Belépés
Örömmel térjünk vissza az Eucharisztiához!
... rácsodálkozással. Megerősödött vágyakozással az Úrral való találkozásra, a vele való együttlétre, az Ő befogadására, hogy hittel, szeretettel és reménnyel teli életünk tanúságtétele révén elvihessük őt embertársainkhoz.
Az Istentiszteleti és Szentségi Fegyelmi Kongregáció szeptember 12-én Örömmel térjünk vissza az Eucharisztiához! címmel tette közzé a püspöki konferenciák eln...
2020-09-15 20:40:36
Magyar-brazil foci és virtuális Forma-1 az M4 Sporton
... lehetőséget jelenti, amely karantén ideje alatt is biztonsággal űzhető. A Forma-1-es világbajnokság hazai jogtulajdonosaként sikerült megállapodnunk arról, hogy az aktuális futamokat is elvihessük az autósport kedvelőinek otthonába - tette hozzá a közszolgálati sportcsatorna igazgatója.
A Forma-1 meghívta a teljes 20 fős mezőnyt a virtuális nagydíjra, a késői bejelentés miatt...
2020-03-22 11:01:18
Szép napot mindenkinek!
... az unokáink is magyarok lehessenek. Legyen ez a hely a magyar népi kultúra főhadiszállása. Legyen az a hely, ahol kitalálják annak a módját, és megtalálják az az (sic!) utakat, hogy elvihessük népművészetünk értékeit a magyar fiatalokhoz..." -Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Hagyományok Háza megnyitóján.

Ki a magyar? De mikor merül fel egyáltalán ez a kérdés...
2018-10-30 08:53:45
Boldogságbolt
... megtalálták a párjukat, a barátaikat. Szeretet gyúlt a szívükben. Azonban - mivel boltban voltak - keresték a kasszát.
- Isten! Hol kell fizetnünk? Mi a fizetség, hogy elvihessük a szívünkben ezt a csodálatos érzést? - kérdezték.
Isten a kijárathoz vezette őket, ahol ez a felirtat állt:
- A szándék, hogy elhatároztad, hogy eljössz ide hozzám, vol...
2015-02-03 09:15:15
Boldogságbolt...
... megtalálták a párjukat, a barátaikat. Szeretet gyúlt a szívükben. Azonban - mivel boltban voltak - keresték a kasszát.
- Isten! Hol kell fizetnünk? Mi a fizetség, hogy elvihessük a szívünkben ezt a csodálatos érzést? - kérdezték.
Isten a kijárathoz vezette őket, ahol ez a felirtat állt:
- A szándék, hogy elhatároztad, hogy eljössz ide hozzám, volt ...
2015-02-02 18:03:02
Az ember legjobb barátja -
... sétáért vagy amikor véget nem érően szalad vissza hozzánk az eldobott labdájával. Túl gyorsan ránk találnak azok a napok, amikor úgy kell kiimádkozni a kutyaházából vagy -kosarából, hogy elvihessük szaglászni a környékre.

Meg kell találni az összhangot. Addig, amíg életerősek és fiatalok, hogy aztán a kilencedk év után már nosztalgiától telve és erős összeszokással végü...
2011-10-04 18:04:52
A láthatatlan ember 11.

GÁRDONYI GÉZA

A LÁTHATATLAN EMBER

TÖRTÉNELMI REGÉNY

11

Másnap korán keltünk, hogy a fővezérnek elvihessük a császár ajándékát. Nekem kellett a vasas ládából előbontanom.

Aranyból készült remekek voltak: öt serleg, két...
2010-08-12 14:30:28
Nincs Cím
... kórteremben valaki, vagy valakik alatt pelenkát.

Kerestük napokon keresztül a főorvost, mondván, inkább fizetünk, hogy a végtelenségig pedáns édesanyámat innen valamiképpen elvihessük. Bár naponta több tucatszor bent voltunk a kórházban, nem tudtuk elérni. Egyetlen egyszer találkoztunk egy ügyeletes orvossal, aki rohant egyéb dolga után, így két emelet között tudtunk ...
2009-10-26 17:18:57
1 
Címkék: Nincs Cím, Szentségi Fegyelmi Kongregáció, Hagyományok Háza, GÁRDONYI GÉZA, LÁTHATATLAN EMBER, TÖRTÉNELMI REGÉNY, ember legjobb, láthatatlan ember, vele való, püspöki konferenciák, aktuális futamokat, autósport kedvelőinek, közszolgálati sportcsatorna, virtuális nagydíjra, késői bejelentés, magyar népi, magyar fiatalokhoz, csodálatos érzést, kijárathoz vezette, felirtat állt, eldobott labdájával, kutyaházából vagy, fővezérnek elvihessük, császár ajándékát, vasas ládából, végtelenségig pedáns, ügyeletes orvossal, rácsodálkozással, embertársainkhoz, istentiszteleti, eucharisztiához, miniszterelnöke, népművészetünk, főhadiszállása, összeszokással, világbajnokság, megállapodnunk, sportcsatorna, tanúságtétele, boldogságbolt, vágyakozással, végtelenségig, nosztalgiától, közszolgálati, biztonsággal, megerősödött, magyarország, konferenciák, befogadására, elhatároztad, találkozásra, kutyaházából, valamiképpen, találkoztunk, láthatatlan, megtalálták, szeretettel, kongregáció, hagyományok, mindenkinek, fiatalokhoz,
© 2013 TVN.HU Kft.