Belépés
Koronavírus - Oroszországban, Ukrajnában és a Nyugat-Balkánon is nőtt a fertőzöttek száma
... Jemec ukrán egészségügyi miniszter egy vasárnap esti tévéinterjúban kifejtette, hogy szerinte rendkívüli állapotot kell bevezetni az országban. Az Ukrajinszka Pravda hírportál az elnöki hivatalból származó forrásra hivatkozva azt írta, hogy a rendkívüli állapot bevezetéséről a döntés várhatóan kedden, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) ülésén születhet.
Montenegróban...
2020-03-23 10:41:17
A horvát elnök eltávolítatta a történelmi személyek mellszobrát az elnöki palotából
...
Az elnöki hivatal előcsarnokát a közelmúltig Josip Juraj Strossmayer német származású horvát római katolikus püspök, I. Tomiszláv horvát király, Mazsuraj Strossmayer német származású horvát római katolikus ómaaáoú hltib...
2020-03-10 11:41:42
Ellenzéki párt felfüggesztését kezdeményezte az orosz igazságügyi tárca
... nyarától kezdve három kongresszust is tartott a formai akadályok elhárítása érdekében.
Ezt követően feladták a próbálkozást, mert - mint azt Obuhov az Interfaxnak állította - az elnöki hivatalból nem hivatalos csatornán jelzést kaptak, hogy ott nem támogatják őket. Megkíséreltek Gazeta Gudkova (Gudkov Újságja) címen újságot bejegyeztetni, de a távközlési és médiafelügyelet, a...
2019-11-25 19:52:41
Amerikai diplomata: Washington ukrajnai politikáját beárnyékolta Giuliani tevékenysége
... Zelenszkij között.
A kedd délelőtti meghallgatás másik tanúja Fiona Hill korábban a Fehér Ház egyik tanácsadója volt, aki már a Trump-Zelenszkij beszélgetés előtt távozott az elnöki hivatalból. Angol nő, aki az Egyesült Államokban folytatott tanulmányokat, amerikai férfihoz ment feleségül, majd Oroszországgal foglalkozó hírszerző lett.
Hill hétoldalas írásos nyilatkoza...
2019-11-21 17:22:01
Kreml: az amerikai kémnek nevezett Szmolenkovot rég elbocsátották az elnöki hivatalból
...
Peszkov közlése szerint Szmolenkov nem tartozott a magasabb szintű, úgynevezett döntéshozó kategóriájú tisztségviselők közé. Munkaköréhez nem tartozott az elnökkel való közvetlen kapcsolattartás vagy az elnök részvételével tartott tanácskozásokon való megjelenés.
"Ez minden, amit el tudok mondani, más értesülésem nincsen. Ami pedig az amerikai tömegtájékoztatási eszközök...
2019-09-10 12:51:59
G7-csúcstalálkozó - Macron fejjel lefelé fordított portréjával tüntettek környezetvédők és antikapitalisták
... amelyre franciául, angolul, spanyolul és baszkul azt írták: "Éghajlat, társadalmi igazságosság vagy Macron?"
A tüntetők az elnöki portrék eltulajdonítását - saját adataik szerint 128 hivatalból - nem erőszakos polgári engedetlenségi akciónak tekintik, de a hatóságok csoportosan elkövetett lopás miatt 93 aktivistát előállítottak.
Szombaton már több ezren tiltakoztak béké...
2019-08-25 19:12:38
Zelenszkij beterjesztette a parlamentnek az államfő leváltását szabályozó törvényt
... szabályellenesen fogadtak el.
Közben az Állami Nyomozó Iroda (GBR) sajtószolgálata közölte: bűnügyi vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy valóban tűntek-e el számítógépek az elnöki hivatalból titkos információkkal. Olekszandr Daniljuk, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács frissen kinevezett új titkára előző nap egy videoüzenetben hozta nyilvánosságra, hogy a hivata...
2019-05-29 17:45:21
A francia elnök elbocsátott munkatársa tagadja, hogy Macron testőre volt
... Macron testőre" - mondta a szenátusi vizsgálóbizottság előtti több mint kétórás meghallgatásán a 27 éves férfi, akit az incidens nyilvánosságra kerülése után elbocsátottak az elnöki hivatalból, az ügyészség pedig csoportosan elkövetett erőszak gyanújával indított ellene eljárást.
A szenátusi meghallgatásnak nem a tüntetésen történtek, hanem Benallának az elnöki hivatalban be...
2018-09-19 14:32:04
Afrikai sertéspestis - Vizsgálatot indított Romániában a legfőbb ügyészség a betegség terjedése miatt
...
Az ügyészség szerdai közlése szerint részben hivatalból, részben több feljelentés alapján indítottak eljárást. Klaus Iohannis román elnök az elmúlt napokban többször azzal vádolta a kormányt, hogy nem végezte feladatát, és nem hozta meg a szükséges intézkedéseket az afrikai sertéspestis terjedésének megakadályozása végett.
Az elnöki hivatal szerdán is kiadott egy közlem...
2018-09-05 15:20:53
Nyilvánosságra hozták a román hírszerzés és ügyészség eddig titkosított megállapodását
... volt.
A dokumentum szerint a két intézmény közötti információcsere rendszeres volt, a SRI a bűnmegelőzősben is felelősséget vállalt, vagyis nem csak az ügyészség kérésére, hanem hivatalból is értesítenie kellett a vádhatóságot, amennyiben bűncselekmény gyanúját észlelte.
A záró rész szerint ez a dokumentum hatályon kívül helyezett a felek között létrejött más, korábbi me...
2018-03-30 12:51:42
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Ukrajinszka Pravda, Védelmi Tanács, Josip Juraj Strossmayer, Mazsuraj Strossmayer, Megkíséreltek Gazeta Gudkova, Gudkov Újságja, Fiona Hill, Fehér Ház, Egyesült Államokban, Állami Nyomozó Iroda, Olekszandr Daniljuk, Klaus Iohannis, fertőzöttek száma, horvát elnök, történelmi személyek, elnöki palotából, orosz igazságügyi, amerikai kémnek, elnöki hivatalból, államfő leváltását, francia elnök, legfőbb ügyészség, betegség terjedése, román hírszerzés, vasárnap esti, rendkívüli állapot, döntés várhatóan, elnöki hivatal, közelmúltig Josip, formai akadályok, kedd délelőtti, magasabb szintű, elnökkel való, elnök részvételével, elnöki portrék, hatóságok csoportosan, videoüzenetben hozta, szenátusi vizsgálóbizottság, incidens nyilvánosságra, ügyészség pedig, szenátusi meghallgatásnak, tüntetésen történtek, elnöki hivatalban, ügyészség szerdai, elmúlt napokban, szükséges intézkedéseket, afrikai sertéspestis, dokumentum szerint, ügyészség kérésére, záró rész, dokumentum hatályon, felek között, antikapitalisták,
© 2013 TVN.HU Kft.