Belépés
Kovács Zoltán: a nemzeti konzultáció azt szolgálja, hogy az intézkedések a lehető legtöbb magyar ember érdekébe
... konzultációk alapötletét és szellemiségét vázolva azt mondta: a nemzeti konzultációk sorozatának célja, hogy olyan politikát, intézkedéseket és jövőképet vázoljanak, amely találkozik a magyar emberek jövőről alkotott elképzeléseivel, a változások pedig a lehető legtöbb magyar ember érdekében és javára történjenek.
Kovács Zoltán kiemelte: az illegális migrációval kapcsolatos n...
2020-06-07 11:35:26
A kulcskérdés
... különböző rendellenességek annak az Isten által adott tükörképei a fizikai világban, hogy milyen a bűn a lelki világban.
Ez így van, még akkor is, ha a világban élő leginkább istenfélő emberek is szenvednek betegségektől, rendellenességektől. Ezek a súlyos csapások Isten előképei arról, hogy mit érdemel a bűn, és egy nap a bűnök megkapják büntetésüket, amely ezerszer rosszabb...
2020-06-06 22:01:23
Székely János: Az utolsó órában vagyunk az új Trianon felé
... kialakulóban. Ezeken a településeken óriási a nyomor, a kilátástalanság, a munkanélküliség, és többnyire az oktatás is gyenge minőségű.
Mintha a magyar társadalom magára hagyta volna ezeket az embereket. Fennáll a veszélye annak, hogy kialakul egy roma ország, vagy ennek a vágya, mondván, ha ez az ország ennyire keveset tesz értünk, akkor jobb lesz külön.
A helyzet jelle...
2020-06-05 21:20:58
Trianon 100 - Szita: érdemes erőt meríteni az igaztalanul meghurcoltak erkölcsi fölényéből
... önmagunkat, és talán mi is úgy éreztük akkor, de abban a pillanatban valójában egészen más történt: hallható jelét adtuk annak, hogy a köztünk levő kötelék nem anyagi természetű, a magyar emberek könnyezve ölelték meg egymást".
Mióta mindent elraboltak tőlünk, azóta tudjuk csak igazán, mi a legfontosabb: a valódi erőnk nem a négyzetkilométerekben és hektárokban, nem is az elr...
2020-06-04 18:32:34
Idén lesz a Trianoni Szerződés 100 évfordulója
Idén lesz a Trianoni Szerződés 100 évfordulója, amely Magyarország történetének egyik legnagyobb tragédiája.
A tragédiát és a nemzet fájdalmát súlyosbítja, hogy az európai emberek a mai napig nem tudják, mi történt, és nem értik, miért beszélünk róla ennyit. Összefoglaltam p...
2020-06-04 06:59:45
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... fejlesztési terveihez szolgálna hitelfelvételi lehetőséggel. Hangsúlyozta: minél sikeresebben védekeznek az önkormányzatok, annál siker védekezik az ország.
Magyarországot, a magyar embereket kell megvédeni, ehhez az ellenzék támogatásának is örültek volna, illetve örülnének - jegyezte meg.

Párbeszéd: hogyan kezeli a kormány a járvány gazdasági hatásait?
...
2020-06-02 17:12:11
Költségvetés - LMP: felháborító, hogy azok keresnek a legkevesebbet, akik az államnak dolgoznak
...
Ungár Péter budapesti sajtótájékoztatóján kifogásolta, hogy a Fidesz olyan költségvetést adott be a jövő évre, amelyben az otthongondozási díj továbbra sincs jelentősen megemelve. Az idős embereket otthon gondozók 2021-ben továbbra is megalázóan alacsony, 38 ezer vagy 58 ezer forintot kapnak - tette hozzá.
Elmondta, egyetértenek azzal, hogy az egészségügyi dolgozók egysz...
2020-06-02 15:51:12
9. évközi hét kedd 06.02
... Heródes-párti embert küldtek Jézushoz, hogy szaván fogják őt. Azok odamentek hozzá, és megszólították: ,,Mester, tudjuk, hogy igazmondó vagy. Nem befolyásol a mások véleménye, és nem nézed az emberek személyét, hanem az igazsághoz híven tanítod az Isten útját. Szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem? Fizessünk, vagy ne fizessünk?"
Jézus azonban átlátott álnoks...
2020-06-01 23:52:29
Öregítő gondolatok-érdemes megfontolni
... amely betegségek lerövidítik a telomereket.
Érdekes, hogy az ellenséges viselkedés sokkal jellemzőbb a nőkre, mint a férfiakra. Az ellenséges nőknek magasabb a vérnyomása. Ezek az emberek kevésbé optimisták és kevésbé vannak társadalmi kapcsolataik.

A pesszimizmus is hatással van a telomerek hosszára. Egy vizsgálat arra mutatott rá, hogy azok a személyek, akik kev...
2020-06-01 23:19:34
Felháborítónak nevezte a Fehér Ház közelében álló Kosciuszko-emlékmű megrongálását a lengyel nagykövet
... minél hamarabb hozzák rendbe az eredeti állapotba.
A lengyel közszolgálati rádió amerikai tudósítója, Marek Walkuski hétfőre virradóan azt kérdezte a Kosciuszko-emlékműnél összegyűlt emberektől, miért lett az emlékmű a rongálások célja. A videofelvételen szereplő afroamerikai férfiak nem tudtak konkrét okot megmondani, nem is tudták, kit örökít meg a szobor.
Egyikük úgy...
2020-06-01 16:46:40
1 2 3 ..........2109 2110 .....3164 3165 ......4218 4219 4220 
Címkék: Kovács Zoltán, Székely János, Trianoni Szerződés, Fehér Ház, Ungár Péter, Marek Walkuski, nemzeti konzultáció, lehető legtöbb, utolsó órában, igaztalanul meghurcoltak, államnak dolgoznak, lengyel nagykövet, nemzeti konzultációk, magyar emberek, változások pedig, illegális migrációval, fizikai világban, lelki világban, súlyos csapások, bűnök megkapják, településeken óriási, magyar társadalom, veszélye annak, roma ország, ország ennyire, helyzet jelle, pillanatban valójában, köztünk levő, valódi erőnk, nemzet fájdalmát, európai emberek, magyar embereket, ellenzék támogatásának, járvány gazdasági, jövő évre, idős embereket, egészségügyi dolgozók, mások véleménye, emberek személyét, igazsághoz híven, ellenséges viselkedés, ellenséges nőknek, emberek kevésbé, telomerek hosszára, vizsgálat arra, eredeti állapotba, lengyel közszolgálati, rongálások célja, videofelvételen szereplő, rendellenességek, munkanélküliség, elképzeléseivel, videofelvételen, kilátástalanság, otthongondozási, hitelfelvételi, megszólították,
© 2013 TVN.HU Kft.