Belépés
Szerdán kezdődik az Ifjú Kócsagőr Program országos döntője
... feladatokat is meg kell oldaniuk. A verseny rendezői olyan problémákat és helyzeteket fognak szimulálni, amelyek a természetvédelmi őrök mindennapi munkájában is előfordulnak, emellett elsősegély-nyújtási, tűzvédelmi kihívások is várnak a résztvevőkre.
A legjobb versenyző elnyeri a Tutajos-, felkészítője pedig a Matula-díjat. Emellett a páros öt napos tanulmányúton is részt v...
2019-09-17 18:02:25
Akár napi száz hecchívást is kap a lelki elsősegély-szolgálat
...
Az alelnök elmondta, a teljes forgalmuknak körülbelül 60 százaléka számít inadekvát hívásnak. Ebben a téves kapcsolások is benne vannak, de jelentős részüket teszik ki a hecchívások.
Hozzátette, azért fordult a nyilvánossághoz, mert a probléma egyre nagyobb, és a zaklatók akár emberi méltóságukban is megsértik a telefonos ügyelőket....
2019-07-16 08:41:14
Idén 320 önkéntes fiatal nyújt elsősegélyt 19 balatoni strandon
...
Idén 13. alkalommal startolt el a Magyar Vöröskereszt ifjúsági tagozatának Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata, amely június 28. és augusztus 20. között 12 tóparti település 19 strandján működik, naponta 10 és 18 óra között.
Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója elmondta, 2007-től kezdve, a balatoni szolgálat eddigi működése során hatszor mentettek életet és...
2019-07-02 12:51:35
A szív szavai
... gerjesztett vágyak, csiholt tüzek,
suta ügyeskedések, mímelt hevülés,
nem kamasz-bizsergés, nem erotechnika,
teljesítmény kényszer, önvizsgáztatás,
nem kései mentsvár, nem elsősegély.
A szerelem más. Sors. Vállalás.
Kitárulkozó végnélküliség,
fejezetekre bontott történés regény.
Spirituális testiség,
hús-vér köznapiságába rejtett
s...
2019-06-06 22:29:46
Elsősegély kerti növényekkel
Kiskerti elsősegély-csomagnak is nevezhetjük ezt az 5 gyógynövényt, amelyre bármikor szükségünk lehet, ezért érdemes belőlük legalább 1-1 tövet tartani. Igen, mi magunk is előállíthatunk természetes gyógyírt különböző bajainkra. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan.


Íme öt, igen népszerű és közkedvelt gyógyhatású növény, amelyek alapvető hozzávalói lehetnek a száz szá...
2019-02-10 12:56:28
Elsősegély
...
2019-02-10 11:01:39
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
... mi -, és a környezetüktől való elfordulásra hívja őket. Kicsit ahhoz hasonló ez a helyzet, mintha megsebesültek volna, és most elvéreznének. Úgy érzik, hogy életük folytatásához előbb elsősegélyre van szükségük. Rendbe kell hozni a belső zavarokat, mielőtt bármi másra is odafigyelhetnének.

Sokat töprengenek önmagukon. Mivel pedig érzelmileg nagyon sérülékenyek a valós v...
2019-01-29 11:51:02
15 alig ismert illóolaj és jótékony hatásaik
... fogínygyulladásra.

Neroli
Az antidepresszáns olajcsalád tagja.A neroliolajat a narancsvirágból desztillálják, illata gazdag, mámorító. Szorongás, alvászavar, önbizalomhiány esetén , igazi elsősegély olaj. Csepegtessünk párat az égő méhviaszgyertyához, hogy kifejtse gyulladáscsökkentés és stresszoldó hatását.

Niaouli
A teafa rokona, Madagaszkár szig...
2019-01-22 20:24:04
Ünnepek - Főként magányosak hívják a lelkisegély-szolgálatot advent idején
...
Dudás Erika, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének szakmai vezetője közölte: a telefonszám ingyenesen hívható minden hálózatból. Országszerte 18 stáb várja a hívásokat karácsonykor is - tette hozzá.
Mint elmondta, az egyedüllét, az egészségi állapottal összefüggő problémák, félelmek, anyagi gondok, valamint munkahelyi konfliktusok miatt fordulnak hoz...
2018-12-24 12:32:06
Érdekesség
... népszerűek a kicsik körében. De ugyanez a cég kezdett műanyag és gumi orvosi eszközöket is gyártani. Így a Szajnából kihúzott szerencsétlen teremtés arcát -kisebb módosításokkal- ma az elsősegély tanfolyamok CPR bábúja, Resusci Anne viseli. Sokan nem tudják, talán észre sem veszik, hogy az arc nem másé, mint azé az ismeretlen lányé a Szajnából.

...
2018-10-23 20:31:26
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Ifjú Kócsagőr Program, Négyes Archetípus Szintjei, Magyar Vöröskereszt, Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata, Kardos István, Dudás Erika, Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének, Resusci Anne, szív szavai, verseny rendezői, természetvédelmi őrök, legjobb versenyző, alelnök elmondta, teljes forgalmuknak, téves kapcsolások, probléma egyre, zaklatók akár, telefonos ügyelőket, balatoni szolgálat, alábbiakban bemutatjuk, környezetüktől való, belső zavarokat, antidepresszáns olajcsalád, narancsvirágból desztillálják, teafa rokona, telefonszám ingyenesen, hívásokat karácsonykor, egészségi állapottal, kicsik körében, elsősegély tanfolyamok, ismeretlen lányé, természetvédelmi, elsősegélynyújtó, narancsvirágból, antidepresszáns, nyilvánossághoz, önvizsgáztatás, előállíthatunk, módosításokkal, környezetüktől, önbizalomhiány, megsebesültek, köznapiságába, méltóságukban, végnélküliség, folytatásához, tanulmányúton, csepegtessünk, szerencsétlen, desztillálják, szövetségének, vöröskereszt,
© 2013 TVN.HU Kft.