Belépés
5. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
... megláttam, hogy a szomszédos kerületben ő az ottani polgári kör elnöke. Pont egy programra hívta ismerőseit. Nosza, én is úgy gondoltam, hogy ott a helyem.
El is mentem, viszont a program elmaradt, mert az előadó ivott valamit a büfében, ami után rosszul lett és a kórházba kellett szállítani. Ezt ott mondogatták egymásnak a társaságba verődött emberek.
Először még nem ...
2020-04-02 12:01:41
Adóbevallás - drága a késés!
... ha nincs jelölés, akkor azt úgy értelmezik, hogy az adózó az szja-n akarja tartani a követelést. Például azért, hogy később átvezesse egy másik adónemre.

Jó tudni, hogy ha elmaradt a jelölés, akkor a kiutalást később is lehet kérni a megfelelő nyomtatvánnyal. Ha visszajár az adóból, akkor arra ügyeljünk, hogy a visszaigénylési címünk, illetve a bankszámlaszámunk pontos...
2011-05-20 09:52:34
24 óra hírei
... zúdult Kondorosra

Hétfő 13:35A NASA-t is megfertőzte a régimódi e-mailvírus

Hétfő 13:29Retrospektív Miró-kiállítás Londonban

Hétfő 13:28A Fradié az elmaradt hokimeccs három pontja

Hétfő 13:28Hamvas István lett a Paksi Atomerőmű vezérigazgatója

Hétfő 13:25Politikusi bérplafont vezetne be a Jobbik

Hétfő 13:22A b...
2010-09-13 16:10:51
1 
Címkék: Miró-kiállítás Londonban, Paksi Atomerőmű, szomszédos kerületben, ottani polgári, programra hívta, program elmaradt, előadó ivott, kórházba kellett, társaságba verődött, szja-n akarja, másik adónemre, kiutalást később, megfelelő nyomtatvánnyal, visszaigénylési címünk, bankszámlaszámunk pontos, régimódi e-mailvírus, elmaradt hokimeccs, vezérigazgatója, visszaigénylési, nyomtatvánnyal, retrospektív, adóbevallás, mondogatták, megfertőzte, kerületben, értelmezik, bérplafont, társaságba, kondorosra, szállítani, ismerőseit, követelést, szomszédos, politikusi, gondoltam, atomerőmű, londonban, megfelelő, visszajár, ügyeljünk, mailvírus, kiutalást, programra, átvezesse, kiállítás, egymásnak, hokimeccs, megláttam, adónemre, elmaradt, verődött, melyeket, régimódi, kórházba, valamit, kellett, vezetne, illetve, emberek, büfében, rosszul, jelölés, program, például, vihetek, tartani, polgári, viszont, először, akarja, fradié,
© 2013 TVN.HU Kft.