Belépés
Fidesz: a "bevándorláspártiak" mielőbb át akarják nyomni a migránskvótát a tagállamokon
... felálló új brüsszeli testületet.
Hétfőn a francia, a német, az olasz és a máltai belügyminiszter egy olyan megállapodást készít elő, amely megalapozhatja a migránsok automatikus elosztását, ezt pedig rá akarják erőltetni a többi tagállamra és az uniós jogrendszerre is - mondta.
A frakciószóvivő szerint "a bevándorláspártiak nem nyugszanak", egymást érik a kvóta bevezetés...
2019-09-23 12:42:07
Illegális bevándorlás - Bakondi: az olasz kikötők megnyitása újabb veszélyt idézett elő
... érkezőket.
Úgy fogalmazott: az Európába áramló migráció és ennek uniós megközelítése "markáns veszéllyé teszi" az illegális migránsok tömeges befogadási kényszerét, kvóták szerinti elosztását. Ezt Magyarország nem támogatja, nem ért egyet semmilyen kvóták szerinti elosztással - jelentette ki.
A belbiztonsági főtanácsadó szólt arról is, hogy a balkáni migrációs útvonalo...
2019-09-18 10:20:59
Önkormányzat 2019 - A DK azt ígéri, hogy növeli a zöldfelületek arányát Erzsébetvárosban
... embereknek.
Kikérték a véleményét a Momentum úgynevezett kvótakereskedelemről szóló elképzeléséről. A javaslat arról szól, hogy amennyiben az Európai Tanács megszavazza a menekültek elosztását, akkor az érkezőket befogadni nem akaró tagállamok eladhatnák egy másik országnak a saját kvótájukat.
Niedermüller Péter azt felelte, hogy az Európai Parlament Állampolgári Jogi, B...
2019-09-17 12:41:51
Kovács Zoltán: a bevándorláspártiak bosszúhadjáratot vezetnek Magyarország ellen
... lengyel eljárásbeli, felfogásbeli különbségek nem teszik lehetővé az objektív összehasonlítást.
Az államtitkár szólt arról is: az, hogy újabb feltételekhez kötnék az uniós pénzek elosztását, teljesen kizárja a jogállamiságot. Ez csak a tagállamok döntése, az uniós alapszerződés után következhetne - jegyezte meg.
Kovács Zoltán szerint a "legnagyobb lóláb" a Magyarországga...
2019-09-16 21:22:50
Önkormányzat 2019 - Karácsony a fővárosi fiatalok lakhatási gondjainak enyhítését ígéri
... bevándorlók előtt. Fekete-Győr András válaszul emlékeztetett korábbi, a kvótakereskedelem névre hallgató javaslatukra. Hangsúlyozta, hogy amennyiben az Európai Tanács megszavazza a menekültek elosztását, akkor a döntés mindenkire vonatkozik, de pártja javaslata alapján a tagállamok eladhatnák egy másik országnak a saját kvótájukat.
Az a kiindulópont, hogy Európa hatékony meg...
2019-09-16 13:02:11
Szijjártó: a közös visegrádi fellépés teljes mértékben szolgálja a magyar nemzeti érdekeket
... által alkotott erős Európai Unió mellett, és kitartanak a migráció elleni küzdelem tekintetében.
"Hangosan, hangsúlyosan és határozottan lépünk fel a migránsok bármilyen típusú elosztását kötelezővé tevő kísérletekkel szemben" - szögezte le a miniszter.
Szijjártó Péter közölte: egyetértés van abban is, hogy Közép-Európa versenyképessége a felelős gazdaságpolitikákra vez...
2019-09-05 14:11:32
Illegális bevándorlás - Merkel: távol van a fenntartható és igazságos megoldás az európai uniós menekültügyi re
... elzárkóznak attól, hogy akár csak egy kicsit kivegyék a részüket ennek a problémának a megoldásából" - mondta a görög kormányfő.
Angela Merkel hozzátette: a feladatok tagállamok közötti elosztását illetően teljes mértékben egyetért Kiriákosz Micotákisszal, úgy véli, hogy tovább kell tárgyalni, és az eddigieknél "jobb eredményeket" kell elérni.
A német kancellár üdvözölte...
2019-08-29 15:12:21
Önkormányzat 2019 - Megalakult a közmédia választási irodája
... polgármesterjelöltet állító jelölő szervezetek kiegyensúlyozott szereplési arány szerinti megjelenítését, a közszolgálati médiaszolgáltatások műsoridejének ennek megfelelően történő elosztását - olvasható a közleményben.
Emlékeztetnek arra: Áder János köztársasági elnök alkotmányos kötelességének eleget téve, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának id...
2019-08-02 13:42:26
Illegális bevándorlás - Migrációkutató: a kerítés nem csak védelmet nyújt, de elrettentő hatása is van
... felélénkülne a migráció a szerb-magyar szakaszon.
Janik Szabolcs kitért arra is, hogy Heiko Maas német külügyminiszter egy lapinterjúban a tengeren érkező menedékkérők önkéntes elosztását szorgalmazta. Ugyan most önkéntes vállalásokról beszélnek az uniós politikusok, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a szétosztás sem önkéntes, sem kötelező jelleggel nem működik - ...
2019-07-19 09:51:12
Illegális bevándorlás - BM: A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását
... kísérletet tesznek arra, hogy saját akaratukat és a migránsok betelepítését rákényszerítsék a tagállamokra.
A magyar kormány ezt kezdettől elutasítja: nem a migránsok beszállítását és elosztását, hanem Európa külső határainak védelmét kell megszervezni, a bevándorlást meg kell állítani és a tisztázatlan hátterű NGO-hajók működését meg kell akadályozni - tette hozzá.
A ...
2019-07-18 19:42:04
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Kovács Zoltán, Európai Tanács, Niedermüller Péter, Európai Parlament Állampolgári Jogi, Fekete-Győr András, Európai Unió, Szijjártó Péter, Angela Merkel, Kiriákosz Micotákisszal, Áder János, Janik Szabolcs, Heiko Maas, olasz kikötők, zöldfelületek arányát, fővárosi fiatalok, közös visegrádi, magyar nemzeti, európai uniós, közmédia választási, ngo-hajók által, máltai belügyminiszter, olyan megállapodást, migránsok automatikus, többi tagállamra, uniós jogrendszerre, frakciószóvivő szerint, kvóta bevezetés, illegális migránsok, belbiztonsági főtanácsadó, balkáni migrációs, javaslat arról, menekültek elosztását, érkezőket befogadni, másik országnak, saját kvótájukat, objektív összehasonlítást, államtitkár szólt, uniós pénzek, tagállamok döntése, uniós alapszerződés, kvótakereskedelem névre, döntés mindenkire, tagállamok eladhatnák, migráció elleni, migránsok bármilyen, kicsit kivegyék, részüket ennek, görög kormányfő, feladatok tagállamok, német kancellár, helyi önkormányzati, szerb-magyar szakaszon,
© 2013 TVN.HU Kft.