Belépés
Harmadszor is elutasította Iohannis a román kormányfő miniszterjelöltjeit
...
Dancila a múlt héten, a második elutasítás napján ugyanazoknak aminiszterjelölteknek a kinevezését kérte ismét Iohannistól, akiket az államfő éppen elutasított.
A kormányfő ragaszkodik ahhoz, hogy a Szociáldemokrata Párt (PSD) egyik kulcsemberének számító Lia Olguta Vasilescu kerüljön a miniszterelnök-helyettesi ranggal együtt járó regionális fejlesztési tárca élére, il...
2019-01-17 19:22:10
Brexit - Január utolsó hetében szavaz az alsóház a kormány új Brexit-tervéről
... törvénymódosítás alapján három ülésnapon belül, vagyis hétfőig kell a ház elé terjesztenie a kormány új javaslatait arról, hogy a Brexit-folyamat milyen irányt vegyen.
May már a megállapodás elutasítása után bejelentette, hogy jövő hétfőn ismerteti a parlamentben a kormány álláspontját a továbbiakról. A Downing Street csütörtökön közölte, hogy az új kormányzati javaslatcsomag...
2019-01-17 14:11:58
Az Urantia könyv - 54. írás
... adomány a bűn és az igazságosság elkülönülő területeinek megjelenését eredményezi; hogy az isteniség állhatatos követése az Isten országához vezet el, s ez szemben áll annak folytonos elutasításával, mely pedig a gonoszság területeire visz.
54:0.2 Az Istenek sem rosszat nem teremtenek, sem nem engedélyezik a bűnt és a lázadást. A magvábanvaló rossz az idővel együtt létezik az...
2019-01-17 09:51:47
Másodszor is visszadobta a román alkotmánybíróság az alternatív büntetés-végrehajtási formákról hozott törvényt
... hogy korrupt politikusainak kedvezzen, azok pedig saját villáikban tölthessék le szabadságvesztésüket, ha elítélik őket. A törvény azonban most is - akárcsak a tavaly szeptemberi első elutasítás alkalmával - nem tartalmi, hanem procedurális hibák miatt akadt fenn az alkotmányossági szűrőn.
Az első alkalommal a taláros testület - a kétkamarás törvényhozás elvének megsértése mi...
2019-01-16 18:32:18
Brexit - Káosztól tart a nemzetközi sajtó
...
A német lapok felháborodással és aggodalommal fogadták a brit EU-tagság megszüntetéséről az Európai Unióval kötött megállapodás elutasítását.
A legolvasottabb politikai hírportál, a független Spiegel Online Karambol a valósággal című kommentárjában kiemelte, hogy alig maradt idő a megállapodás nélküli, "káosz-Brexit" elhárítására. A kilépés március 29-re tervezett időpo...
2019-01-16 14:11:30
Brexit - Merkel: a brit félnek kell javaslatot tennie a következő lépésekre
... személyesen kell ismertetnie, hogy miként akarja elhárítani a "Brexit-káosz" Németországot fenyegető veszélyeit. A liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) szerint a megállapodás londoni alsóházi elutasítása drámai helyzetet idézett elő az egész EU-ban, ezért a kormánynak fel kell lépnie, hogy 48 órán belül összehívjanak egy rendkívüli EU-csúcsot.
A brit EU-tagság rendezett megs...
2019-01-16 13:02:04
Brexit - Sajnálatát fejezte ki Juncker a kiválási megállapodás brit alsóházi elutasítása miatt
...
Juncker közölte: az EU nem akar rendezetlen Brexitet, de kedd este megnőtt ennek a kockázata.
Az Európai Bizottság mindazonáltal folytatja a felkészülést a brit kilépésre - jelentette ki.
Juncker hangsúlyozta, a decemberben elfogadott brit kiválási megállapodás tisztességes kompromisszum és a lehető legjobb ajánlat az unió részéről, amely a körülményekhez képest a l...
2019-01-15 22:23:06
Brexit - A spanyol kormány sajnálatát fejezte ki a megállapodás-tervezet elutasítása miatt
...
"A megállapodás a lehető legjobb, egy nem rendezett kilépés az EU számára negatív, az Egyesült Királyság számára katasztrófa lenne" - fogalmazott Pedro Sánchez miniszterelnök Twitteren közzétett üzenetében.
Mint írta, Spanyolország erre az esetre készenléti intézkedéseken dolgozik, prioritásként kezelve az állampolgárok jogait.
"Természetesen nagyon rossz hír, de sz...
2019-01-15 22:12:59
Többen bírálták az osztrák kancellárt az EP-ben az ENSZ migrációs csomagjának elutasítása miatt
... Uniónak.
A patkó bal szélén ülő Egyesült Európai Baloldal - Északi Zöld Baloldal (GUE-NGL) nevében Dimitriosz Papadimulisz szólalt fel, aki szerint Ausztria nagy szégyent hozott az EU-ra az elutasítással.
Jörg Meuthen, a Szabadságjogok és Demokrácia Európája Mozgalom (EFDD) politikusa ezzel szemben úgy vélekedett, hogy az osztrák kormány bátran szembe mert szállni a "kat...
2019-01-15 15:52:06
Brexit - A DUP kitart a megállapodás elutasítása mellett
... mivel a tory Brexit-tábor és a DUP is jelezte, hogy egy ilyen kezdeményezés esetén felsorakoznának a kormány mögött.
Londoni elemzői vélemények szerint a Brexit-egyezmény alsóházi elutasítása esetén az alapeseti forgatókönyv az lenne, hogy az Egyesült Királyság március 29-én megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.
Az egyik legnagyobb londoni gazdasági-politikai el...
2019-01-15 14:11:42
1 2 3 ..................221 222 .........332 333 .........442 443 
Címkék: Szociáldemokrata Párt, Olguta Vasilescu, Downing Street, Európai Unióval, Spiegel Online Karambol, Szabad Demokrata Párt, Európai Bizottság, Egyesült Királyság, Pedro Sánchez, Egyesült Európai Baloldal, Északi Zöld Baloldal, Dimitriosz Papadimulisz, Jörg Meuthen, Demokrácia Európája Mozgalom, Európai Unióból, román kormányfő, román alkotmánybíróság, nemzetközi sajtó, brit félnek, következő lépésekre, kiválási megállapodás, spanyol kormány, osztrák kancellárt, megállapodás elutasítása, múlt héten, második elutasítás, kinevezését kérte, államfő éppen, kormányfő ragaszkodik, kormány álláspontját, igazságosság elkülönülő, isteniség állhatatos, gonoszság területeire, magvábanvaló rossz, idővel együtt, törvény azonban, tavaly szeptemberi, alkotmányossági szűrőn, első alkalommal, taláros testület, kétkamarás törvényhozás, német lapok, brit EU-tagság, legolvasottabb politikai, független Spiegel, valósággal című, megállapodás nélküli, kilépés március, liberális Szabad, megállapodás londoni,
© 2013 TVN.HU Kft.