Belépés
11. évközi hét szerda 06.19
... szűken is arat, aki pedig bőven vet, bőven is arat. Mindenki elhatározásának megfelelően adjon; ne kelletlenül vagy kényszerűségből, mert Isten a jókedvű adakozót szereti. Isten ugyanis elég hatalmas ahhoz, hogy minden kegyelmet bőven árasszon rátok, hogy mindenkor mindenben bővelkedve, készen legyetek minden jótettre. Hiszen ezt olvassuk a Szentírásban: ,,Bőségesen adakozik ...
2019-06-19 10:23:55
EY: nő az igény az online banki szolgáltatásokra
... megfelelő terméket kínálnának. Ilyen esetben 35 százalékuk leginkább technológiai, 26 százalékuk e-kereskedelmi céget választana.
A pénzügyi piacon újonnan megjelenő globális szereplők hatalmas ügyfélbázisukkal, egymásra épülő szolgáltatásaikkal új szintre emelik a versenyt. A technológiai cégek dolgát nem nehezítik komplex kockázatkezelési rendszerek, így a bankok legjövedel...
2019-06-17 11:42:24
Szentháromság vasárnap 06.16
... evangélium világosságára!
Hívek: Kérünk téged . . .
4. A Szentháromság egysége és békéje uralkodjék a népek és vezetőik szívében!
Hívek: Kérünk téged . . .
5. Az Atya hatalma, a Fiú bölcsessége és a Szentlélek kegyelme őrizze meg családjaink egységét és boldogságát!
Hívek: Kérünk téged . . .
Pap: Mindenható, örök Isten, engedd, hogy akik a keresztségb...
2019-06-16 07:31:56
2019. június 16., Szentháromság
... akik aztán elkezdik tapogatni az állatot, majd megkérik őket, hogy mondják el, mivel is volt dolguk. El is mondja az egyik, hogy egy vastag, mozgékony locsolócsövet tapogatott, a másik egy hatalmas, erős oszlopot, a harmadik kemény és hegyes, csontszerű dolgot, a negyedik pedig egy óriási nagy dobot. Négy különböző dolog, pedig egyetlen állatról van szó.
Tudom, minden tanmese...
2019-06-16 07:25:07
5. Büntetésből alulértékelés az élet minden területén
... Amiért nekem nem volt hibám, és mégis elégtelen éktelenkedett a dolgozatomon, dacosan bevágtam a füzetet a padba és karba-font kézzel, felszegett fejjel szabotáltam a javítást. A tanárnő hatalmas pofonja, ami csattant az arcomon, döbbentett arra rá, hogy semmi értelme semmiféle tiltakozásnak a még oly nyilvánvaló igazságtalanság ellen sem!
Ez a negatív megkülönböztetés velem ...
2019-06-15 17:23:41
Szeretet és harag
... ítélete és megtorló büntetése a nem bűnbánó bűnössel szemben az Ő haragja itt és az örökkévalóságban. A. W. Pink rámutatott arra, hogy a harag éppúgy isteni megnyilatkozás, mint az Ő hűsége, hatalma és irgalmassága.

Ha Isten haragja felől gondolkozunk, tartsuk szem előtt, hogy nincs ellentmondás Isten szeretete és haragja között. Az igazi szeretet megbünteti a bűnt, a l...
2019-06-14 13:51:52
Aranyosi Ervin: Merj békében élni!
... amit adhat
minekünk az élet!
Hazaszeretetből
és Isten nevében,
sosem kell harcolni!
Ezt érted, remélem!
Harcolni azért kell,
hogy más gazdagodjon,
hatalma, vagyona
szépen gyarapodjon.
Ha te katona vagy,
tedd hát le a fegyvert,
lásd meg a többiben
most az érző embert!
Ne akarj fegyverrel,
védtelenre törni,...
2019-06-12 08:28:35
Ferenc pápa új ünnepet rendelt el.
... tanítványokkal együtt, hanem a Lélek-áradásnak is részese lehetett). A Szentlélek befogadása tanúságtételt eredményez, hiszen a Szűzanya már a Magnificatban is így szól: ,,Nagy dolgot tett velem a Hatalmas", a tanítványok pedig pünkösdkor Máriával együtt Isten ,,nagy tetteit" hirdetik a Szentlélekben (ApCsel 2, 11).
Mária az Egyház liturgikus cselekményeiben, amikor egyszerű,...
2019-06-10 12:30:33
Ferenc pápa új ünnepet rendelt el.
... együtt, hanem a Lélek-áradásnak is részese lehetett). A Szentlélek befogadása tanúságtételt eredményez, hiszen a Szűzanya már a Magnificatban is így szól: ,,Nagy dolgot tett velem a Hatalmas", a tanítványok pedig pünkösdkor Máriával együtt Isten ,,nagy tetteit" hirdetik a Szentlélekben (ApCsel 2, 11).
Mária az Egyház liturgikus cselekményeiben, amikor eg...
2019-06-10 12:11:08
A szív szavai
... megpihen.
Érzéseid simogatják a hajam, jajj, de édesen!

A FOGVATARTOTT ELME


Amikor a gondolat is elfárad.
S mint hatalmas pók szövi be
az elme sötétedő ablakát,
nesztelenül szorítva össze
a terjeszkedő csendet,
melyben emlékek szakadozott
néma filmje pereg, csak pereg,
...
2019-06-06 22:29:46
1 2 3 ..................1827 1828 .........2740 2741 .........3653 3654 3655 
Címkék: Aranyosi Ervin, FOGVATARTOTT ELME, online banki, élet minden, szív szavai, jókedvű adakozót, pénzügyi piacon, technológiai cégek, bankok legjövedel, harmadik kemény, negyedik pedig, óriási nagy, tanárnő hatalmas, negatív megkülönböztetés, harag éppúgy, igazi szeretet, érző embert, tanítványok pedig, elme sötétedő, terjeszkedő csendet, megkülönböztetés, szolgáltatásokra, kockázatkezelési, örökkévalóságban, ügyfélbázisukkal, elhatározásának, kényszerűségből, hazaszeretetből, cselekményeiben, igazságtalanság, tanítványokkal, megnyilatkozás, magnificatban, alulértékelés, tanúságtételt, szentlélekben, locsolócsövet, éktelenkedett, szentháromság, tiltakozásnak, világosságára, gondolkozunk, irgalmassága, szentírásban, ellentmondás, dolgozatomon, technológiai, kereskedelmi, fogvatartott, szabotáltam, családjaink, gyarapodjon, gazdagodjon, kelletlenül, nyilvánvaló, bölcsessége, megfelelően, büntetésből, boldogságát, tanítványok, terjeszkedő, keresztségb, szakadozott, nesztelenül, legjövedel, uralkodjék, bővelkedve, evangélium,
© 2013 TVN.HU Kft.