Belépés
Lemondott Szűcs Tamás, a PDSZ országos választmányának elnöke
... örvendetesen aktív, és gyorsan, átgondoltan és stratégiailag megfontoltan tud reagálni az oktatásban egyre szaporodó gondokra, visszásságokra, komoly csapatmunka eredménye" - közölte, hozzátéve, számára továbbra is csalódás, hogy az oktatási dolgozók közössége, ugyan talán már érti, hogy a szervezetnek nincs keresnivalója a nap alatt, ha nem fognak össze, de még mindig nem teszi m...
2020-07-14 10:31:28
Közös holdbázis létrehozásának lehetőségéről tárgyalt Oroszország és Kína
... Egyesült Államokat, hogy a Hold meghódítását célzó programját a NATO alapelveihez hasonló módon kívánja megvalósítani.
"A távoli világűr kutatása a Holdról indul majd be. Az amerikaiak számára ez főleg a politikáról szól. Látjuk, ahogy amerikai partnereink eltávolodnak az együttműködésnek és a kölcsönös támogatásnak azoktól az alapelveitől, amelyek a Nemzetközi Űrállomáson fo...
2020-07-13 21:32:44
Áder János kihirdette a költségvetés megalapozásáról szóló törvényt
... nem a vállalkozó fizeti, egyedül a külföldi kifizetőtől származó bevétel után fizeti az adózó a 40 sz...
2020-07-13 16:42:20
Török miniszter: Ankara tájékoztatni fogja az UNESCO-t a mecsetté nyilvánított Hagia Sophia átalakításáról
... közleményében Washington "csalódotts...
2020-07-13 15:11:50
Putyin: Moszkva és Kijev viszonya nem a Krím elcsatolása miatt romlott meg
... Moszkvának - a normalizálásról egyeztető "normadiai négyek" másik három tagjának - nem fog tetszeni.
Úgy vélekedett, hogy dokumentum formájában újabb alapot létrehozni a tárgyalások számára rendkívül nehéz lenne. Kifejezte reményét, hogy a minszki megállapodások ukrán felmondása esetén sikerül majd elkerülni a konfliktus felforrósodását.
"Egy alternatív dokumentum kidolg...
2020-07-12 18:32:31
Szakértő: technikai részletekben állapodhat meg Szerbia és Koszovó
... tárgyalásai csaknem két éve szakadtak meg.
Ördögh Tibor elmondta: két éve azért szakadtak meg a tárgyalások, mert Koszovó 100 százalékos vámot vezetett be Szerbia és Bosznia-Hercegovina számára is. Ezt a vámot ugyanakkor most visszavonták.
A szakértő szerint Koszovó nyitott a megállapodásra. Csütörtökön nyilvánosságra is hoztak egy többpontos javaslatot erről.
Szerb...
2020-07-12 08:51:12
Eredeti formájában építik újjá a Notre-Dame-ot
... nehezítették, márciusban pedig a koronavírus-járvány miatt állították le több mint egy hónapra a munkálatokat.
A székesegyház előtti teret május 31-én nyitották meg a nagyközönség számára, és szeptember vége előtt befejeződik a leomlott huszártorony körüli állványzat lebontása.
A tervek szerint a helyreállítás 2021-ben kezdődhet, miután még idén stabilizálják a boltozato...
2020-07-11 18:46:44
Iohannis megtámadta az alkotmánybíróságon a genderelmélet oktatását tiltó módosító indítványt
... Az elnök szerint a parlament nem szabhatja meg, hogy mit taníthatnak az egyetemen. Úgy véli, a teljes oktatási rendszernek nyitottnak kell lennie a gondolatok, a vélemények és az értékek számára.
Az indítványt a Traian Basescu volt államelnök által védnökölt jobbközép Népi Mozgalom Párt (PMP) egyik honatyája, Vasile Cristian Lungu Kolozs megyei képviselő terjesztette be, aki ...
2020-07-10 17:42:38
Az orosz ortodox egyház sajnálkozását fejezte ki az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakításának engedélyezése
... hétfőn nyilatkozatban szólította fel a török vezetést arra hogy tanúsítson józanságot, és őrizze meg "a keresztény kultúra egyik legjelentősebb remekműve" és "a világ keresztényeinek milliói számára szimbolikus templom" semleges státusát, hozzájárulva ezzel Oroszország és Törökország kapcsolatainak további fejlődéséhez, valamint a vallásközi béke és egyetértés megerősítéséhez. Az ...
2020-07-10 17:42:28
EU-büdzsé - Az Európai Tanács elnöke 1074 milliárd eurós keretköltségvetést javasol
... emellett ötmilliárd eurós tartalékalap létrehozását javasolta a Brexit miatt az uniós tagországokat esetlegesen érintő "váratlan következményeinek" leküzdésére.
"A Brexit mindannyiunk számára kihívást jelent, ezért javasoljuk az úgynevezett Brexit-tartalék létrehozását" - fogalmazott.
Az elnök az uniós pénzek kifizetését a jogállamiság kritériumainak betartásához kötné. ...
2020-07-10 14:12:02
1 2 3 ...............570 571 ........856 857 ........1140 1141 1142 
Címkék: Lemondott Szűcs Tamás, Áder János, Hagia Sophia, Európai Tanács, Egyesült Államokat, Nemzetközi Űrállomáson, Ördögh Tibor, Traian Basescu, Népi Mozgalom Párt, Vasile Cristian Lungu Kolozs, költségvetés megalapozásáról, mecsetté nyilvánított, genderelmélet oktatását, orosz ortodox, isztambuli Hagia, oktatásban egyre, oktatási dolgozók, szervezetnek nincs, távoli világűr, amerikaiak számára, politikáról szól, kölcsönös támogatásnak, vállalkozó fizeti, külföldi kifizetőtől, normalizálásról egyeztető, tárgyalások számára, minszki megállapodások, konfliktus felforrósodását, alternatív dokumentum, vámot ugyanakkor, szakértő szerint, többpontos javaslatot, székesegyház előtti, nagyközönség számára, leomlott huszártorony, tervek szerint, helyreállítás 2021-ben, elnök szerint, teljes oktatási, értékek számára, török vezetést, keresztény kultúra, világ keresztényeinek, vallásközi béke, uniós tagországokat, úgynevezett Brexit-tartalék, uniós pénzek, jogállamiság kritériumainak, együttműködésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.