Belépés
Richter-vezérigazgató: a tavalyihoz hasonló árbevétel várható idén
... listájáról.
Orbán Gábor a hétfői sajtótájékoztatón köszöntötte Bogsch Eriket, aki éppen 50 éve lépett be a Richterhez (akkori nevén Kőbányai Gyógyszerárugyár), jelenleg az igazgatótanács elnöke, korábban pedig 25 éven át volt a Richter vezérigazgatója.
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn közölt gyorsjelentés szerint az elemzői várakozásokat meghaladóan nőtt a...
2020-08-03 11:41:31
Ökumenikus imaórán emlékeznek a roma holokauszt és a kislétai romagyilkosság áldozataira
...
A szertartást Székely János szombathelyi megyés püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas in Veritate Bizottságának elnöke vezeti, imát mond Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke és Radnóti Zoltán főrabbi.
A Cigány Világszövetség kongresszusának határozata alapján 1972 óta emlékeznek meg a világ több országában arról, hogy 1944. augu...
2020-08-03 07:04:43
Roma holokauszt - Az áldozatokra emlékezett az Országos Roma Önkormányzat
...
Agócs János, a szervezet elnöke beszédében arra emlékeztetett, hogy az áldozatok egyszerű roma emberek voltak, édesanyák, édesapák és gyermekek.
Kitartásukat mutatja, hogy a holokauszt áldozatai közül egyedül a romáknál nem tudták a családokat szétválasztani a gyilkosok - tette hozzá.
Az ORÖ elnöke hangsúlyozta: ma is vérző szívvel emlékeznek a gyilkos eszme áldozat...
2020-08-02 15:13:12
Potápi: a magyar történelem elképzelhetetlen a németség nélkül
... Országgyűlésben - jegyezte meg.
Közlése szerint a gyönki közösségi ház kialakításához a Miniszterelnökség két pályázaton tízmillió forinttal járult hozzá.
Kemler Imréné, az egyesület elnöke elmondta, a helyi védelem alatt álló egykori lakóházban közösségi teret, vendégszobát, rendezvénytermet hoztak létre 26 millió forintos ráfordítással. A gyönki német hagyományok tová...
2020-08-01 18:12:41
Hollik: az OLAF is vizsgálódik a baloldal "kamuvideója" ügyében
... agressziónak nevezte, ahogyan Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán Vidnyászky Attilának, a Színház- és Filmművészeti Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöki kinevezésére reagált. A DK elnöke többek között azt írta: "Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek."
Hollik István hangsúlyozta: már több mint fél...
2020-08-01 15:12:03
Gyergyószentmiklóson letették a magyar állami támogatással épülő ökölvívó központ alapkövét
...
A rendezvényen Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is részt vett, és beszédet mondott. Az esemény végén a magyar közmédiának úgy nyilatkozott: az épület több lesz egy egyszerű sportközpontnál, közvetve az erdélyi magyarok szülőföldön való megmaradását is szolgálja.
Elmondta: céljának tekinti, hogy a magyar ökölvívó-bajnokságot kiterjesszék az egész Kárpát-...
2020-08-01 14:31:37
Nyitrai Zsolt: a kormány kiemelt stratégiai partnerei a horgászok és a haltermelők
... segítséget kaptak a munkájukhoz - mondta, kiemelve az ingyenessé vált horgászvizsgát, ami azt erősíti, hogy jó ma horgásznak lenni.
Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség elnöke közös eredményként számolt be arról, hogy a magyarországi természetes vizek a horgászok kezelésébe kerültek.
Ennek a társadalmi csoportnak a megsegítéséhez a kormány nagyon sok anyagi ...
2020-08-01 10:41:23
Jelentősen nőtt az NBB profitja és eszközállománya
... "európaizálódási" stratégia végrehajtásának hatékonyságát, és a bank európai pénzügyi fejlesztési intézményként való sikeres pozícionálását.
Nyikolaj Koszov, az NBB igazgatótanácsának elnöke a közleményben kifejti: 2020-ban, miközben a bank ötvenedik évfordulóját ünnepli, a világnak jellegüket, méretüket és következményüket tekintve példátlan kihívásokkal kell szembesülnie. ...
2020-07-31 19:52:49
Meghalt Allan Parker filmrendező
...
Alan Parker a Brit Filmtanács elnöke és a brit rendezők céhének alapító tagja volt. Hosszas betegség után pénteken hunyt el - közölte családja.
Alan Parker 1944-ben született, szövegíróként kezdte pályáját egy reklámcégnél, de hamarosan már reklámok forgatókönyvét írta és rendezőként is bemutatkozott. 1974-ben a BBC számára forgatott The Evacuees hozta meg számára a hírn...
2020-07-31 19:12:54
Összeöntötték a Magyarok Kenyere programban felajánlott búzát Szarvason
...
Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kárpát-medencei Búza Összeöntés Ünnepén elmondott köszöntőjében azt mondta, hogy az ország és a nemzet emelkedését szolgáló politikát a magyar öntudatra, önbizalomra és önrendelkezésre kell építeni.
Így nyerhető meg az elveszített 20. század után a 21. század, így maradhat meg Kárpát-medencei szülőföldjén a külhoni magyarság és így...
2020-07-31 18:42:46
1 2 3 ...........3520 3521 ......5281 5282 ......7040 7041 7042 
Címkék: Országos Roma Önkormányzat, Nyitrai Zsolt, Meghalt Allan Parker, Magyarok Kenyere, Orbán Gábor, Bogsch Eriket, Kőbányai Gyógyszerárugyár, Budapesti Értéktőzsde, Székely János, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas, Veritate Bizottságának, Fabiny Tamás, Magyarországi Evangélikus Egyház, Radnóti Zoltán, Cigány Világszövetség, Agócs János, Kemler Imréné, Gyurcsány Ferenc, Vidnyászky Attilának, Filmművészeti Egyetemet, Hollik István, Bajkai István, Magyar Ökölvívó Szövetség, Szűcs Lajos, Magyar Országos Horgász Szövetség, Nyikolaj Koszov, Alan Parker, Brit Filmtanács, Kövér László, Kárpát-medencei Búza Összeöntés Ünnepén, tavalyihoz hasonló, roma holokauszt, kislétai romagyilkosság, áldozatokra emlékezett, magyar történelem, németség nélkül, magyar állami, kormány kiemelt, hétfői sajtótájékoztatón, igazgatótanács elnöke, elemzői várakozásokat, szertartást Székely, világ több, szervezet elnöke, áldozatok egyszerű, holokauszt áldozatai, családokat szétválasztani, gyilkos eszme,
© 2013 TVN.HU Kft.