Belépés
Krónika 10. rész (koronavírus)
... feladata pedig az alkotmányos működés garantálása.
Hozzátette: józan ésszel, jóhiszeműen és a közös cselekvés reményében kellene a szöveget olvasni, a viták helyett az emberek biztonságát keresve, majd hozzátette: se térben, se időben nem korlátlan a kért felhatalmazás.
Varga Judit megjegyezte: az ellenzék hétfői szavazása jogbizonytalanságba taszította az egyébként is b...
2020-03-24 18:24:05
Krónika 9. rész (koronavírus)
... nem bizonyultak sikeresnek, így maradnak a nemzeti válaszok, és ehhez olyan jogszabályok kellenek, amelyek lehetővé teszik, hogy az intézkedésekkel megvédhetik az emberek egészségét, biztonságát - mondta. Hozzátette: emellett meg kell védeni az egészségügyi rendszer és a gazdaság működőképességét, biztosítani kell az emberek folyamatos ellátását is.
Megjegyezte: a határvédelm...
2020-03-24 17:33:23
Koronavírus - Jobbik: már most gondolni kell a válság utáni időkre
... Kijelentette: mi, magy...
2020-03-18 16:32:50
Krónika 6. rész (napirend előtt: koronavírus)
... az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára nemzeti érdeknek nevezte a határozott fellépést. Közölte: arra törekednek, hogy minden intézkedést meghozzanak, amely az emberek biztonságát szolgálja.
Ahol az összefogás, az emberek felelősségérzete és önfegyelme erősebb és a tájékoztatás is szélesebb körű, ott a helyzet biztatóbb lehet. "A legtöbbet mi magunk tehetünk, ho...
2020-03-16 15:01:47
Koronavírus/Giro d'Italia - Lemondták a magyarországi szakaszokat
... törölték.
"Az elmúlt három hétben több egyeztetés történt a magyar és olasz szervezők között, a hazai szervezőbizottság többször jelezte, hogy a verseny nem veszélyeztetheti a magyar emberek biztonságát, egészségét, ezért egyre kisebb az esély a Giro magyarországi rajtjának megrendezésére" - írta.
Hozzátette, Olaszországban napról napra súlyosabb méreteket ölt a járvány,...
2020-03-13 12:22:32
Koronavírus - Három azonnali intézkedést követel a Jobbik
... ezt a lépést.
Bár tudjuk, hogy Orbán Viktor számára rendkívüli jelentőséggel bírnak a távol-keleti pénzintézetek, azonban felszólítjuk, hogy a magyar emberek egészségvédelmét és biztonságát tartsa szem előtt! - áll a közleményben.
A közvetlen kínai légi járatok üzemelésének felfüggesztését a magyar hatóságok, illetve a légitársaság rendelheti el, ezért a Jobbik arra kéri...
2020-03-11 12:12:29
Szijjártó: a 2015-ös magyar migrációs álláspont általános európai állásponttá vált
... teljesen egyértelmű" - jelentette ki, hangsúlyozva: "nekünk nem Brüsszel rólunk kialakított véleménye számít, hanem az, hogy meg tudjuk védeni, megvédjük a magyar emberek és Magyarország biztonságát". Magyarország az elmúlt öt évben ezt tette, a kerítésépítéssel és fenntartásával, a rendőrök és honvédek határra történő telepítésével elérte azt, hogy Magyarországra illegális bevánd...
2020-03-08 09:31:20
Szijjártó: Az EU teljes szolidaritásáról biztosította Görögországot
... tárcavezető végezetül elmondta: világossá tette kollégái számára, hogy Magyarország minden körülmények között - függetlenül a nyomás mértékétől - meg fogja védeni a saját határait és a saját biztonságát. Továbbá biztosította görög kollégáját arról, hogy számíthat Magyarország szolidaritására, amikor Görögország saját határát védi az illegális bevándorlókkal szemben.
Ankara fe...
2020-03-06 14:22:07
Orbán: a rend a szabadság alapja
... arról szól, hogy léteznek-e egyáltalán közösségek, s ha igen, azok jó vagy rossz dolgok, helyes vagy helytelen védeni őket. Az erre adott választól függ, hogy a rendőrséget a közös élet biztonságát garantáló testületnek tekintik vagy az egyéni kibontakozás útját a törvény erejével elálló állami erőszakszervezetnek.
A mai magyar állam válasza az - mondta Orbán Viktor -, hogy é...
2020-03-06 13:41:26
Szijjártó: Görögországnak kötelessége védenie az unió külső határát
... ideje, hogy Brüsszel felébredjen, és a képmutató, Európára veszélyes bevándorláspolitika helyett végre azt tegy...
2020-03-04 13:52:26
1 2 3 .......................74 75 ............111 112 ...........148 149 
Címkék: Varga Judit, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Orbán Viktor, válság utáni, magyarországi szakaszokat, 2015-ös magyar, szabadság alapja, unió külső, alkotmányos működés, közös cselekvés, szöveget olvasni, viták helyett, emberek biztonságát, kért felhatalmazás, ellenzék hétfői, nemzeti válaszok, intézkedésekkel megvédhetik, emberek egészségét, egészségügyi rendszer, gazdaság működőképességét, emberek folyamatos, határozott fellépést, emberek felelősségérzete, helyzet biztatóbb, elmúlt három, hazai szervezőbizottság, magyar emberek, távol-keleti pénzintézetek, közvetlen kínai, magyar hatóságok, légitársaság rendelheti, nyomás mértékétől, saját határait, saját biztonságát, illegális bevándorlókkal, erre adott, közös élet, egyéni kibontakozás, törvény erejével, minisztériumának, szolidaritásáról, felelősségérzete, veszélyeztetheti, kerítésépítéssel, működőképességét, egészségvédelmét, szolidaritására, intézkedésekkel, felfüggesztését, görögországnak, magyarországra, fenntartásával, olaszországban,
© 2013 TVN.HU Kft.