Belépés
Brexit - A brit kormány szabadkereskedelmi viszonyt akar az EU-val, törvényben garantálja az EU-állampolgárok j
... hozzá egy új Brexit-megállapodáshoz és a megállapodás nélküli Brexithez sem, Boris Johnsonnak kezdeményeznie kell az EU-nál a kilépés elhalasztását három hónappal.
Johnson az utóbbi hetekben többször is határozottan leszögezte, hogy erre semmilyen körülmények között nem lesz hajlandó, és a brit EU-tagság október 31-én mindenképpen megszűnik, akár megállapodással, akár anélkül...
2019-10-14 14:41:42
Rieger Tibor Kossuth - díjas szobrászművész
... tölti be a nyolcvanadik életévét.

Erre az alkalomra készülök többféle dologgal,
hisz a művész ezer szállal kötődik Mosonmagyaróvárhoz és környékéhez.

Az elmúlt hetekben körbefotóztam még néhány helyet, ahonnan nem volt képem egy-egy alkotásáról.

Most már megvan minden (talán) a környékről: Hegyeshalom, Levél, Kimle, Mosonmagyaróvár
...
2019-10-13 04:33:33
Önkormányzat 2019 - Kocsis Máté hét érvet sorolt fel Karácsony Gergely alkalmatlanságára
... költségvetés megismerésére irányuló kéréseket, még a kerületi önkormányzati képviselők megkereséseit is figyelmen kívül hagyja - jegyezte meg Kocsis Máté.
Karácsony Gergelyről az elmúlt hetekben kiderült, hogy képtelen volt megfékezni a visszaéléseket Zuglóban - utalt a Fidesz frakcióvezetője a kiszivárgott hangfelvételre. Felidézte, hogy a polgármester zsarolásokról beszélt,...
2019-10-12 18:34:21
Tojásszövetség: csökkent a nagyüzemi tojástermelés az első fél évben
... 2017. évi szintre estek vissza, a fogyasztói árak idén annál 6-7 százalékkal magasabbak, az átlagos bolti ár az első fél évben 40,56 forint volt.

Kifogásolta, hogy az elmúlt hetekben néhány esetben az üzletláncok indokolatlan akciót hirdettek, az áresést szerinte a piaci folyamatok nem indokolták, sem a magyar, sem az uniós piacon nincs túlkínálat tojásból.

S...
2019-10-11 12:22:01
Devizahitel - Kúria: árfolyamkockázatra hivatkozva nem lehet új igényeket támasztani
... a kezelési költségért, indokolható-e igénybevételük és mértékük arányos-e a kölcsönösszeggel.
Kúria ítélkezési gyakorlatát érintő határozatokat az Európai Unió bírósága az elmúlt hetekben hozta meg. Az előzetes döntéshozatali eljárásokat magyar és lengyel bíróságok kezdeményezték. A Kúria Konzultációs Testülete október végén tárgyalja, hogy az uniós testület határozatai a mag...
2019-10-11 11:41:26
Gulyás: a kormány továbbra is elutasítja a kötelező kvótát
...
A miniszter úgy értékelt: az elmúlt hetekben újra és újra felmerülő kvóta szerinti szétosztási mechanizmus a távozó bizottság "utolsó elkeseredett kísérlete" arra, hogy a saját kudarcait részben feledtesse legalább azok előtt, akik egy kvóta szerinti elosztást pozitívnak értékelnek.
Hangsúlyozta: Magyarország legfeljebb "kiszállítási kvótát" tud támogatni, abban hajlandó...
2019-10-10 15:21:26
Fülöp Attila: a szociális ellátás a közösség ügye
... kormány 2020-ra több mint négyszeresét, mintegy 55 milliárd forintot költ ápolási díjra 2010-hez képest, amikor erre a célra 15 milliárd forint állt rendelkezésre.
Kiemelte: az elmúlt hetekben 130 intézmény kapacitásbővítésre vonatkozó igényét fogadták be, melynek következményeként csaknem 700 - nappali intézményeket érintő - férőhelybővítés is várható.
Kővári Edit, az ...
2019-10-09 15:32:54
Elemzők: kettősség jellemzi az inflációs folyamatokat
... adószűrt maginfláció gyorsulása is.
Németh Dávid arra számít, hogy az év végére felgyorsulhat az infláció elsősorban az üzemanyagokhoz köthető bázishatás miatt. Kérdés, hogy az elmúlt hetekben meggyengülő forintárfolyam mennyire gyűrűzik be az árakba. Emellett a bérdinamika továbbra is jelentős, ami szintén pörgetheti az inflációt - mutatott rá.
Idén az éves átlagos inf...
2019-10-08 13:51:45
Brexit - Brit kormányforrás: London nem készül új megállapodási javaslattal
... Brexit-megállapodáshoz és a megállapodás nélküli Brexithez sem, Johnsonnak kezdeményeznie kell az EU-nál a kilépés elhalasztását három hónappal, vagyis 2020. január 31-ig.
Johnson az utóbbi hetekben többször is határozottan leszögezte, hogy erre semmilyen körülmények között nem lesz hajlandó, és a brit EU-tagság október 31-én mindenképpen megszűnik, akár megállapodással, akár...
2019-10-08 13:21:17
Illegális bevándorlás - A francia miniszterelnök kormánya bevándorláspolitikáját bírálta
... amelyet a kormány mindennap súlyosbít az őrült bevándorlási politikájával" - mondta Marine Le Pen, aki "moratóriumot" sürgetett a bevándorlásra.
Emmanuel Macron államfő az elmúlt hetekben többször hangoztatta, hogy nem szeretné, ha a bevándorlás témájában kizárólag politikai ellenfelei - mindenekelőtt a Marine Le Pen vezette radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés - fogalmazná...
2019-10-07 22:02:13
1 2 3 ...............................194 195 ................292 293 ................388 389 390 
Címkék: Rieger Tibor Kossuth, Kocsis Máté, Karácsony Gergely, Fülöp Attila, Boris Johnsonnak, Karácsony Gergelyről, Európai Unió, Kúria Konzultációs Testülete, Kővári Edit, Németh Dávid, Marine Le Pen, Emmanuel Macron, Nemzeti Tömörülés, brit kormány, nagyüzemi tojástermelés, kormány továbbra, kötelező kvótát, szociális ellátás, közösség ügye, inflációs folyamatokat, francia miniszterelnök, megállapodás nélküli, kilépés elhalasztását, utóbbi hetekben, brit EU-tagság, nyolcvanadik életévét, alkalomra készülök, művész ezer, elmúlt hetekben, kerületi önkormányzati, visszaéléseket Zuglóban, kiszivárgott hangfelvételre, polgármester zsarolásokról, fogyasztói árak, átlagos bolti, üzletláncok indokolatlan, áresést szerinte, piaci folyamatok, uniós piacon, kezelési költségért, előzetes döntéshozatali, uniós testület, távozó bizottság, saját kudarcait, kvóta szerinti, infláció elsősorban, üzemanyagokhoz köthető, bérdinamika továbbra, éves átlagos, kormány mindennap, őrült bevándorlási, bevándorlás témájában,
© 2013 TVN.HU Kft.