Belépés
Hallgass a szívedre
... döntsd el, mit akarsz, élni, avagy halni,
egy jobb világban ember lenni, s annak is maradni,
vagy hallgatni azokra, kik az irányba visznek,
ahol jövőddel együtt mindent elveszíthetsz.

Lehet siránkozva könnyezni, elbujdosva félni,
de nem szabad az utadról senkiért letérni,
hiszen a szív vezérel utadon, a te erős bátor szíved,
mely megalkuvó ...
2020-11-10 12:48:26
Az élet egyik szépsége az"Az élet egyik szépsége az, hogy bár sok mindent elveszíthetsz, de azt sosem, amit te adtál másoknak. Amint ezt megérted, rájössz, hogy életed valódi minősége azok szívdobbanásában rejlik, akik hálásak azért, hogy te létezel."

(A lélek útja)
...
2020-10-19 09:52:35
Kisördög
Az őszinteséggel azt kockáztatod, hogy elveszíthetsz valakit,
mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki, amit mondasz. De én
ezentúl is kifogom mondani, amit érzek és amit gondolok, mert
ez a helyes. Nem attól szeretnék szerethető lenni, hogy azt
mondom, amit a másik hallani akar, hiszen az álarc előbb vagy
utóbb mindig mindenkiről lehull és kiderü...
2018-09-23 11:57:06
Csodálatos szép hetet!Bármit elveszíthetsz! a vagyonodat, a békességedet, a türelmedet, a hitedet, a családodat, szerelmedet, az Életedet.... Mindent! Csak egyetlen dolog van , amit soha senki nem vehet el Tőled, sem el nem veszítheted: - ...az, amit Te adtál Másoknak !!!

...
2018-06-04 11:12:56
Ez nem amolyan baráti ölelés.............
... több. Darabokra törtség, fájdalom marad minden érintés után, mert más az, amire te vágysz - de nem mondhatod el. Nem mondhatod el, mert túl fontos neked ő. Nem veszítheted el, bárkit elveszíthetsz, bármit túlélsz, de azt, hogy ő ne lenne többet... na azt nem.

Oravecz Nóra

...
2018-06-01 18:46:56
Az élet egyik szépsége..
Az élet egyik szépsége az, hogy bár sok mindent elveszíthetsz, de azt sosem, amit te adtál másoknak. Amint ezt megérted, rájössz, hogy életed valódi minősége azok szívdobbanásában rejlik, akik hálásak azért, hogy te létezel.
/Ismeretlen szerző/

...
2018-05-12 22:05:24
Bármit elveszíthetsz! a vagyonodat, a békességedet...


Bármit elveszíthetsz! a vagyonodat, a békességedet, a türelmedet, a hitedet, a családodat, szerelmedet, az Életedet.... Mindent! Csak egyetlen dolog van , amit soha senki nem vehet el Tőled, sem el nem veszítheted: - ...az, amit Te adtál Másoknak !!!


...
2018-04-24 15:55:16
Lélekszámunk
... szám
Mindennél jobban az anyagi és érzelmi stabilitásra törekszel, így megtörténhet, hogy túl sok dologhoz, vagy emberhez kötődsz majd, és rettegsz attól, hogy valamit, vagy valakit egyszer elveszíthetsz. Inkább a kitaposott ösvényen haladsz, amelyet jól ismersz, nem szeretsz kockáztatni, új dolgokkal megismerkedni. Nagy álmod, hogy egy emberrel stabil és gyümölcsöző kapcsola...
2018-04-14 21:05:17
Mindegy mit értél el eddig... mindig van benned több...
... tudod csinálni... úgy, hogy Te legyél a legjobb! Vajon ki kíváncsi a második helyezettre... vagy arra akit legyőztek, aki veszített? Legyél a legjobb! Soha ne félj attól, hogy mindent elveszíthetsz... mert amit valójában elérhetsz... amit elérhetnél... ahhoz képest most nincs is semmid! De... egy valamiről sose feledkezz meg! Arról, hogy honnan jöttél... hogy kik álltak melletted....
2018-04-13 07:35:40
Kun Magdolna: Csak egy sóhajtás
Csak egy sóhajtás

Bármily hatalmasnak is érzed magad,
ugyanúgy elveszíthetsz mindent pár röpke perc alatt,
mert hiába van számos kincsed, palotád és várad,
ha csak egy sóhajtás lesz az, mi megmarad utánad.

Bárhogy elkényeztet életed és sorsod,
te sem vagy több annál, mint ki velejéig romlott,
mert a gazdagság és hatalom megöli majd ben...
2018-04-07 16:23:12
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Oravecz Nóra, élet egyik, jobb világban, irányba visznek, utadról senkiért, szív vezérel, lélek útja, másik hallani, álarc előbb, kitaposott ösvényen, emberrel stabil, második helyezettre, valamiről sose, sóhajtás lesz, szívdobbanásában, megismerkedni, őszinteséggel, elveszíthetsz, békességedet, lélekszámunk, stabilitásra, megtörténhet, veszítheted, gyümölcsöző, elkényeztet, szerelmedet, kockáztatod, mindenkiről, hatalmasnak, helyezettre, kockáztatni, koszontesek, clubpicture, elbujdosva, családodat, vagyonodat, kitaposott, siránkozva, udvozletek, türelmedet, ismeretlen, elérhetnél, szerethető, csodálatos, elérhetsz, gazdagság, darabokra, valamiről, szeretnék, legyőztek, veszített, törekszel, originals, könnyezni, melletted, feledkezz, megalkuvó, valójában, mondhatod, hallgatni, dolgokkal, mindennél, dologhoz, megérted, gondolok, kisördög, ugyanúgy, emberhez, másoknak, szépsége, magdolna,
© 2013 TVN.HU Kft.