Belépés
Figyelem a nők kétségbeesett küzdelmeit az öregedés ellen
... idő nem ellenség! Jó esetben szebbé és jobb teszi a szíveket, és ez az, ami a szemünkben ragyog ....

A gondosan beállított, hazug fotók hamis életekről mesélnek, és olyan emberekről, akik valójában nincsenek tisztában saját értékükkel, és nem elégedettek a valódi énjükkel. A külsőnk csak előítéletekre determinál minket. Minden, ami számít, belül van."

(Péter ...
2020-08-02 22:00:08
A tisztességes emberek
... felett, akik ilyeneket tesznek, holott magad is ugyanazokat cselekszed, hogy akkor te megmenekülsz az Isten ítéletétől?" (Róm 2,3)

A Római levél 1. fejezetében olyan emberekről olvasunk, akik mélyen belemerültek a bálványimádásba és az erkölcstelenségbe. De a világ nemcsak olyanokból áll, akik úgy élnek, mint a disznók.
Amíg csak létezik valamiféle társadalmi...
2020-07-06 21:30:38
Ítélkezés helyett imádkozzunk,
... emberekért!
Június 17-én délelőtt a Szentatya Mózes imájáról elmélkedett a délelőtt tartott katekézisében. Mózest Jézus előképeként elénk állítva arra buzdított, hogy mi se mondjunk le az emberekről, hűségesen tartsunk ki mellettük, és legyünk hidak Isten és az emberek között. Ferenc pápa teljes katekézisének fordítását közreadjuk.
Kedves testvérek, jó napot kívánok!...
2020-06-18 10:21:48
Koronavírus - MSZP: az emberekről kellene szólnia a válságkezelésnek
...
Komjáthi Imre hangsúlyozta, a járvány hatására több mint tízezren vesztették el a munkájukat április első hetében, a családok pedig kilátástalan helyzetbe kerültek, mivel kétharmaduknak nincs két hónapnál hosszabb időre elég megtakarítása.
Az MSZP alelnöke úgy fogalmazott, minden elvesztett munkahely Orbán Viktor miniszterelnök lelkén szárad, mivel kormánya nem tesz meg...
2020-04-22 13:47:16
Koronavírus - Korózs Lajos: kapjanak teljes fizetést, akik a járvány miatt nem dolgozhatnak
... pluszkiadásoknak a fedezete, Korózs Lajos úgy reagált: ha már úgyis át kell dolgozni a költségvetést - ahogy a pénzügyminiszter is megmondta -, meg lehetne találni ezeknek a valóban lényeges, az emberekről szóló kiadásoknak a fedezetét. Például a kormánypropagandára szánt 150 milliárd forintból, vagy a futball és az oligarchák szállodaépítési programjainak támogatásából - fűzte ho...
2020-03-13 18:13:34
Fidesz: Gyurcsányné elmenekült a kérdések elől
... képződmények" a fehér, keresztény, heteroszexuális magyar férfiak és nők.
Úgy fogalmaztak: "ez mindent elmond arról, hogy a Gyurcsány-párt valójában hogyan is gondolkodik a magyar emberekről, akiknek többsége - az ő legnagyobb bánatukra - fehér, keresztény, és heteroszexuális".
"Niedermüller Péternek távoznia kell a közéletből! Ami meg a minimálbért illeti, Gyurcsányék ...
2020-02-03 17:12:24
A DK konzultációt indított az európai minimálbérről
... polgármester mit mondott. Attól a DK nem fog elhatárolódni, amit egyesek belemagyaráznak Niedermüller Péter szavaiba - tette hozzá, hangsúlyozva, a politikus világossá tette, hogy nem emberekről, hanem ideológiákról beszélt, ezért nem is fogják lemondatni.
Kérdezték arról, hogy a Hír TV egy, a birtokába jutott belső vitairat alapján azt állítja, hogy a Párbeszéd az MSZP széth...
2020-02-03 14:52:00
Földeáki-Horváth Anna versei
... vernek.

Csilingelőn kacaghatnék
szívem hogyha ragyog.
Válaszolnék egyenesen,
nem úgy, mint a nagyok.

Jönnék, mennék, dolgom tenném,
építenék házat.
Cserepekről, emberekről
leverném a mázat.

Kárörvendő lehetnék egy
biztosító cégnél,
s oldalamat fognám minden
át-nem-ugrott lécnél.

Kijózanítóban ...
2019-11-03 17:30:07
Érdekes előadás - az egészségről
... évig élnek. Az örmények, abháziak, azerbajdzsániak nagyon jól tartják magukat 120-140 évesen is.
1973-ban, a National Geographic januári számában külön cikk jelent meg azokról az emberekről, akik 100-nál több évet éltek. A cikk bőségesen el volt látva illusztrációkkal, amelyekről annyira híres a lap. A sok fénykép közül három nagyon megmaradt az emlékezetemben.
Az egyike...
2019-10-17 00:56:13
A halott orvos nem hazudik...
... évig élnek. Az örmények, abháziak, azerbajdzsániak nagyon jól tartják magukat 120-140 évesen is.
1973-ban, a National Geographic januári számában külön cikk jelent meg azokról az emberekről, akik 100-nál több évet éltek. A cikk bőségesen el volt látva illusztrációkkal, amelyekről annyira híres a lap. A sok fénykép közül három nagyon megmaradt az emlékezetemben.
Az egyike...
2019-10-03 13:41:59
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....53 54 55 
Címkék: Korózs Lajos, Földeáki-Horváth Anna, Szentatya Mózes, Mózest Jézus, Komjáthi Imre, Orbán Viktor, Niedermüller Péternek, Niedermüller Péter, National Geographic, öregedés ellen, tisztességes emberek, emberekről kellene, járvány miatt, kérdések elől, európai minimálbérről, halott orvos, szemünkben ragyog, gondosan beállított, valódi énjükkel, külsőnk csak, világ nemcsak, délelőtt tartott, emberek között, járvány hatására, munkájukat április, családok pedig, valóban lényeges, emberekről szóló, oligarchák szállodaépítési, magyar emberekről, minimálbért illeti, politikus világossá, birtokába jutott, cikk bőségesen, pénzügyminiszter, illusztrációkkal, válságkezelésnek, pluszkiadásoknak, heteroszexuális, szállodaépítési, belemagyaráznak, azerbajdzsániak, bálványimádásba, emlékezetemben, kétharmaduknak, miniszterelnök, ideológiákról, megtakarítása, katekézisének, kétségbeesett, támogatásából, minimálbérről, elhatárolódni, programjainak, előítéletekre, katekézisében, költségvetést, kijózanítóban, megmenekülsz,
© 2013 TVN.HU Kft.