Belépés
Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha őt alkotmányos eljárással eltávolítanák
... emberek fellázadnának, ha ez megtörténne".
Az elnök kötekedő megjegyzést tett azokra az ügyészekre, akik vizsgálják 2016-os elnökválasztási kampánya munkatársainak állítólagos orosz kapcsolatait. "Pitiáner dolgok ezek" - mondta az újságíróknak. Volt ügyvédjére, Michael Cohenra utalva - akire pénteken kért az ügyész több évig tartó börtönbüntetést - Trump megjegyezte: ha Cohe...
2018-12-12 07:06:26
Potápi: a gyerekek támogatása nélkül magyar jövőről sem lehet beszélni
...
Potápi Árpád János arról beszélt, hogy ifjúsági és cserkészközösségek támogatására, valamint a diaszpórában élő magyarság szervezetei és a magyar nyelvű oktatást végző szervezetek számára írt ki pályázatot a kormány összesen 750 millió forint összegben.
Az államtitkár kiemelte: ezek a pályázati lehetőségek nagyon jók arra, hogy minden magyar közösség, magyar ember megtar...
2018-11-27 20:29:52
Harmonia.......
...

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban ma nem a szex hangsúlyos - a lelki dolgok megbeszélésére, megélésére és megértésére ad lehetőséget a mai nap. Ha nem az aktuális, akkor előző kapcsolataid átgondolására lesz mód.

Ezt mondja neked:
Ez a szín segít elviselni a kudarcokat, hordj ma kék holmikat!
Hallgass a megérzéseidre!
Látogass el a Harmó...
2018-11-12 13:46:10
Jó éjszakát
... amellyel apám irányított; én magam vagyok: a serdülőként tett utazások, az olvasmányaim, amelyek rétegről rétegre leülepedtek az agyamban, szerelmeim, kétségbeesett lelkiállapotaim, baráti kapcsolataim, mindaz, amit írtam, amit hallgattam, az emlékezetembe vésődött arcok. Mindenekelőtt az vagyok, aki egy perccel ezelőtt öntött magának egy csésze teát. Az vagyok, aki egy pillanatta...
2018-11-02 20:06:25
Érdekesség
... és nehéznek érzik. Egyáltalán nem vágynak arra, hogy majd ezek után egyedül oldják meg a mindennapos problémákat.

Erről mesél Imre, aki 34 éves technikus. Soha nem volt párkapcsolata, még egy éjszakás kalandja sem. A kora ellenére még mindig szűz, a szexuális életét a laptopja előtt éli. Pornót néz, és ha az anyukája nincs otthon, akkor maszturbál.
Néha fantáziál ...
2018-10-30 18:25:14
Mai evangélium – 2018. október 30.
Mihez hasonlítsam az Isten országát? Hasonlít a kovászhoz, amelyet fog az asszony, és elvegyít három véka lisztben. Az egész megkel tőle.
.........
EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből
A kis magból terebélyes fa lesz: Isten országa is ugyanígy fejlődik.
Jézus egy alk...
2018-10-30 08:54:17
Enneagram: Függelék
... kezdődhet meg a személy alászállása egy "pszichológiai zsákutcába" - ha nem áll ellen ennek a folyamatnak, egyre több konfliktussal kell számolnia a pszichéjén belül éppúgy, mint emberi kapcsolataiban. A személy igen erősen azonosul egy adott társadalmi szereppel, amit aztán védelmeznie kell.

5. szint: A környezetirányítás szintje:

Az ego jelentősen megnövek...
2018-10-26 20:49:34
Harmonia.......
...

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban ma nem a szex hangsúlyos - a lelki dolgok megbeszélésére, megélésére és megértésére ad lehetőséget a mai nap. Ha nem az aktuális, akkor előző kapcsolataid átgondolására lesz mód.

Ezt mondja neked:
Ez a szín segít elviselni a kudarcokat, hordj ma kék holmikat!
Hallgass a megérzéseidre!
Látogass el a Harmó...
2018-10-23 15:16:40
Tallóztam
... generáció úgy nő fel, hogy szíve...
2018-10-15 10:59:51
Az érintés fájdalomcsillapító hatása
... generáció úgy nő fel, hogy szívesebben fordul a mobiltelefonjához, mint embertársaihoz, szerette...
2018-10-12 21:54:35
1 2 3 ......................271 272 ...........406 407 ...........541 542 543 
Címkék: Donald Trump, Michael Cohenra, Potápi Árpád János, EVANGÉLIUM Szent Lukács, gyerekek támogatása, elnök kötekedő, ügyész több, magyar nyelvű, kormány összesen, államtitkár kiemelte, pályázati lehetőségek, szex hangsúlyos, lelki dolgok, szín segít, serdülőként tett, emlékezetembe vésődött, perccel ezelőtt, csésze teát, mindennapos problémákat, éjszakás kalandja, kora ellenére, szexuális életét, laptopja előtt, anyukája nincs, egész megkel, személy alászállása, pszichéjén belül, személy igen, adott társadalmi, lelkiállapotaim, elnökválasztási, börtönbüntetést, kapcsolataiban, embertársaihoz, kapcsolatodban, munkatársainak, megbeszélésére, átgondolására, konfliktussal, fellázadnának, párkapcsolata, eltávolítanák, pszichológiai, mindenekelőtt, megérzéseidre, emlékezetembe, kétségbeesett, újságíróknak, támogatására, diaszpórában, kapcsolataid, kapcsolataim, olvasmányaim, kapcsolatait, alászállása, szívesebben, folyamatnak, állítólagos, szervezetei, leülepedtek, lehetőségek, serdülőként, megértésére, lehetőséget, államtitkár,
© 2013 TVN.HU Kft.