Belépés
Horvátországi választások - Vezet a jobboldali kormányzó párt a hivatalos részeredmények szerint
... diaszpórának tart fenn.
A választásokat megelőző felmérések szoros küzdelmet jeleztek elő, a legtöbb közvélemény-kutatás a Restart Koalíciót hozta ki győztesnek.
Politikai szakértők szerint, ha az eredmények nem változnak, a HDZ-nek nem lesz nehéz kormányt alakítania.
Önálló kormányalakításhoz 76 képviselő támogatására van szükség. A mérleg nyelve a Haza Mozgalom ...
2020-07-05 22:38:22
Kínában több száz templomról távolították el a keresztet
... Kínai Kommunista Párt rövid időn belül az ország több száz katolikus templomáról távolíttatta el a keresztet. A Ucanews ázsiai sajtószolgálat hongkongi tudósítójának június 30-i jelentése szerint a kormány e lépésével szemben az ország katolikus püspökei sem mutatnak ellenállást.
A Sanghaj-közeli Anhui tartományban április óta több mint ötszáz keresztet távolíttatott el a tem...
2020-07-05 09:12:56
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... sajtómágnás, bukott miniszterelnök és egykori munkásőr is szerepel aközött a tizenhárom baloldali gazdasági-politikai szereplő között, akik hatalmas vagyon felett rendelkeznek az Origo listája szerint.

A balliberális álhírgyártó propaganda csak Mészárosról beszél, a vörös bárókról nem. Hiánypótló cikk következik.


Az Önök emberei, a vörösbárók ...
2020-07-04 22:00:11
A Twitch felfüggesztette Trump csatornáját, a Reddit pedig törölte egyik támogatói csoportjának oldalát
... tiltottuk le, mivel minden lehetősége ellenére sem tett ennek eleget" - közölte Steve Huffman, a vállalat igazgatója, aki korábban már jelezte, korlátozzák a hozzáférést a fórumhoz, amelyen szerinte gyűlöletkeltő, erőszakra buzdító vélemények jelentek meg.
A platform egyébként hétfőn letiltotta a Chapo Trap House baloldali fórumot is, szintén a cég irányelveinek megsértésére ...
2020-06-29 23:03:28
A Fehér Ház tájékoztatja törvényhozók egy csoportját az oroszok által Afganisztánban fizetett állítólagos pénzj
... pénzt ajánlottak "az afgán tálibokhoz közeli" lázadóknak azért, hogy amerikai katonákat, vagy az Afganisztánban szolgálatot teljesítő nemzetközi koalíció katonáit megöljék. A lap állítása szerint erről tájékoztatták Trumpot, és állítólag a Nemzetbiztonsági Tanács március végén meg is vitatta az ügyet, de nem született válaszreakció.
A cikkre cáfolatok egész sora született. O...
2020-06-29 21:23:17
Női kézilabda BL - EHF-elnök: a négyes döntő nem magyar, hanem európai rendezvény
... amelyhez nálunk a nézők, és ezzel párhuzamosan a gazdasági racionalitás is hozzátartozik" - indokolta a budapesti torna elmaradását.
A férfi BL négyes végjátékára - a jelenlegi tervek szerint - december végén kerül sor Kölnben a Telekom Veszprém részvételével. Wiederer közölte, egyelőre ezzel az időponttal számolnak, de őszig még változhat a helyzet, amely annak is függvénye,...
2020-06-29 20:13:08
Az amerikai legfelsőbb bíróság eltörölte a louisianai abortusztörvény szigorításait
... érvényben lévő törvény értelmében a mesterséges terhességmegszakítást végző orvosoknak Louisiana állam egész területén úgynevezett betegbefogadási engedélyt kellett kérniük a praxisjoguk szerinti 30 mérföldes (48 kilométeres) körzetben lévő bármely kórháztól. Szakemberek szerint az ilyen engedélyek megszerzése sok helyütt kifejezett nehézségekbe ütközött.
A déli állam e törv...
2020-06-29 19:23:10
Krónika 9. rész (költségvetés)
... nyugdíjminimum emelése mellett érvelt és az ökológiai beruházások fontosságát hangsúlyozta.
Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik) az önkormányzatok támogatásának növelését szorgalmazta, szerinte ugyanis a kormányoldal "kivérezteti" az önkormányzatokat.
Bősz Anett (DK) az egészségügyi dolgozók halaszthatatlan bérrendezéséről beszélt. Közölte: "a szakma dereka" vár a béremelés...
2020-06-29 19:02:49
Alapjogi biztos: egyre fontosabb a nemzetiségi terület
... nemzetiségi nevelés-oktatás. Tavaly - folytatta - kifejezetten előterébe kerültek a nemzetiségi önkormányzati választással kapcsolatos tapasztalatok, beadványok és panaszok.
Tájékoztatása szerint a 2021-es népszámlálásra való felkészülés már 2019-ben elindult. Erről hangsúlyozta: minden nemzetiségi szakpolitikai döntés alapját az képezi, hogy a népszámláláson hányan vallják m...
2020-06-29 15:22:21
Kreml: "abszolút kacsa", hogy Moszkva vérdíjat fizetett a táliboknak amerikai katonák megöléséért
...
Peszkov szerint a téma sohasem merült fel Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között.
"Ezek az állítások hazugok. Ismételten sajnálkozásunkat fejezzük ki amiatt, hogy a világ valamikor legnagyobb, köztiszteletben álló, magas színvonalú tömegtájékoztatási eszközei az elmúlt években mind gyakrabban nem riadnak vissza attól, hogy abszolút kacsákat közölje...
2020-06-29 14:52:45
1 2 3 ..................1849 1850 .........2774 2775 .........3698 3699 3700 
Címkék: Fehér Ház, Restart Koalíciót, Haza Mozgalom, Kínai Kommunista Párt, Sanghaj-közeli Anhui, Steve Huffman, Chapo Trap House, Nemzetbiztonsági Tanács, Telekom Veszprém, Potocskáné Kőrösi Anita, Bősz Anett, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, jobboldali kormányzó, hivatalos részeredmények, oroszok által, négyes döntő, amerikai legfelsőbb, louisianai abortusztörvény, nemzetiségi terület, táliboknak amerikai, választásokat megelőző, mérleg nyelve, ország több, ország katolikus, tizenhárom baloldali, balliberális álhírgyártó, vörös bárókról, vállalat igazgatója, platform egyébként, afgán tálibokhoz, cikkre cáfolatok, gazdasági racionalitás, budapesti torna, jelenlegi tervek, időponttal számolnak, praxisjoguk szerinti, ilyen engedélyek, déli állam, ökológiai beruházások, önkormányzatok támogatásának, egészségügyi dolgozók, szakma dereka, nemzetiségi önkormányzati, 2021-es népszámlálásra, népszámláláson hányan, téma sohasem, állítások hazugok, világ valamikor, elmúlt években, önkormányzatokat, sajnálkozásunkat,
© 2013 TVN.HU Kft.