Belépés
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Minden készen áll a rajtra
... tucat világverseny után a tapasztalt csapat és az infrastruktúra is adott a városban.
A városvezető elárulta, fejleszteni kellett a Főnix Csarnokot a jeges sporthoz, de a munkát elvégezték, ezért bízik benne, hogy a jég minősége és a klíma is megfelelő lesz a versenyzők számára.
"A társadalmi felelősségvállalás is fontos egy ilyen esemény alkalmával, ezért 500 hátrányos ...
2020-01-23 13:21:41
BKV: a 3-as metró minden szerelvénye biztonságos
... műszaki állapotáról beszámoló sajtótájékoztatón az újságíróknak bemutatták a metrókocsik javításának fázisait, így az első prototípus szerelvény négy kocsiját, amelyek közül háromnál már elvégezték a "kritikus" részek kivágását. A negyediknél már a befejezés előtt áll a javítás.
Héri József kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az ajtók küszöbénél nem volt megfelelő a tömítés,...
2020-01-22 16:51:48
A dél-koreai Soulbrain üzemet építhet Tatabányán
... négyzetméteres csarnok épül meg, ahol negyven új munkahely jön létre. A tervek szerint 2020 végén megkezdhetik a próbaüzemet a gyárban.
A közlemény szerint a telek értékesítése előtt elvégezték a közúti kapcsolatok megteremtését, valamint a közműveket a telekhatárig kiépítették. A közleményben az ingatlanvásárlás és a beruházás várható összegét nem jelölték meg.
Az MTI i...
2020-01-08 15:42:28
Nagy mennyiségű higanyt találtak egy családi házban Cereden
...
Szeles Péter elmondta: a higanyt üvegedényekben tárolták, de az egyik edény teteje hiányzott, és a higany egy része a földre folyt. Hozzátette: a katasztrófavédelem munkatársai elvégezték a kármentesítést; értesítették a környezetvédelmi hatóságot és a vízügyi igazgatóságot, valamint a rendőrséget, hogy kiderítsék, hogyan került a házba a mérgező anyag.
A katasztrófavéde...
2020-01-06 12:31:15
Karácsonyi idő - december 30.
SZENTLECKE Szent János apostol első leveléből
Aki teljesíti Isten akaratát, az örökké él.
Írok nektek, gyermekeim, mert bűneitek bocsánatot nyertek Jézus nevében, írok nektek, atyák, mert megismertétek azt, aki kezdet óta van. Írok nektek, ifjak, mert legyőztétek a Gonoszt.
Írtam nektek, gyermekek, mert megismertétek a (mennyei) Atyát, írtam nektek, atyák, mert megis...
2019-12-31 12:31:07
Kistelepülésekre is elviszi a színházi kultúrát a Déryné Program
... Felidézte, hogy a beregszászi, majd a debreceni színház vezetőjeként is szívügye volt a minőségi színházi kultúra eljuttatása a kistelepülésekre, néhány éve pedig munkatársaival már elvégezték a vidéki színjátszás helyzetének feltérképezését. Több mint száz olyan hely működik Magyarországon, ahol rendszeresen befogadnak színházi előadásokat - számolt be a tapasztalatokról Vidnyáns...
2019-12-19 15:32:16
Illegális bevándorlás - Megkezdődött az Olaszországba civil hajókkal érkezett migránsok szétosztása
... Írország vállalt. Olaszországban 143-an maradnak.
A szétosztásban nem tesznek különbséget menedékkérelemre jogosultak és illegális bevándorlók között. Olaszországi érkezésükkor elvégezték a migránsok egyenkénti fényképes regisztrációját, de menekültstátuszuk megállapítása a szétosztás után az egyes befogadó tagállamok feladata lesz. A szétosztás nem vonatkozik a várandós nők...
2019-12-02 11:41:32
A molekuláris biológus elmagyarázza, hogy a kannabisz hogyanA ...
2019-11-14 13:24:33
EU-csúcs - Tusk: a bővítés kérdése 2020-ban újra a tagállamok asztalára kerül
... megkezdésére - mondta.
"Nem kételkedem abban, hogy mind Észak-Macedónia, mind Albánia egy napon tagja lesz az Európai Uniónak" - mondta Tusk.
Aláhúzta, csalódottságuk érthető, ugyanis elvégezték a feladatukat, az Európai Unió azonban nem.
"Azt kérem macedón és albán barátainktól, ne adják fel az uniós csatlakozásba vetett reményüket" - tette hozzá.
Az unió hété...
2019-10-18 17:31:50
Infotér - ITM: 25 százalékkal nőtt az informatikai szakokra jelentkezők száma
...
Solymár Károly Balázs a digitális gazdaság területén elért eredményekről szóló előadásában elmondta: a Programozd a jövőd! címmel indult programnak köszönhetően nem csak az informatikai szakokra jelentkezők száma nőtt 25 százalékkal, hanem a felvettek száma is csaknem ennyivel, 23,5 százalékkal emelkedett.
Szólt arról is, hogy a Modern vállalkozások programmal 16 ezer c...
2019-10-16 18:19:03
1 2 3 ............................90 91 ..............136 137 ..............180 181 182 
Címkék: Déryné Program, Főnix Csarnokot, Héri József, Szeles Péter, SZENTLECKE Szent János, Európai Uniónak, Európai Unió, Solymár Károly Balázs, 3-as metró, dél-koreai Soulbrain, családi házban, színházi kultúrát, molekuláris biológus, kannabisz hogyan, bővítés kérdése, tagállamok asztalára, informatikai szakokra, tapasztalt csapat, városvezető elárulta, jeges sporthoz, munkát elvégezték, versenyzők számára, ilyen esemény, újságíróknak bemutatták, metrókocsik javításának, első prototípus, befejezés előtt, ajtók küszöbénél, tervek szerint, közlemény szerint, telek értékesítése, közúti kapcsolatok, telekhatárig kiépítették, beruházás várható, higanyt üvegedényekben, egyik edény, földre folyt, környezetvédelmi hatóságot, vízügyi igazgatóságot, mérgező anyag, debreceni színház, minőségi színházi, vidéki színjátszás, tapasztalatokról Vidnyáns, migránsok egyenkénti, szétosztás után, egyes befogadó, napon tagja, uniós csatlakozásba, unió hété, digitális gazdaság, felvettek száma, tapasztalatokról, menedékkérelemre,
© 2013 TVN.HU Kft.