Belépés
Advent - Megkezdődött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni öröm! akciója
... is.
A gyűjtésbe Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége is bekapcsolódott, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként Kozma Imrével, a szervezet alapító elnökével együtt vette át a felajánlott adományokat a Batthyány téri Spar üzletben csütörtök délután.
Herczegh Anita elmondta: jó látni, hogy évről évre egyre többen vesznek részt az akcióban, eg...
2018-12-13 16:02:29
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós állam- és kormányfők találkozója Brüsszelben
...
Az ülés megnyitását követően a résztvevők a hagyományoknak megfelelően először Antonio Tajanival, az Európai Parlament elnökével egyeztetnek, majd Sebastian Kurz, az EU soros elnökségét betöltő Ausztria kancellárja ad tájékoztatást a korábbi döntések végrehajtásáról.
A délutáni munkaülésen a tagországok állam- illetve kormányfői először tartanak érdemi véleménycserét a 2...
2018-12-13 15:42:50
Brexit - Tusk: a huszonhetek segíteni akarnak Maynek, de kérdés az, hogyan segíthetnének
...
Tusk a Twitteren arról számolt be, hogy "hosszú és őszinte" megbeszélést folytatott a brit kormányfővel, aki ezután Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozott.
Martin Callanan, a Brexit-folyamatért felelős brit minisztérium államtitkára délután azt mondta, hogy London jogilag kötelező érvényű biztosítékokat szeretne az EU-tól arra vonatkozóan, hog...
2018-12-11 21:15:42
Brexit - Sajtóértesülés: Merkel világossá tette Maynek, hogy nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről sz
... percig ta...
2018-12-11 18:05:16
Bocskor Andrea: az EP elnöke kiállt a kárpátaljai kisebbségek védelme érdekében
...
Bocskor arról számolt be, hogy Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökével még október 10-én találkoztak Tajanival, s tájékoztatták a kárpátaljai magyarság egyre nehezebb helyzetéről, a nemzetiségek elleni intézkedésekről, később pedig levélben az első olvasatban elfogadott ukrán nyelvtörvényről.
"Felhívtam az elnök figyelmét arra, hogy Ukra...
2018-12-10 20:22:09
CDU-tisztújítás - A migráció és a biztonság témáját veszi elsőként napirendre a német CDU új elnöke
... kormány viszonyát az új felállásban. Jelezte, hogy ezen a területen is átalakításokra készül.
Hangsúlyozta, hogy hajlandó "szembeszállni" Angela Merkel kancellárral, a CDU volt elnökével, ha a párt érdeke ezt diktálja. "Ami jó, azt továbbvisszük, és változtatunk, ahol változtatni kell" - fogalmazott.
Kifejtette, hogy erősíteni kell a párt szerepét a kormányzati döntések...
2018-12-09 12:21:39
CDU-tisztújítás - Német sajtó: egyesítenie kell pártját a CDU új elnökének
... hogy "kapott még egy esélyt a...
2018-12-09 12:11:44
Folyamatos párbeszédről állapodtak meg a Magyar Polgári Párt és az Erdélyi Magyar Néppárt vezetői
... EMNP elnökét a közlemény.
Mezei János az MTI-nek elmondta: elnökké választása után az RMDSZ-szel és az EMNP-vel is felvette a kapcsolatot, és tárgyalást kezdeményezett. Az RMDSZ elnökével a hét közepén állapodtak meg az együttműködés folytatásáról. "A mai tanácskozás konklúziója az volt, hogy van nyitottság, és lehet közös fellépést tervezni" - fogalmazott.
Az MPP elnöke...
2018-12-08 18:37:24
Biztonságpolitikai kérdésekről tárgyal Washingtonban Hende Csaba
... magát.
Az Országgyűlés alelnöke az MTI-nek különösen fontosnak mondta a Ron Johnson republikánus szenátorral, az amerikai szenátus külügyi bizottsága európai ügyekkel foglalkozó albizottsága elnökével, valamint a Robert Pittenger képviselővel, a Biztonságpolitikai Fórum elnökével tartott tárgyalásait.
Ron Johnson, akivel a migráció megítélését és "kezelését" illetően te...
2018-12-07 07:50:51
Novák: a gyermekvállalás segítése lehet a kiút a népesedési válságból
... olyan gyakorlatot, amelyet a magyar kormány használ.
Novák Katalin, aki egyben a Fidesz alelnöke, ebben a minőségében találkozott Laurent Wauquiez-vel, a jobbközép Köztársaságiak elnökével, ahogy fogalmazott, Emmanuel Macron elnök kihívójával, és beszéltek a két párt közötti együttműködés erősítéséről. Mint mondta, fontos, hogy "testvérpártjaikkal" szoros együttműködésben dol...
2018-12-06 19:07:09
1 2 3 .....................134 135 ...........202 203 ...........268 269 270 
Címkék: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Adni, Bocskor Andrea, Magyar Polgári Párt, Erdélyi Magyar Néppárt, Washingtonban Hende Csaba, Herczegh Anita, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Kozma Imrével, Antonio Tajanival, Európai Parlament, Sebastian Kurz, Jean-Claude Junckerrel, Európai Bizottság, Martin Callanan, Brenzovics Lászlóval, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, Angela Merkel, Mezei János, Robert Pittenger, Biztonságpolitikai Fórum, Novák Katalin, Laurent Wauquiez-vel, Emmanuel Macron, uniós állam-, huszonhetek segíteni, kárpátaljai kisebbségek, biztonság témáját, gyermekvállalás segítése, népesedési válságból, gyűjtésbe Herczegh, köztársasági elnök, szervezet alapító, felajánlott adományokat, ülés megnyitását, hagyományoknak megfelelően, korábbi döntések, délutáni munkaülésen, tagországok állam-, brit kormányfővel, kárpátaljai magyarság, nemzetiségek elleni, első olvasatban, elnök figyelmét, párt érdeke, párt szerepét, kormányzati döntések, együttműködés folytatásáról, amerikai szenátus,
© 2013 TVN.HU Kft.