Belépés
A C-vitamin segíti a vas felszívódását
... hozzájárul ehhez a problémához. A C-vitamin egy olyan antioxidáns, amely segít leküzdeni az oxidatív stresszt és védi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásai ellen. A demenciában szenvedő emberek szervezetében alacsony a C-vitaminnak a szintje, márpedig az alacsony C-vitamin-szint károsítja a kognitív képességeket, és a memória visszahívása is sokkal nehezebb lesz.

...
2023-02-02 19:39:59
Engedelmeskedj a királynak!
... és így az osztályodban te vagy a tekintély, de az igazgatód tekintélye alatt állsz, aki szintén a tanfelügyelőség tekintélye alatt áll. Lehet, hogy egy irodában dolgozol, ahol bizonyos emberek neked jelentenek, ugyanakkor te is jelentesz valakinek, aki feletted áll. Tehát egyszerre "hatósági jogkörben" és "hatósági jogkör alatt" állsz.
Nem lehetsz vezető, amíg nem tudsz enged...
2023-02-01 19:08:35
Rejtélyes helyek a világon, ahol hátborzongató dolgok történ

REJTÉLYES HELYEK A VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK

FOTÓK, VIDEÓKBolygónkon a gravitáció Newton által felfedezett törvényei ...
2023-01-29 19:00:43
Egy jobb módja az imádkozásnak
... következtetést, amelyet még most is keresek, mert nem találtam meg: ezer közül egy becsületes embert találtam, de asszonyt nem találtam azok között. Lásd, csupán arra jöttem rá, hogy Isten az embereket becsületeseknek teremtette, csakhogy ők mindenféle okoskodásokhoz folyamodtak." (Prédikátor 7,27-29)

Egy dolgot rögtön tisztázzunk. Nem hiszem, hogy Salamon a 28. v...
2023-01-29 16:03:08
Volt egy régi világ
... jöttek,
kitartásom által össze nem törhettek.

Az a réges-régi boldog világ mára emlék lett,
emlék mibe olykor-olykor belekönnyezek,
hiszen e világgal tűntek el azok a kedves emberek,
kik nem szégyellték kimutatni szeretetüket.

Elveszett már az a világ mely szívünk szavát bírta,
amely más emberek fájdalmát magáénak tudta,
ami nem ...
2023-01-27 11:06:25
Az erdélyi magyarok tízparancsolata
... mert Erdély csak úgy veszhet el, ha megfogyatkozik benne a magyarság. A hazát nem a hegyek, a völgyek, a folyók és a mezők alkotják,
hanem azok kik benne laknak, a nemzet tagjai, az emberek. Ne feledd azt az igazságot, hogy Erdélyt tőlünk senki sem veheti el, hanem csak magunk veszíthetjük el bűneink és

...
2023-01-26 22:15:09
Erdélyi Magyarok Könyvesháza: CSABA KIRÁLYFI
... egy kardot találtam, fogadd el éntőlem!
Nézi, nézi Atilla a kardot, megforgatja, villogtatja s ég, föld megzendült, akkorát kiáltott nagy-nagy örömében.
- Ez az Isten kardja, emberek!
Nézik a táltosok, nézik a Szittyaországból jött öreg emberek s egy szívvel, szóval mondják ezek is: Ez az Isten kardja, ez! Kérdi Atilla a pásztorfiút: Hol találtad, fiam?
- Felsé...
2023-01-26 20:30:52
25 immunerősítő
... fehérje is, mint a hagyományos joghurtokban. Kutatók szerint a probiotikumok segíthetnek a megfázás megelőzésében és kezelésében. A kutatók felfedezték, hogy a probiotikumot naponta fogyasztó emberek kisebb arányban lettek betegek, mint azok, akik nem esznek probiotikumban gazdag ételeket.

7. Kék áfonya
A kék áfonya antioxidánsokban gazdag, amelyek segítenek a köhö...
2023-01-25 22:14:03
Alkotás, a munka az életünk!
... meglátott két testvért: Simont, akit Péternek is neveznek, és Andrást, a testvérét. Éppen hálót vetettek a tengerbe, mert halászok voltak. Így szólt hozzájuk: ,,Kövessetek engem, és én emberek halászává teszlek titeket!"
Erre azok otthagyták hálóikat és követték őt. Mt 4,12

Konrád testvér a megfeszített Jézus Krisztus nevében enni ad az éhezőknek....
2023-01-24 15:48:21
Minden Isten terve szerint történik
... a gondviselés kerekei mozgásba lendülnek, amint Heródes uralma véget ér, amint a mózesi szövetség a végéhez közeledik, és amint a meddőségnek az Úr megtermékenyítő ereje véget vet. Mind emberek, mind nemzetek átalakulnak az Úr ereje által.

1.Heródes csillaga elhalványul, ahogy Krisztus fénye felvirrad.

Lukács határozottan a történelembe helyezi Krisztus eljöv...
2023-01-22 19:46:02
1 2 3 .................1770 1771 .........2655 2656 .........3539 3540 3541 
Címkék: Erdélyi Magyarok Könyvesháza, CSABA KIRÁLYFI, Minden Isten, REJTÉLYES HELYEK VILÁGON, AHOL HÁTBORZONGATÓ DOLGOK TÖRTÉNNEK, Kérdi Atilla, Jézus Krisztus, jobb módja, régi világ, erdélyi magyarok, olyan antioxidáns, oxidatív stresszt, szabad gyökök, demenciában szenvedő, alacsony C-vitamin-szint, kognitív képességeket, memória visszahívása, igazgatód tekintélye, tanfelügyelőség tekintélye, irodában dolgozol, gravitáció Newton, becsületes embert, embereket becsületeseknek, dolgot rögtön, kedves emberek, mezők alkotják, nemzet tagjai, kardot találtam, hagyományos joghurtokban, probiotikumok segíthetnek, megfázás megelőzésében, kutatók felfedezték, probiotikumot naponta, megfeszített Jézus, gondviselés kerekei, mózesi szövetség, végéhez közeledik, történelembe helyezi, antioxidánsokban, szittyaországból, megtermékenyítő, tízparancsolata, tanfelügyelőség, becsületeseknek, okoskodásokhoz, engedelmeskedj, következtetést, megfogyatkozik, probiotikumban, szervezetében, belekönnyezek, hátborzongató,
© 2013 TVN.HU Kft.