal, külföldi beavatkozás, helyzetet Líbiában, amerikai elnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.