Belépés
Afgán, marokkói és tunéziai embercsempészt ítéltek el Zalaegerszegen
... kistehergépkocsit használtak, ez utóbbi rakterében sem ülőhelyek, sem ablakok nem voltak.
A másodrendű afgán vádlott feladata volt általában a migránsok toborzása, míg marokkói társa, az elsőrendű vádlott a gépkocsikat biztosította, a negyedrendű tunéziai vádlott pedig a szállítást végezte.
Egy alkalommal egyszerre 33 embert próbáltak meg átcsempészni a kisteherautóval ...
2019-11-14 22:15:47
Kétmilliárdos kárt okozó tatabányai bűnszervezetet ellen emeltek vádat
... irányított, amelyek 2012. júniusa és 2014. decembere között az EU-ból belföldi cégeknek értékesítettek árut.
A két vállalkozás áfa levonására nem volt jogosult, a fizetendő adó összegét az elsőrendű vádlott fiktív számlák befogadásával jelentéktelen összegűre csökkentette.
A fiktív számlákat nyolc cég állította ki, ezeket szintén az elsőrendű vádlott irányította. A céglá...
2019-11-07 08:31:15
Több száz hamis okirat miatt döntött 63 vádlott ügyében a Zalaegerszegi Járásbíróság
...
A bíróság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a több mint tíz évre visszanyúló ügyben az elsőrendű vádlott, egy kaposvári ügyvéd szervezésében és irányításával rokonok és munkatársak valótlan tartalmú bérleti szerződéseket kötöttek külföldi állampolgárokkal. Ezzel a valójában nem Magyarországon élő 53 külföldi vádlott magyar állandó lakóhelyet igazoló lakcí...
2019-10-30 19:01:51
Idősek kifosztóit ítélték börtönre Zalaegerszegen
... Gyöngyösön, Székesfehérváron, Nagykanizsán és Zalaegerszegen fosztottak ki időseket, a legkisebb zsákmány 200 ezer forint volt, a legnagyobb meghaladta az egymillió forintot.
Az elsőrendű vádlottat tavasszal a bíróság két év, öt évre felfüggesztett börtönre ítélte, amit most négyéves, letöltendő börtönbüntetésre változtatott a törvényszék, hivatkozva a vádlott különös visszae...
2019-10-22 17:32:48
Orvosi vényekkel visszaélés miatt elítéltek egy orvosasszisztenst Pécsen
... akitől megkapta a korábban kiváltott gyógyszerek értékesítéséből származó pénzt.
A másodrendű vádlott több mint harminc esetben összesen több mint egymillió forintot adott át az elsőrendű vádlottnak, ő pedig alkalmanként öt-tíz ezer forintot kapott a közreműködésért.
A Pécsi Járásbíróság hétfőn a szakasszisztenst két év - négy évre felfüggesztett - börtönre ítélte, és né...
2019-10-21 17:21:51
Elzárást és pénzbüntetést kapott két állatkínzó Zalában
...
Bartalné Mentes Judit beszámolója szerint az elsőrendű vádlott egy állatmenhelyből fogadott örökbe egy négyéves kutyát. Miután 2017 nyarán a másodrendű vádlottként szereplő féltestvére házába költözött, együtt három kutyát tartottak az udvaron.
A vádlottak az állatoknak nem biztosítottak fedett helyet, az egyik kutyát egy alig kétméteres láncra kötötték, a mozgatásáról ...
2019-10-18 16:52:04
Amfetaminlabort működtető vádlottakat ítéltek el Szegeden
...
A táblabíróság különösen jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntettében mondta ki bűnösnek a 33 és 34 éves vádlottat mint tettest és bűnsegédet.
Az elsőrendű vádlott 2015 áprilisában megbízta - kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt korábban már elítélt - társát, hogy költözzön be egy nagykőrösi tanyába, ahol kábítószert fognak előállítani. A tanyát áll...
2019-10-08 11:01:19
Több mint kétmilliárdos csalás miatt hat és fél év börtönre ítéltek egy pécsi ügyvédet
...
A közlemény szerint a pécsi ügyvéd - az elsőrendű vádlott - befektetést ígérve 2007-től rendszeresen gyűjtött pénzt magánszemélyektől és gazdasági társaságoktól; az összeg néhány százezertől több száz millió forintig terjedt. Azt állította, hogy a mögötte állók pénzügyi manővereivel a piacinál lényegesen magasabb nyereséget, havi öt százalékos kamatot tudnak elérni.
Tény...
2019-10-02 17:42:08
Kifosztotta és hagyta meghalni kerekesszékes lakótársát egy pár
... idején 69 éves sértett mindkét lábát korábban amputálták, a férfi tolószékkel közlekedett, a családjával összeveszett, alkoholista volt. Ugyanabban az albérletben lakott 2006-ban, mint az elsőrendű gyanúsított, ott ismerkedtek meg egymással.
Ezt követően a vádlott, majd későbbi élettársa albérletről albérletre hurcolták a férfit. Étellel ugyan ellátták, de ezen felül nem gon...
2019-10-02 17:11:55
Költségvetési csalás miatt ítélték el Versend polgármesterét
... ítéletével költségvetési csalás bűntettében, számvitel rendjének folyamatos megsértése és hamis magánokirat folyamatos felhasználása miatt mondta ki bűnösnek a K. I. monogrammal jelölt elsőrendű vádlottat, akiről megjegyzik: 2006 óta Versend polgármestere. Ötszázezer forint pénzbüntetésre ítélték és 1,2 millió forint vagyonelkobzást is elrendeltek vele szemben.
Élettársa, a m...
2019-09-19 14:51:29
1 2 3 ........................78 79 ............117 118 ............155 156 157 
Címkék: Zalaegerszegi Járásbíróság, Pécsi Járásbíróság, Bartalné Mentes Judit, orvosasszisztenst Pécsen, pécsi ügyvédet, másodrendű afgán, migránsok toborzása, elsőrendű vádlott, gépkocsikat biztosította, negyedrendű tunéziai, szállítást végezte, alkalommal egyszerre, fiktív számlákat, több mint, kaposvári ügyvéd, legkisebb zsákmány, legnagyobb meghaladta, egymillió forintot, elsőrendű vádlottat, vádlott különös, korábban kiváltott, másodrendű vádlott, elsőrendű vádlottnak, állatmenhelyből fogadott, négyéves kutyát, másodrendű vádlottként, egyik kutyát, alig kétméteres, táblabíróság különösen, nagykőrösi tanyába, közlemény szerint, pécsi ügyvéd, összeg néhány, mögötte állók, piacinál lényegesen, férfi tolószékkel, családjával összeveszett, albérletben lakott, elsőrendű gyanúsított, börtönbüntetésre, szakasszisztenst, állampolgárokkal, székesfehérváron, kisteherautóval, amfetaminlabort, közreműködésért, vagyonelkobzást, bűncselekmények, állatmenhelyből, értékesítéséből, zalaegerszegen, polgármesterét,
© 2013 TVN.HU Kft.