Belépés
Zsugorodnak a madarak a klímaváltozás miatt
... mostani tanulmány eredményei azonban azt sugallják, hogy a testi, fizikai változások is egy kulcsfontosságú szempontot jelentenek.
Az eredmények szerint az 1978 és 2016 közötti időszakban a madarak lábszárcsontja 2,4 százalékkal lett rövidebb, míg ugyanezen idő alatt a szárnyuk hossza 1,3 százalékkal nőtt.
Mindez azt sugallja, hogy a melegedő hőmérséklet hatására csökken...
2019-12-05 15:52:23
BÉT - Új történelmi csúcson az OTP
... elindult a dollár gyengülése, a forint az euróval szemben is erősödik, 331 forint alá is ment az euró jegyzése. Hozzátette, emögött nincs fundamentális változás. megjegyezte, hogy az elmúlt időszakban 3 ezer milliárd forintnyi forint short pozíció épült ki, a vezető üzletkötő szerint pozíciózárások lehetnek, az év végéhez közeledve realizálják a hasznot a befektetők.
A Mol 4...
2019-12-04 18:31:52
Londoni NATO-találkozó - Stoltenberg: több száz milliárd dollárral emelkedik a szövetségesek védelmi kiadása
... csúcstalálkozó szerdai zárónapján tartott sajtóértekezletén közölte: hatodik éve folyamatosan növekednek a szervezet védelmi kiadásai, és az európai NATO-tagországok és Kanada ebben az időszakban 130 milliárd dollárral növelték védelmi kiadásaikat.
Stoltenberg szerint döntés született arról, hogy az Egyesült Államokon kívüli NATO-szövetségesek 2024-ig 400 milliárd dollárral ...
2019-12-04 16:31:45
AM: új korszakot nyit az agráriumban az öntözésről szóló törvény elfogadása
... Sándor beszámolt arról is, hogy javában zajlanak a KAP (Közös Agrárpolitika) tárgyalások, amelyek döntően meghatározzák majd a magyar mezőgazdaság fejlődési irán...
2019-12-04 12:31:56
Londoni NATO-találkozó - Johnson: egymilliárd ember biztonságán őrködik a NATO
... alkalmazott, ártó célú technológiák.
Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára már előző napi sajtóértekezletén is szólt ugyanerről a problémáról, kiemelve, hogy például Kína az elmúlt időszakban számos új, fejlett fegyverrendszert mutatott be, köztük olyan földrészközi ballisztikus rakétákat, amelyek Európa teljes területét és az Egyesült Államokat is elérhetik.
Stoltenberg sz...
2019-12-04 09:40:40
Megjelent a Sport 2019 évkönyv
... találni olyan értéket, amit az elmúlt több mint száz évben ne kezdett volna ki valaki vagy valami. Az olimpiai mozgalom túlélte ezt az időszakot, magyarként pedig biztos pont volt ebben az időszakban" - közölte. Hozzátette: a hagyományokat ápolni és folytatni kell, ezek egyike az évenként megjelenő sportévkönyv.
A könyvben szerepet kapott sportolókat a kajakozó Csipes Tamara,...
2019-12-03 16:22:03
Londoni NATO-találkozó - Trump: "nem akarok beavatkozni a brit választásokba, de Johnson nagyon alkalmas"
... háruló következményekre is oda kell figyelnie, mivel ma már Kínáé a világ második legnagyobb védelmi költségvetése az Egyesült Államok után.
A NATO főtitkára szerint Kína az elmúlt időszakban számos új, fejlett fegyverrendszert mutatott be, köztük olyan földrészközi ballisztikus rakétákat, amelyek Európa teljes területét és az Egyesült Államokat is elérhetik.
Jens Stolte...
2019-12-03 12:21:17
Illés Boglárka: több mint 10 ezer tagja van a Fidelitasnak
... tagsággal a szervezet nem csak Magyarországon, de Közép-Európában is a legerősebbnek számít.
A különböző kampányokban több mint 3500 aktivistával tudtak részt venni, és az elmúlt időszakban mintegy 3000 fővel gyarapodott a létszámuk - ismertette.
"Elsődleges célomnak tekintem azt, hogy a nemzeti oldal legyen és maradjon a fiatalok körében a legnépszerűbb politikai erő, é...
2019-12-02 19:13:09
Szájer: reménykedünk, hogy változást hoz az új Európai Bizottság
... fognak éleződni a feszültségek a "bevándorlótársadalmak" és a migrációt elutasító államok között. A V4-ek az utóbbi körbe tartoznak - jelezte.
Szájer József azt mondta, az elmúlt időszakban az EU átlépte az egyenrangúság elvét, és büntetni kezdett bizonyos tagállamokat, egyfajta gyarmati gondolkodásmód uralkodott el.
Kiemelte, a V4-ek fokozottan érzékenyek a hierarchikus...
2019-12-02 19:12:52
Krónika 2. rész (napirend előtt: klímaváltozás, egészségügy, migráció; eskütétel)
... errefelé.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: ma a biztonság a legfontosabb közösségi érték, amely meghatározza mindennapjainkat. Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az illegális határátlépést megkísérlők száma, de a kormány minden feltételt biztosít, hogy eredményesen védjék a határokat - mondta.
Kitért rá: a nyugat-balkáni útvon...
2019-12-02 16:02:16
1 2 3 .................414 415 ........621 622 .........828 829 
Címkék: Londoni NATO-találkozó, Illés Boglárka, Európai Bizottság, Egyesült Államokon, Közös Agrárpolitika, Jens Stoltenberg, Egyesült Államokat, Csipes Tamara, Egyesült Államok, Jens Stolte, Szájer József, Kontrát Károly, klímaváltozás miatt, szövetségesek védelmi, öntözésről szóló, brit választásokba, kulcsfontosságú szempontot, eredmények szerint, madarak lábszárcsontja, szárnyuk hossza, melegedő hőmérséklet, dollár gyengülése, euróval szemben, euró jegyzése, elmúlt időszakban, vezető üzletkötő, szervezet védelmi, európai NATO-tagországok, magyar mezőgazdaság, elmúlt több, olimpiai mozgalom, hagyományokat ápolni, évenként megjelenő, könyvben szerepet, kajakozó Csipes, világ második, legerősebbnek számít, különböző kampányokban, nemzeti oldal, fiatalok körében, legnépszerűbb politikai, migrációt elutasító, utóbbi körbe, egyenrangúság elvét, legfontosabb közösségi, illegális határátlépést, kormány minden, nyugat-balkáni útvon, fegyverrendszert, mindennapjainkat, következményekre, kulcsfontosságú,
© 2013 TVN.HU Kft.