Belépés
Senyei Görgy: Handó Tünde utódja
... a kritikával együtt kell élniük

Nincsenek politikai kapcsolatai és kinevezéséhez a szintén miskolci igazságügyi miniszternek sincs köze állítja az Országos Bírósági Hivatal új elnöke. Elődje, Handó Tünde munkájáról nem mond véleményt, de határozott szándéka, hogy béke legyen a bíróságokon. Portréinterjú Senyei Györggyel.

HVG: Bombaként robbant tavaly decembe...
2020-02-21 22:17:25
Fehér Ház: Oroszország hagyjon fel az "atrocitásokat elkövető" szíriai kormány támogatásával
...
Az elnöki hivatal helyettes szóvivője, Judd Deere által aláírt közleményből kiderül: Donald Trump amerikai elnök még szombaton telefonbeszélgetést folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel, és rajta keresztül üzent Moszkvának.
Hétfőn török küldöttség tárgyal Moszkvában az immár kilencedik éve tartó szíriai konfliktusról. Ankara szombaton arra figyelmeztetett, hogy...
2020-02-17 07:04:34
A hazatérés napjára emlékeztek Somoskőújfalun
... Somoskőújfalu lakosai a falu közepén diadalkaput állítottak, a házakat pedig nemzeti zászlóval és fenyőgallyakkal díszítették fel - mondta.
Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP), a Nógrád megyei közgyűlés elnöke azt mondta a rendezvényen: különösen jó a trianoni centenárium évében felmutatni egy csodálatos történelmi eseményt, amely legalább Somoskőújfalun és Somoskőn felülírhatja "a s...
2020-02-16 12:41:42
A lengyel elnök az életszínvonal további növelését ígérte kampánynyitó nagygyűlésén
...
A nagyszabású rendezvényen Andrzej Duda beszéde előtt Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) elnök szólt az egybegyűltekhez. Beszédet mondott Mateusz Morawiecki miniszterelnök, valamint Beata Szydlo volt kormányfő, európai parlamenti képviselő, aki az előző, 2015-ös elnökválasztáshoz hasonlóan Duda választási stábjának elnöke lett.
Mindhárman fontosnak...
2020-02-15 23:18:11
A csillagászat napjára készülnek Várpalotán
... helyeznek el. Érdekesség, hogy a megtöltött ballon átmérője - amely a földön 2 méter -, a megcélzott 30 ezer méter feletti magasságban 15 méteresre növekszik majd - tette hozzá.
Az egyesület elnöke kitért arra, hogy a berendezés része lesz egy "terminátor modul", amely a ballont szétszakadás után leválasztja, így az eszköz a fékező ernyő segítségével visszatér a földre. Az am...
2020-02-15 23:11:24
Müncheni konferencia - Macron: eredménytelenek az Oroszország elleni szankciók
... hegemóniáját pedig nem fogja elfogadni, de partnerre találhat az EU-ban, ezért úgy kell alakítani a folyamatokat, hogy a közösség "stratégiai opció" lehessen Moszkva számára.
A francia elnök - aki első alkalommal vett részt a biztonságpolitika első számú nemzetközi fórumaként számon tartott MSC-n - kifejtette, hogy az Egyesült Államok egyre inkább visszahúzódik a világpolitik...
2020-02-15 23:10:10
Áder János meghívta Ferenc Pápát ....
... Kongresszusra.
...............
Magyarországi látogatásra hívta Ferenc pápát a szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából Áder János köztársasági elnök pénteken. Az államfőt négyszemközti audiencián fogadta a Szentatya a Vatikánban.

Áder Ján...
2020-02-14 17:28:39
OVF: sikeresen vizsgázott a felső-tiszai hulladékmentesítő infrastruktúra
... hajókkal zárják el, majd az érkező hulladékot és uszadékot a part felé terelik, ahonnan munkagépek segítségével kitermelik, majd szétválogatják - közölte a szóvivő.
Áder János köztársasági elnök az elmúlt év szeptemberében adta át az 1,3 milliárd forint értékű, hazai költségvetési forrásból finanszírozott Felső-tiszai hulladék-mentesítési projektet.
A Felső-Tisza-vidéki ...
2020-02-04 20:52:35
Amerikai előválasztás - Felháborodás és gyanakvás a demokraták iowai eredményeinek késlekedése miatt
... szerint" sikerült minden adatot pontosan rögzíteni. A pártvezetés továbbra is tartózkodott attól, hogy közölje, pontosan mikorra várható a végleges eredmények bejelentése.
A demokraták elnökjelöltségére pályázó politikusok jó része már New Hampshire államban kampányol, ahol február 11-én lesznek az előválasztások.
Hivatalos eredmények híján azonban valamennyi demokrata...
2020-02-04 20:32:22
A lengyel államfő aláírta az új bírák legitimitását védő törvénymódosításokat
... akik kétségbe vonják kollégáik legitimitását, illetve akik "a bírói függetlenséggel összeegyeztethetetlen politikai tevékenységet" folytatnak. Megváltoztatják továbbá a legfelsőbb bírósági elnök megválasztásának módját.
A 2015 óta kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) által előterjesztett módosításokat január végén szavazta meg a lengyel parlament alsóháza (szejm), felülírva ez...
2020-02-04 19:42:41
1 2 3 ............2530 2531 ......3796 3797 .......5060 5061 5062 
Címkék: Senyei Görgy, Handó Tünde, Fehér Ház, Áder János, Ferenc Pápát, Országos Bírósági Hivatal, Portréinterjú Senyei Györggyel, Judd Deere, Donald Trump, Recep Tayyip Erdogan, Skuczi Nándor, Andrzej Duda, Jaroslaw Kaczynski, Mateusz Morawiecki, Beata Szydlo, Egyesült Államok, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, Áder Ján, hazatérés napjára, lengyel elnök, életszínvonal további, csillagászat napjára, felső-tiszai hulladékmentesítő, demokraták iowai, lengyel államfő, kritikával együtt, szintén miskolci, elnöki hivatal, immár kilencedik, falu közepén, házakat pedig, trianoni centenárium, csodálatos történelmi, nagyszabású rendezvényen, megtöltött ballon, egyesület elnöke, berendezés része, ballont szétszakadás, fékező ernyő, francia elnök, biztonságpolitika első, szeptemberi Nemzetközi, államfőt négyszemközti, érkező hulladékot, part felé, pártvezetés továbbra, végleges eredmények, demokraták elnökjelöltségére, bírói függetlenséggel, legfelsőbb bírósági, lengyel parlament, megválasztásának,
© 2013 TVN.HU Kft.