Belépés
Krónika 5. rész (klímastratégia)
... mozdul, Orbán Viktor miniszterelnököt "kimondva, kimondatlanul, de nem érdekli a környezetvédelem ügye" - jelentette ki a jobbikos vezérszónok.
Szerinte pozitív, hogy egyre jobban elterjednek az elektromos autók, de ez csak akkor jelent előrelépést, ha a járműveket hajtó áramot megújuló energiaforrásokból állítják elő.
Fel kell készülni a klímaváltozás hatásainak kivédés...
2018-10-02 13:12:12
Hoser érsek: Međugorje a maffia célpontja
... szentmise homíliájában a hercegovinai falu vonatkozásában a démoni működés erejéről beszélt és a profitorientáltság ellen emelte fel szavát.
Hoser érsek hangsúlyozta, egyre inkább elterjednek Međugorjéban a bűnszervezetek, ,,a démoni működés jelei, akik mindenáron ennek a helynek a vesztét keresik
Bővebben https://www.magyarkurir.hu/hirek/hos er-ersek-me-ugorje...
2018-07-11 14:33:46
Palkovics: Magyarország kiemelkedő az önvezető járművek fejlesztésében
... Szilícium-völgyben működő rendszereket, mert ott van partnere - jelezte, hozzátéve: az ilyen cégek száma a következő években nőni fog.
Kitért arra, hogy az autonóm járművek egyre jobban elterjednek, az új technológiákkal új szereplők jelennek meg, és új üzleti modellek szükségesek.
Az eredmények közé sorolta a kormány által létrehozott komplex zalaegerszegi tesztpályát, ...
2018-06-07 13:16:04
Cséfalvay Zoltán: a globális értékláncok helyett a jövő a digitális szolgáltatásoké
... valódi fordulatot a termelésben a digitalizáció hozza el, mert annak elterjedésével a hozzáadott értékek szerepe, fontossága nagy mértékben megugrik majd.
Ha a vezető nélküli autók elterjednek, ami Cséfalvay Zoltán szerint már nem a távoli jövő, akkor az önvezető gépkocsikban a hozzáadott értéket képviselő szoftverek az autók értékének mintegy 40 százalékát képviselhetik, és...
2017-11-16 18:11:31
Egyre agresszívabb behatolók jelennek meg országainkban
... hangyát, amelyről a kutatók tudják, hogy bár néhány populációja eddig is élt Londonban, ám az utóbbi években azt tapasztalhatták, hogy a faj úgynevezett házi példányai egyre inkább elterjednek a szabadban.

"Csak egy kicsit kellett az éghajlatváltozás következtében jobban felmelegednie az időjárásnak, és már láthatjuk is, hogyan kezd gyarmatosításba ez az agresszív hangy...
2017-08-05 19:28:39
Terrorizmus - Szakértő: indokolt az elektronikai eszközök tiltása a repülőgépeken
... okostelefonba is el lehet-e rejteni robbanószerkezetet, Horváth József úgy válaszolt, ezt nem lehet kizárni, a fejlődés olyan gyors - példaként az okosórákat említette, amelyek egyre inkább elterjednek a mindennapokban -, hogy talán fél év múlva azt kell előírniuk a biztonsági szerveknek, hogy "semmiféle elektronikai eszközt biztonsági okokból" nem lehet felvinni a gépekre.
S...
2017-04-02 12:31:45
A zsidók megkeményedésének misztériuma
... Nyugat és a nyugati keresztyénség lehanyatlóban van, és bár igaz, hogy a harmadik világban erősen növekszik a keresztyének száma, az is igaz, hogy más világvallások is egyre inkább elterjednek. Az olajból származó bevételek hatására az iszlám különösen is emelkedésben van.
Ne felejtsük el, hogy melyik kérdést hangsúlyozta Jézus: ,,Mindazáltal az embernek Fia mikor eljő, ...
2016-08-23 20:11:57
A Visa Europe a piaci átlag felett növekedett Magyarországon
... fizetések visszaszorítása a feketegazdaság csökkentése érdekében, Kiss Ede úgy vélekedett, az egész társadalom számára előnyt jelenthet, ha visszaszorul a készpénz használata és még jobban elterjednek az elektronikus fizetési módok. A kormányzati támogatás, az ésszerű motiváció sokat segíthetne ebben - tette hozzá.
A Visánál úgy tudják, hogy a Budapesti Közlekedési Központná...
2016-03-30 15:52:10
Elképzelhető-e a pénz nélküli társadalom kialakulása a nano-technológia révén?
... BELETRAFÁLT! Merthogy valóban! Akár programozhatók is lehetnek!

Visszatérve 'Decotext' balsejtelmeire, miszerint drága lenne a 'játék'... Éppen az a lényege, hogy mennél inkább elterjednek, annál olcsóbbak lesznek! Másként érételmét vesztené az általuk kínált lehetőségek határtalan száma! Hiszen, pontosan az a lényegük, hogy nagy tömegben, célirányosan 'bevetve' őket, M...
2016-02-27 21:52:44
Felsőbb Én üzenete Mike Quinsey közvetítése
... Földön, és az hogyan fogja befolyásolni a jövőjüket. Ahogy valaki, aki többet tud, hogy segíthessen másoknak a megértésben, úgy ti is fel lesztek hívva segíteni addig, amíg az új dolgok elterjednek világszinten. Ez úgy lesz megoldva, hogy mindenki, függetlenül attól, hol áll, lehetőséget kap ezt elfogadni. A mi képviselőink is köztetek lesznek, és valóban, már sokan megtették és t...
2016-02-23 10:42:31
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Cséfalvay Zoltán, Visa Europe, Felsőbb Én, Orbán Viktor, Horváth József, Kiss Ede, Budapesti Közlekedési Központná, maffia célpontja, önvezető járművek, globális értékláncok, digitális szolgáltatásoké, elektronikai eszközök, zsidók megkeményedésének, piaci átlag, pénz nélküli, nano-technológia révén, környezetvédelem ügye, jobbikos vezérszónok, elektromos autók, járműveket hajtó, klímaváltozás hatásainak, hercegovinai falu, démoni működés, vesztét keresik, ilyen cégek, következő években, autonóm járművek, eredmények közé, kormány által, digitalizáció hozza, hozzáadott értékek, vezető nélküli, távoli jövő, önvezető gépkocsikban, hozzáadott értéket, autók értékének, kutatók tudják, utóbbi években, kicsit kellett, éghajlatváltozás következtében, agresszív hangy, fejlődés olyan, okosórákat említette, biztonsági szerveknek, nyugati keresztyénség, harmadik világban, keresztyének száma, olajból származó, iszlám különösen, feketegazdaság csökkentése, egész társadalom, készpénz használata, elektronikus fizetési,
© 2013 TVN.HU Kft.