Belépés
Holokauszt Világfórum - Erőteljes fellépést követeltek az antiszemitizmus ellen a felszólaló államférfiak
... nevezve, és figyelmeztetett rá, hogy az iráni nukleáris program minden államot, nem csak Izraelt fenyegeti.
A világtalálkozót kezdeményező Móse Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke Netanjahu után felszólalva kifejtette, hogy az antiszemitizmus minden államot és népet fenyegető veszély, és a jogi védelem fontosságát hangsúlyozta az antiszemitizmus ellen az interneten a...
2020-01-23 16:53:03
Az EKB elindította monetáris politikai stratégiájának felülvizsgálatát
... ideje egy stratégiai felülvizsgálatnak annak érdekében, hogy megbízatásunkat az európaiak érdekeit a legmesszemenőbben szem előtt tartva teljesíthessük" - mondta Christine Lagarde, az EKB elnöke.
A kormányzótanács áttekinti, hogy a monetáris politikai stratégia az évek során miként támogatta az EKB-nak az Európai Közösséget létrehozó szerződésben foglalt megbízatását, és átgo...
2020-01-23 16:52:12
Holokauszt Világfórum - EU intézményvezetők: meg kell állítani a szélsőségesek és populisták térhódítását
...
Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, David Sassoli, az Európai Parlament elnöke, és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke egyaránt részt vesz az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából Jeruzsálemben rendezett ötödik Holokauszt Világfórumon.
Nyilatkozatukban arra emlékeztettek, hogy a koncentrációs tábor felszabadítása ...
2020-01-23 16:01:52
Enyhítette a törvényszék egy idősotthonban sikkasztó pénztáros elsőfokú büntetését
... nyugdíjfolyósító igazgatóság kereste az elhunyt gondozottaknak tévesen kifizetett nyugdíjakat, a pénz visszautalását pedig egy hamisítvánnyal akarta igazolni.
Kovács Péter, a tanács elnöke az ítélet indokolásában jelezte, hogy a cselekmény 2012-ben kezdődött és 2015 augusztusában fejeződött be. A középkorú, büntetlen előéletű nővel szemben újabb büntetőeljárás nem indult. A b...
2020-01-23 14:41:50
Nem változtatott az irányadó kamaton az EKB
... emelését, de mindaddig biztosan, ameddig szükség van rá ahhoz, hogy fennmaradjan...
2020-01-23 14:21:55
A Nemzetközi Bíróság a rohingják védelmét szolgáló intézkedésekre kötelezte Mianmart
... határozata azt is kimondja, hogy Mianmar köteles minden olyan bizonyítékot megőrizni, amely alátámaszthatja, hogy népirtás kategóriájába tartozó cselekedetet követtek el.
A bírói kar elnöke, Juszuf Abdulkavi az ítélet kihirdetésekor elmondta: "A rohingjákat még mindig fenyegeti a népirtás veszélye. Mianmarnak mindent meg kell tenni, hogy ezt megakadályozza."
Az ENSZ-bír...
2020-01-23 14:01:44
Zarándokvonatok indulnak Csíksomlyóra, Czestochowába és Medjugorjéba
...
Veres András győri püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke arról beszélt: ezek a zarándoklatok egyszerre vallási és nemzeti, hazafias cselekedetek. A lelki feltöltődés mellett a Kárpát-medencében élő magyarok, illetve a magyar és más népek közötti barátság erősítését szolgálják.
Az MKPK elnöke, aki a csíksomlyói és a czestochowai zarándoklatok egyház...
2020-01-23 13:32:03
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Minden készen áll a rajtra
...
"Mi a magunk részéről mindent megtettünk a sikeres kontinensviadalért, most már minden a versenyzőkön múlik" - jelentette ki Kósa Lajos, a magyar szövetség elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón.
Papp László polgármester azt emelte ki, hogy Debrecen megbízható partner sportesemények rendezésében, mert több tucat világverseny után a tapasztalt csapat és az infrastruktúra i...
2020-01-23 13:21:41
Együttműködési megállapodást kötött a Takarékbank és a FruitVeb zöldség-gyümölcs terméktanács
... fontos, hogy támogatni tudja a magyar zöldség-gyümölcs ágazatot, hiszen Magyarország a termesztéshez kiváló adottságokkal rendelkezik - tette hozzá Vida József.
Ledó Ferenc, a FruitVeB elnöke a közleményben kiemelte, a szakmaközi szervezet a Takarékbankkal megkötött együttműködési megállapodással még több segítséget tud nyújtani tagjainak további fejlesztések, korszerűsítések...
2020-01-23 12:31:29
Szakértő: a bölcsek tanácsa nem fogja megoldani a Fidesz és a néppárt ügyét
...
Deák Dániel elmondta, a háromtagú testületet - amelynek tagja Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke, Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár és Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament korábbi elnöke - annyira különböző nézetű emberekből áll, hogy "sakk-matt helyzet" állt elő.
Azért is fontos a most zajló indonéziai találkozó, amelyen Orbán Viktor minisz...
2020-01-23 08:51:00
1 2 3 ...........3444 3445 ......5167 5168 .....6888 6889 6890 
Címkék: Holokauszt Világfórum, Nemzetközi Bíróság, Móse Kantor, Európai Zsidó Kongresszus, Christine Lagarde, Európai Közösséget, Európai Bizottság, David Sassoli, Európai Parlament, Charles Michel, Európai Tanács, Holokauszt Világfórumon, Kovács Péter, Juszuf Abdulkavi, Veres András, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Kósa Lajos, Papp László, Vida József, Ledó Ferenc, Deák Dániel, Herman Van Rompuy, Wolfgang Schüssel, Hans-Gert Pöttering, Orbán Viktor, antiszemitizmus ellen, felszólaló államférfiak, idősotthonban sikkasztó, irányadó kamaton, rohingják védelmét, bölcsek tanácsa, néppárt ügyét, iráni nukleáris, világtalálkozót kezdeményező, antiszemitizmus minden, jogi védelem, stratégiai felülvizsgálatnak, európaiak érdekeit, legmesszemenőbben szem, kormányzótanács áttekinti, monetáris politikai, évek során, koncentrációs tábor, elhunyt gondozottaknak, pénz visszautalását, hamisítvánnyal akarta, tanács elnöke, ítélet indokolásában, cselekmény 2012-ben, ítélet kihirdetésekor, népirtás veszélye,
© 2013 TVN.HU Kft.