Belépés
Ez az a nap! Reménység Esték – ünnepi különkiadás
Videó

Az est folyamán aktuális üzenetek, igei gondolatok mellett felvételeket mutatunk be az 56 ÉL elnevezésű rendezvényünkről, melyet a Budapest Kongresszusi Központban tartottunk az 1956-os forradalom 60-ik évfordulóján az East zenekar, Pintér Béla és a Hanna Projekt részvételével.
Fontosnak tartjuk, hogy visszatekintsük t...
2020-10-25 13:13:39
Erdélyi János, Ötvenhatunk kép megörökítője
... elteltével a sortűz megítélésében?
A programot az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott emlékbizottság támogatja, és ,,A magyar szabadság éve" elnevezésű programsorozat keretében valósult meg.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
In.: vfmk.hu

2017. október 14.
Vasi Prima-díj Erdélyi János részére

201...
2020-08-28 04:32:02
Virtuális erőművé válhat egy észak-londoni buszgarázs
... áramhálózatba. Hatékonyabbá teszi a hálózatot, ha az alacsony fogyasztás óráiban zajlik a buszok töltése és a csúcsidőszakban visszakerül belőlük az áram a hálózatba.
A Bus2Grid elnevezésű, állami finanszírozású projekt novemberben indul és három éven át tart.
A tesztek alatt eleinte 28 kétszintes londoni busz akkumulátorait használják, ezek több mint egy megawatt energi...
2020-08-14 14:12:45
Többhetes programsorozattal pótolják Szombathelyen az elmaradt rendezvényeket
...
Horváth Soma, Szombathely kultúráért is felelős alpolgármestere az Érezd Szombathelyt! elnevezésű programsorozatról tartott pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy a város kulturális, turisztikai és művészeti szervezetek összefogásával kínál biztonságosan látogatható élményeket az érdeklődőknek.
Grünwald Stefánia, a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója h...
2020-08-14 12:42:24
Szerzőjük valódi nevén publikálnak újra 25 regényt, amelyet férfi álnéven alkotó nők írtak
... című regénye, valamint francia kortársa, Amantine Aurore Dupin, írói álnevén George Sand Indiána című könyve - adta hírül a BBC hírportálja.
A szerdán bemutatott Reclaim Her Name elnevezésű gyűjtemény az angol nyelven alkotó női szerzőket jutalmazó Women's Prize for Fiction nevű díj alapításának 25. évfordulóját ünnepli.
"A történelem folyamán nagyon sok női író férfi ál...
2020-08-13 18:12:48
Koronavírus - Több mint 5 millió eurós támogatást nyert a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projekt
... felkészült legyen, és gyorsan tudjon reagálni a hirtelen megjelenő igényekre.
A tájékoztatás szerint az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) tagintézménye, a SZTAKI "CO-VERSATILE" elnevezésű pályázata nyert az Európai Unió Horizon 2020-as keretprogramban a COVID elleni küzdelemre kiírt rendkívüli felhívásán. Az EU még májusban 5 altémában hirdetett meg pályázati lehetőséget,...
2020-08-13 14:22:46
Irodalmi és színházi napokat rendeznek az esztergomi Babits-kertben
... műsorban.
Gerstmayerné Tóth Franciska, a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) irodalmi muzeológusa elmondta: három éve rendezik meg évente a Babits Piknik - irodalmi és színházi napok az emlékház kertjében elnevezésű programot a Babits Mihály Színházzal közösen.
A kétnapos programsorozat első napján, pénteken rendezik meg az Írók a kertben című irodalmi estet, amelyen Balla Zsófi...
2020-08-13 12:52:25
Fehérorosz elnökválasztás - Kijev elítélte az állami erőszakot
... terrorszervezetben való részvétellel és elrendelte előzetes letartóztatásukat.
Fehéroroszágban július 29-én hozták nyilvánosságra, hogy 33 olyan külföldit vettek őrizetbe, akik a Wagner-csoport elnevezésű orosz magán zsoldoshadsereg tagjai. A minszki hatóságok gyanúja szerint azért érkeztek Fehéroroszországba, hogy destabilizálják a helyzetet az augusztus 9-én tartott elnökv...
2020-08-12 16:32:06
Az MNB hiteltérképpel segíti a vállalkozások pénzügyi döntéseit
...
A Hiteltérkép elnevezésű új eszköz segít a vállalkozásoknak eligazodni az MNB, az Eximbank, az MFB és a KAVOSZ által fejlesztett hiteltermékek között, hogy egyszerűen és gyorsan képesek legyenek áttekinteni az elérhető lehetőségeket és azok közül a céljaikhoz leginkább illő terméket kiválasztani.
A közlemény szerint a Hiteltérkép egy naprakész és könnyen áttekinthető ter...
2020-08-12 14:01:41
Kambodzsa elveszítette vámmentes hozzáférését az uniós piachoz
... kvótamentes hozzáférést. Ezzel átmenetileg felfüggeszti a kelet-ázsiai ország által eddig élvezett, a legkevésbé fejlett országoknak szóló, úgynevezett "fegyver kivételével mindent" (EBA) elnevezésű uniós kereskedelmi rendelkezés értelmében járó preferenciális hozzáférés biztosította jogokat. Ennek oka, hogy az országban súlyos és rendszerszintű problémák állnak fenn az emberi jog...
2020-08-12 13:21:39
1 2 3 ..............519 520 .......778 779 .......1037 1038 1039 
Címkék: Reménység Esték, Erdélyi János, Budapest Kongresszusi Központban, Pintér Béla, Hanna Projekt, Vasi Prima-díj Erdélyi János, Horváth Soma, Érezd Szombathelyt, Grünwald Stefánia, Savaria Turizmus Nonprofit Kft, Amantine Aurore Dupin, George Sand Indiána, Reclaim Her Name, Eötvös Loránd Kutatási Hálózat, Európai Unió Horizon, Gerstmayerné Tóth Franciska, Magyar Nemzeti Múzeum, Babits Piknik, Babits Mihály Színházzal, Balla Zsófi, észak-londoni buszgarázs, elmaradt rendezvényeket, esztergomi Babits-kertben, állami erőszakot, vállalkozások pénzügyi, uniós piachoz, 1956-os forradalom, sortűz megítélésében, magyar szabadság, alacsony fogyasztás, buszok töltése, csúcsidőszakban visszakerül, tesztek alatt, megawatt energi, város kulturális, szerdán bemutatott, angol nyelven, történelem folyamán, hirtelen megjelenő, tájékoztatás szerint, emlékház kertjében, kétnapos programsorozat, kertben című, minszki hatóságok, augusztus 9-én, vállalkozásoknak eligazodni, elérhető lehetőségeket, céljaikhoz leginkább,
© 2013 TVN.HU Kft.