Belépés
2021.jan.26. Szent Timóteus és Szent Titusz emléknapja
... 9-7
Jézus ezzel a tettével indítja az evangélizációt, a világméretű missziót. A mi Mesterünk nem forradalmat hirdet, nem a társadalmi, gazdasági törvényeket akarja átalakítani, hanem az embert próbálja jobbá, egymás iránt irgalmasabbá, szeretetteljessé tenni. Márton Áron a 2-dik világháború után nagyon bölcsen mondta, hogy "rosszak az idők, mert rosszak az emberek". Mi embere...
2021-01-26 20:45:05
A legfontosabb dolog
... kavicsképek

A legfontosabb dolog az életben nem az, ami történik veled, hanem hogy hogyan reagálsz a történtekre. Az élet korántsem olyan komoly dolog, mint amilyennek az elme próbálja beállítani. Tanulj meg különbséget tenni a között, amilyennek te látod a világot, és a között, ami valóban történik egy adott pillanatban! Ne csak reagálj a veled történtekre!

...
2021-01-07 20:35:40
Agytorna a jó memóriáért
... dalszövegeket memorizálni. Most néhány olyan gyakorlatról olvashat, amelyek segíthetnek tökéletesíteni a mentális képességeket.

Készítsen egy bevásárlólistát, memorizálja, majd próbálja azt fejből visszamondani. Majd egy óra múlva ismét mondja fel a listát és ellenőrizze, hogy nem hagyott-e ki semmit.

Tanuljon meg hangszeren játszani vagy csatlakozzon egy kór...
2020-05-08 23:00:28
Az energiagyógyításról
Az energiagyógyítás abból az elvből indul ki, hogy a betegség a finomtestek vagy nadik (a testünkben a pránát szállító finomcsatornák szanszkrit neve) rendellenessége. Az egyik jógaiskola szerint több mint 72 000 nadi van, és ezek az éteri testben találhatók.

Általában fájdalomként vagy feszültségként éljük meg ezeket a rendellenességeket, amelyek később betegségként man...
2020-02-20 23:12:39
Hajdú Levente versei

HAJDÚ LEVENTE VERSEI


Hajdú Levente (1...
2019-12-13 15:15:27
Jónás Tamás versei
... Eddig 10 verseskötete jelent meg. Az Amaro Drom és a Rádió C munkatársa volt. 22 évesen, 1997-ben adta ki Cigányidők címmel írt önéletrajzi regényét, melyben a kora gyermekkora történéseit próbálja feldolgozni.

" Nem szeretek cigány lenni, mert olyan, mint egy gyógyíthatatlan betegség. Amikor verset írok vagy költészetet csinálok, ideg-óráig sikerül erről a géntényről...
2019-08-03 19:00:20
ooOoo
... kreál, lemásolja a fizikális környezet tapasztalásait szubjektíven (de csak részben tudja, ráadásul nem hibáktól mentesen, például rosszul emlékszünk valamire, az illúzió), az objektívben próbálja értelmezni azokat. Főleg azok, akik az igazságot keresik, nem gyakorolják tudatosan a félrevezetés, manipulálás, avagy a tudatos hazugságok technikáit. A tévedést is lehet hazugságnak ér...
2019-03-21 20:15:20
Enneagram - Ötös Archetípus
... alakítása

"Tudatunk valamelyik hátsó zugában ott lángol, tündököl a létezésünk felett érzett, teljesen feledésbe merült csodálat. A művészet és a lelki élet célja az, hogy megpróbálja a felszínre hozni ezt az eltemetett, csodálatos napkeltét."
(G. K. Chesterton)

Amikor valóban jelen vagyunk az életben, amikor ellazultunk és kapcsolatban állunk a testünkk...
2019-01-29 12:14:36
Enneagram - Ötös Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Ötös - Megfigyelő/Vizsgálódó

Bűnök

Mentális:
* Fukarság
Asztrális:
* Fösvénység (Mohóság)

Lényegi Minőségek - Erények:
* Mindentudás
* Nemkötődés

Az Ötös archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Mindent rendkívüli lényegl...
2019-01-29 11:52:36
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Négyes - Individualista

Bűnök:
Mentális: Melankólia
Asztrális: Irigység
Lényegi Minőségek - Erények:
* Ősforrás
* Lelki Nyugalom (Kiegyensúlyozottság)

A Négyes archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Tudatos, befelé figyel, keresi önmagát, tisz...
2019-01-29 11:51:02
1 2 3 ..13 14 ..20 21 .25 26 27 
Címkék: Szent Timóteus, Szent Titusz, Hajdú Levente, Jónás Tamás, Ötös Archetípus, Ötös Archetípus Szintjei, Négyes Archetípus Szintjei, Márton Áron, HAJDÚ LEVENTE VERSEI, Amaro Drom, Rádió, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, Lelki Nyugalom, legfontosabb dolog, tettével indítja, világméretű missziót, embert próbálja, 2-dik világháború, élet korántsem, elme próbálja, adott pillanatban, veled történtekre, mentális képességeket, energiagyógyítás abból, elvből indul, finomtestek vagy, pránát szállító, egyik jógaiskola, éteri testben, kora gyermekkora, gyógyíthatatlan betegség, fizikális környezet, objektívben próbálja, igazságot keresik, tudatos hazugságok, létezésünk felett, lelki élet, felszínre hozni, energiagyógyítás, személyiségrajza, szeretetteljessé, rendellenessége, gyógyíthatatlan, bevásárlólistát, individualista, tapasztalásait, feszültségként, finomcsatornák, evangélizációt, tökéletesíteni, visszamondani, dalszövegeket, kapcsolatban, fájdalomként, legfontosabb, irgalmasabbá, betegségként,
© 2013 TVN.HU Kft.