Belépés
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
... hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor Balatonszentgyörg...
2020-07-31 15:42:48
Szombaton életbe lép az EU és Vietnam közötti kereskedelmi megállapodás
... kereskedelmi ügyekért felelős uniós biztos elmondta, a kereskedelmi megállapodás a vámok több mint 99 százalékának eltörlését teszi lehetővé. Vietnam az uniós exportra kivetett vámok 65 százalékát eltörli a megállapodás hatálybalépésekor, a vámok többi részét pedig 10 év alatt fokozatosan bontja le. A megállapodás egyedi rendelkezéseket tartalmaz, melyek a gépjárműiparban tapaszta...
2020-07-31 13:02:54
Joe Biden azt szeretné, ha az iskolákban még többet tanítanának az iszlám hitről
... szeretnék dolgozni veletek, biztosítva, hogy a hangotok helyet kapjon a döntéshozatalban, miközben a nemzet újjáépítésén munkálkodunk" - jelentette ki Biden. Ígéretet tett arra is, hogy eltörli a Trump-kormányzat beutazási korlátozásait, amelyek jórészt muszlim országokat sújtanak. Biden az elnöki rendeletet "aljasnak" minősítette.
Eddig már több muszlim vallású választott t...
2020-07-21 07:04:57
Koronavírus - Oroszország eltörli a kéthetes karanténkötelezettséget a tesztelt beutazók esetében
...
Anna Popova tisztifőorvos, az orosz fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnedzor) vezetője által aláírt rendelet értelmében az érintetteknek orosz vagy angol nyelvű igazolással kell rendelkezniük arról, polimeráz láncreakció (PRC) módszerével elvégzett laboratóriumi vizsgálaton estek át, nem fertőzöttek, vagy hogy G immunoglobulin (IgG) antitest termelődött a szervezetükben....
2020-07-14 11:52:09
Erdogan: a nem-muszlimok előtt is nyitva fog állni a mecsetté nyilvánított Hagia Sophia
... közösségi imádkozást július 24-én, pénteken, az előírt déli ima keretében tartják az épületben.
Erdogan aláhúzta: Ankara a világörökségi helyszín múzeumi minősítésének megszűnésével eltörli a fizetős beléptetési rendszert.
"A Hagia Sophia, amely az emberiség közös öröksége, új státuszával még őszintébb, még páratlanabb módon fog átölelni mindenkit" - hangsúlyozta a török...
2020-07-10 21:53:18
Szombaton indul az idei Mozdulj Balaton!
... tchoukball-programok, a lábtenisz, a fitt gépeken végzett gyakorlatok, valamint a vízben fejelés, kosárra dobás és röplabdázás.
"Ha tovább mérséklődnek a járványügyi korlátozások vagy eltörlik azokat, akkor a foci 3 és 6 fős változatát, valamint a streetball és strandkézilabda programokat is lebonyolíthatják a helyi szervezők." - tette hozzá.
A sorozat tavaly is népszer...
2020-07-06 13:21:25
Putyin: megengedhetetlen, hogy az embereket rákényszerítsék a szavazásra az alkotmánymódosításról
... azért szólalt meg az ügyben, mert Oroszországban csütörtökön megkezdődött az országos szavazás az orosz alkotmány módosításáról, amely elfogadása esetén a hivatalban lévő elnök esetében eltörli újraválaszthatóságának eddigi korlátozását, valamint konkrét állami szociális kötelezettségvállalási elemeket vezet be, és módosít a hatalmi ágak kölcsönös viszonyán is.
A hatóságok a ...
2020-06-25 18:52:56
Koronavírus - Júliustól tovább enyhítenek a korlátozásokon Ausztriában
... 6 óra helyett már 5 órakor kinyithatnak; és ismét üzemelhetnek az önkiszolgáló büfék. A kisebb éjszakai bárokban pedig júliustól ismét lehetőség lesz a pultnál történő italmérésre.
Eltörlik a legfeljebb százfős zárt rendezvények, így a születésnapi partik kötelező zárási időpontját is. Augusztustól pedig már kétszáz fős esküvőket is lehet rendezni.
Valamennyi sportág eng...
2020-06-24 14:52:09
Vége a veszélyhelyzetnek - Új Buda 06.19
... köztársasági elnök is aláírta, éjszaka pedig a Magyar Közlönyben is kihirdették.
Azzal, hogy vége a vészhelyzetnek, elvileg mostantól visszaállhat a korábban megszokott élet. - A mai nappal eltörlik a vásárlási idősávokat, a maszkhasználat szabályai maradnak - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A Magyar Közlöny szerint kötelező a maszk viselése...
2020-06-19 16:29:37
Sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
Gulyás: sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
2020, június 18 - 13:13


Sikeres volt a koronavírus-járvány elleni védekezés Magyarországon, sikeresebb, mint Nyugat-Európa sok államában - értékelt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a kormányinfón, miután 98 nap után véget ért a veszélyhelyzet. Bejelente...
2020-06-19 16:10:11
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........143 144 145 
Címkék: Hagia Sophia, Mozdulj Balaton, Anna Popova, Magyar Közlönyben, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget, Magyar Közlöny, iszlám hitről, tesztelt beutazók, nem-muszlimok előtt, mecsetté nyilvánított, idei Mozdulj, embereket rákényszerítsék, korlátozásokon Ausztriában, vásárlási idősávokat, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, kereskedelmi megállapodás, vámok több, uniós exportra, megállapodás hatálybalépésekor, vámok többi, megállapodás egyedi, gépjárműiparban tapaszta, hangotok helyet, nemzet újjáépítésén, elnöki rendeletet, orosz fogyasztóvédelmi, érintetteknek orosz, előírt déli, világörökségi helyszín, fizetős beléptetési, emberiség közös, fitt gépeken, vízben fejelés, járványügyi korlátozások, helyi szervezők, sorozat tavaly, országos szavazás, orosz alkotmány, hivatalban lévő, hatalmi ágak, önkiszolgáló büfék, kisebb éjszakai, pultnál történő, legfeljebb százfős, születésnapi partik, korábban megszokott, maszkhasználat szabályai, maszk viselése, kerékpárhelyjegy,
© 2013 TVN.HU Kft.