Belépés
A kettő együtt nem megy.Választanod kell!

Vagy a benned lévő Forrással hangolódsz össze, vagy a körülötted lévő emberekkel.
A kettő együtt nem megy.
Ha az első variációt választod, stabil leszel és olyan emberekkel sodor össze az élet akik szintén összhangban van...
2022-08-06 07:48:41
Választanod kell! Vagy a benned lévő Forrással hangolódsz
..."Választanod kell!
Vagy a benned lévő Forrással hangolódsz össze, vagy a körülötted lévő emberekkel.
A kettő együtt nem megy.
Ha az első variációt választod, stabil leszel és olyan emberekkel sodor össze az élet, akik szintén összhangban vannak önmagukkal.
Ha a második opciót választod, akkor káosz uralkodik el az életeden, mert minden ember mást akar tőled, ah...
2021-06-08 06:48:28
Bízzál meg a pásztorban
... előttünk.
A ,,pásztor zsoltár" a Jel 7-ben éri el csúcspontját. Itt amikor Isten nagy zeneműve már majdnem véget ér, a jól ismert dallam újból felcsendül. De figyeljük meg a befejező variációt: ,,A Bárány, aki középen a trónusnál van, legelteti őket." Most a pásztor egyben Bárány is. Ő maga ment át a halál árnyéka völgyén. És a ,,nem szűkölködömR...
2020-04-18 08:18:27
Férfi kézilabda Eb - Egyszerre csalódott és boldog a szövetségi kapitány
... lejátszani ezzel a taktikai elemmel.
"Volt egy-egy labdaszerzésünk, de vagy visszapattant hozzájuk, vagy bizonytalanság miatt nem indultunk el az üres kapura. Próbáltunk két-háromféle variációt, de nem volt elég időnk felkészülni" - fűzte hozzá.
A kapitány szerint ellenfelük ezúttal nagyobb önbizalommal alkalmazta a hét a hat elleni játékot, mint kedden Szlovénia ellen, ...
2020-01-22 18:52:07
Női kézilabda-vb - Győzelem Szenegál ellen, egy pont kell a továbbjutáshoz
... afrikaiak tíz gólon belülre kerültek. Kim Rasmussen szövetségi kapitány időkérése után újra eredményes időszak következett, sőt a meccs utolsó negyedében már több formációt és taktikai variációt is gyakorolt a válogatott, amely végül magabiztosan, tíz góllal nyert.
A magyarok - akik szombaton 39-15-re legyőzték Kazahsztánt, majd vasárnap Spanyolországtól 29-25-re, kedden Mont...
2019-12-04 12:50:58
Női kézilabda-vb - A legjobb hétbe kerülés az elvárás
... nevezte a kapitány, hogy a világbajnokságot megelőzően Szöulban készülhetnek a Koreai Köztársaság, Oroszország és Szerbia ellen. Tervei szerint mindez nagyszerű lehetőség, hogy sokféle variációt, pároskapcsolatot kipróbáljon, és számos hiba megmutatkozhat, illetve válaszokat kaphat a most még meglévő kérdésekre.
"Továbbra sincs olyan klasszis játékosunk, aki egymagában képes ...
2019-11-18 12:52:26
Női kézilabda vb-selejtező - A magyarok kettős győzelemmel jutottak ki a tornára
... átlövőjét, Háfra Noémit az első félidőben sérülés miatt elveszítették a hazaiak.
Kim Rasmussen, a magyarok szövetségi kapitánya a második félidőben is számos felállást és taktikai variációt gyakoroltathatott csapatával, amelynek ezen a meccsen a beállós játék és az átlövések voltak az erősségei, a szélsők megjátszása és hatékonysága viszont jelentősen elmaradt a megszokottól....
2019-06-05 20:32:47
ooOoo
... psybient (pszichedelikus ambient), valamint a 80-tól 110 bpm ütésszámig terjedő lounge zene elemeit. Ezenkívül magában foglal még néhány trance-, ambient- és IDM (intelligent dance music)-variációt; ráadásul a régebbi balearic beat nevű stílust már teljesen beolvasztotta.

Általánosságban véve dallamos, pihentető (legalábbis nem annyira intenzív, mint azok a stílusok, me...
2019-01-29 08:58:07
Vb-2018 - Sampaoli több kreativitást vár, Hallgrímsson a szervezettségben hisz
...
"Az első félidőben talán kreatívabbak voltunk támadásban, a másodikban viszont lassabban játszottunk. Több variációt kell kidolgoznunk arra, hogyan megyünk előre. Már csak azért is, mert ez egy nagyon kiegyenlített csoport" - utalt arra Sampaoli, hogy ezután még a horvátokkal, majd a nigériaiakkal kell megmérkőzniük.
Lionel Messi kihagyott büntetőjével kapcsolatban annyi...
2018-06-16 18:42:17
Ez tör­té­nik a tes­ted­del...
Ez tör­té­nik a tes­ted­del, ha min­den reg­gel zab­ká­sá­val nyi­tod a napot


A zab­kása az egyik leg­jobb reg­geli, tele fe­hér­jé­vel és rost­tal. De vajon ho­gyan re­a­gál a tes­ted, és mi tör­té­nik, ha hu­za­mo­sabb ideig min­den nap ez a reg­ge­lid? El­árul­juk.

Egyetlen csésze zabkásában 5 gramm fehérje és 4 gramm rost van. Hogy ez mit jelent? Nem...
2018-05-22 16:20:13
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Győzelem Szenegál, Koreai Köztársaság, Háfra Noémit, Lionel Messi, kettő együtt, benned lévő, szövetségi kapitány, pont kell, legjobb hétbe, magyarok kettős, szervezettségben hisz, körülötted lévő, első variációt, élet akik, második opciót, befejező variációt, pásztor egyben, halál árnyéka, taktikai elemmel, üres kapura, kapitány szerint, meccs utolsó, világbajnokságot megelőzően, első félidőben, magyarok szövetségi, második félidőben, beállós játék, átlövések voltak, szélsők megjátszása, régebbi balearic, másodikban viszont, nagyon kiegyenlített, nigériaiakkal kell, egyik leg­jobb, szervezettségben, világbajnokságot, spanyolországtól, pároskapcsolatot, labdaszerzésünk, általánosságban, továbbjutáshoz, pszichedelikus, megmutatkozhat, bizonytalanság, beolvasztotta, megmérkőzniük, elveszítették, kiegyenlített, nigériaiakkal, visszapattant, magabiztosan, csúcspontját, hallgrímsson, önbizalommal, kreativitást, hatékonysága, készülhetnek, büntetőjével, kreatívabbak, kidolgoznunk, kapcsolatban, megszokottól, kazahsztánt,
© 2013 TVN.HU Kft.