|
|
|
... póréhagymát, és 5 percig pirítjuk.
A pirított zöldséget tűzálló tálba tesszük. Megszórjuk a kakukkfű és a petrezselyem lecsipkedett leveleivel. Megsózzuk és megborsozzuk az egészet. Elrendezzük a zöldséges alapon az elősütött csirkecombokat. Újra megsózzuk és megborsozzuk, majd felöntjük 6 dl forrásban lévő vízzel. Lefedjük, majd 160 fokos sütőbe toljuk 30 percre. Elt... |
2018-03-03 00:41:52 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mikor fel... |
|
2017-12-12 10:23:28 |
|
|
|
|
|
|
... fokhagyma helyett rakhattok bele: apróra kockázott lila hagymát, snidlinget, medvehagymát, petrezselyem zöldet, stb.
elkészítés
Egy tepsit kikenünk olajjal.
Elrendezzük benne a kenyér szeleteket.
A tejfölből, a tojásból, a fokhagymával, ízlés szerint sózva, borsozva egy masszát keverünk.
Rákanalazzuk a szeletekre. (Nem baj, ha m... |
2015-10-07 08:02:37 |
|
|
|
|
|
|
... nyelvezet érthetetlen, a törvények és rendeletek pedig olyan szövevényesek legyenek, amennyire csak lehetséges.
Biztosítási szakmák: Eredetileg arra találták ki, hogy megfelelően elrendezze az egyén bármilyen komolyabb ,,bals időszaka pedig szintén csípi a munkáltatók szemét.
A fiatal pályakezdővel az a baj, hogy nincsen gyakorlata, de a 40 év feletti sem jó, mert a... |
|
2015-05-04 08:47:21 |
|
|
|
|
|
|
... egészet összekeverjük, majd a jól meglocsoljuk vele az összevágott kalácsot vagy kifliket.
Egy kicsit hagyjuk állni benne, hogy megszívják magukat.
Kivajazunk egy tepsit, majd elrendezzük benne a beáztatott kifliket.
A tetejét megszórjuk a dióval.
Megpucoljuk az almákat, vékony szeletekre vágjuk, majd beborítjuk vele a süteményünk tetejét.
Az egészet 180 f... |
|
2015-04-27 08:04:16 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mik... |
2014-12-07 10:57:27 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mik... |
2014-12-07 10:54:43 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mik... |
2014-12-07 10:53:21 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mik... |
2014-12-07 10:53:18 |
|
|
|
|
|
|
... zománcozott lábasban a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.
Szaloncukor
Egy tiszta, ép zománcú lábasba tegyünk fél kiló cukrot és hozzá 10 evőkanál vizet. Tegyük a tűzhelyre és folytonos kavarás mellett attól fogva, mik... |
2014-12-07 10:53:14 |
|
|
|
|