Belépés
Meglátjuk az előttünk álló lehetőségeket?
Él egy régi történet egy fiatalemberről, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal, és csodálatos dolgokról mesélt neki, amelyek az életben
várnak rá. Minden lehetőség adott lesz számára, hogy hatalmas vagyonra tegyen majd szert, a társadalom megbecsült tagja lehessen, és egy gyönyörű nőt vegyen feleségül.
Emberünk egész életében várta, hogy az ígért csodá...
2022-10-05 23:00:13
"Hát nem igazi őszi nap van? Épp az a csendes melankólia
... mely harmóniát teremt élet és természet között. A madarak már hazaútjukról tanácskoznak, a fák felöltik a hervadás lázas, avagy épp halovány színeit, és kezdik behinteni a földet, hogy az ember még lépteivel sem zavarná meg föld és lég pihenését, míg olyan illatot árasztanak, mely tökéletes enyhszer a nyugtalan léleknek. Pompázatos ősz! Egész lelkem rabul ejti, s ha madár lehetnék...
2022-10-05 09:02:37
Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt...
... csak azt magatoknak, hogy egy igazi nő örökké kitartott volna mellettetek. Higgyétek csak azt, hogy aki elhagy, az úgysem megfelelő számotokra. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan épeszű ember, aki örökké vár arra, hogy összeszedjétek a szarságaitokat. Nincs olyan normális nő, aki addig marad mellettetek, míg abba teljesen belerokkan. Egyikünk sem érdemli meg, hogy stresszben ...
2022-10-05 08:02:13
A herceg a bölcs és a galamb
Élt egyszer egy bölcs ember, akit nagyon szerettek a hazájában az emberek. Az ország gonosz hercege azonban gyűlölte, mert bizony - szemben a bölccsel - nem tudhatta magáénak a népe szeretetét. Ezért aztán szüntelenül azon fáradozott, hogy lejárassa a mestert.

Végül is kidolgozott egy tervet:

- Holnap - mondta a herceg -, amikor a...
2022-10-04 23:44:36
Jó tudni
...25 észbontó pszichológiai tény, amelyet eddig - lehet, hogy - nem tudtál az emberekről!

1. Minden barátság, amely 16 és 28 éves kor között született, nagyobb eséllyel lesz szilárd és hosszú távra szóló.

2. A nők általában jobban szeretik a mély, erős hangú férfiakat, mert magabiztosabbnak tűnnek.

3. Azok az emberek, akik a legjobb tanács...
2022-10-04 23:29:00
A csodára váró ember története
Él egy régi történet egy emberről, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal, és csodálatos dolgokról mesélt neki, amelyek az életben várnak rá. Minden lehetőség adott lesz számára, hogy hatalmas vagyonra tegyen majd szert, a társadalom megbecsült tagja lehessen, és egy gyönyörű nőt vegyen feleségül.

Emberünk egész életében várta, hogy az ígért csodálatos ...
2022-10-04 22:49:18
Buddhista bölcsességek
... jutsz eszébe, mikor szükségük van rád. Érezd magad kiváltságosnak, hogy te vagy elméjükben a gyertya, amely akkor gyullad fel, mikor sötétben van elméjük.

2. Mindig lesz olyan ember az életedben, aki nem bánik veled jól. Köszönd meg neki, mert erősebbé tesz.

3. Ha valaki rosszul bánik veled, emlékezz:
Vele van valami baj, nem Veled. Egészséges emberek ne...
2022-10-04 22:42:13
Pihenést elősegítő tápanyagok
Pihenést elősegítő tápanyagok - magnézium, cink, B-vitaminok

Minden ember ki van téve valamennyi fizikai és mentális stressznek. Léteznek különféle tápanyagok a stressz leküzdésére, ilyenek például a B-vitaminok, a magnézium vagy éppen a cink. Nézzük is, hogy melyik tápanyag miben is lehet a segítségünkre!

A magnézium több mint 300 biológiai folyamatban ...
2022-10-04 22:13:39
A soha meg nem változó Krisztus
... ugyanaz".

Jézus az Ő személyes neve, Krisztus a titulusa. A Jézus név az Ő természetét írja le, a Krisztus megnevezés pedig az Ő betöltött hivatalát, funkcióját. Ő az Istent az emberrel Megbékéltető, a Megváltó, és a Szabadító. Isten Őt jelölte ki és kente fel királlyá, pappá, és prófétává.

Ez a Jézus Krisztus a mi Megváltónk. Őróla szól ez a kis szöveg...
2022-10-04 17:23:38
Kis herceg - részlet
...
Azzal visszament a rókához.
- Isten veled. - mondta.

- Isten veled. - mondta a róka. - Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan.

- Ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az idő, ...
2022-10-04 15:59:38
1 2 3 .....5936 5937 ...8904 8905 ...11871 11872 11873 
Címkék: Isten Őt, Jézus Krisztus, előttünk álló, csodára váró, régi történet, éjjel megjelent, társadalom megbecsült, ígért csodá, hervadás lázas, nyugtalan léleknek, úgysem megfelelő, igazság azonban, bölcs ember, ország gonosz, bölccsel &#8211, népe szeretetét, herceg &#8211, legjobb tanács, életben várnak, ígért csodálatos, stressz leküzdésére, magnézium vagy, magnézium több, emberrel Megbékéltető, szemnek láthatatlan, emlékezetébe vésse, magabiztosabbnak, kiváltságosnak, összeszedjétek, szarságaitokat, fiatalemberről, lehetőségeket, pszichológiai, segítségünkre, hazaútjukról, bölcsességek, emlékezetébe, megbékéltető, tanácskoznak, természetét, leküzdésére, folyamatban, kidolgozott, mellettetek, szüntelenül, láthatatlan, csodálatos, visszament, elengedett, funkcióját, egészséges, megbecsült, elméjükben, számotokra, stresszben, tápanyagok, megváltónk, fáradozott, szeretetét, pompázatos, emberekről, árasztanak, magatoknak, belerokkan, melankólia, társadalom, valamennyi, megnevezés, stressznek, lépteivel, személyes,
© 2013 TVN.HU Kft.