Belépés
Nem beteg vagy, hanem szomjas!
... világnak:

Nem beteg vagy, hanem szomjas!


Előszó

Az orvosok alig támogatják a H2O megelőző és gyógyító szerepét, de Dr. Batmanghelidj tanulmányozta a víz emberi szervezetre gyakorolt hatását, és úgy találta, hogy ez a létező legjobb fájdalomcsillapító és megelőző terápia.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj, egy nemzetközileg elismer...
2017-02-24 21:30:18
Vitaminok az egèszsègèrt
... méregtelenítésben, egészségesebb bőrt kölcsönöz. Ha hiányt szenved benne a szervezet, a bőr durva tapintású lesz, sötét bőrelváltozások alakulnak ki rajta a napfény hatására. A niacint az emberi szervezet maga állítja elő, ezért elengedhetetlen a makulátlan bőr elérésében húsokat, hüvelyeseket, olajos magvakat, gabonaféléket fogyasztani.

A mandulás-zabos maszkhoz dolgoz...
2017-02-23 14:40:02
Ahol a lelki baj kiütközik – Érzelmi fájdalom táblázat
... táblázatA negatív érzelmek hatása az egészségünkre.

Az emberi tapasztalat része egy sor érzelem, kezdve a boldogságtól a szomorúságig, a szélsőséges örömig és a depresszióig. Mindegyik érzelem különböző érzéseket hoz létre ...
2016-09-18 10:29:17
..recept..
... évtizedekkel meghosszabbíthatjuk életünket.

Mikulinnak akkor 3-4 évet jósoltak az orvosai, de ő elhatározta, hogy megmenti önmagát. Mérnöki szemmel komolyabb vizsgálat alá vetette az emberi test működését, és rájött, hogy minden probléma gyökere a nagy vénákban keresendő.

Mikulin egy sor olyan gyakorlatot állított össze, mely segítségével megőrizhetjük vénáin...
2016-02-26 22:31:40
Vitális immunrendszer
... nagyon fontos, hogy a wellness jegyében ne csak a test ápolására, hanem a lelki harmónia megszerzésére is törekedjünk. Minél kiegyensúlyozottabbak vagyunk pszichésen, minél harmonikusabbak emberi kapcsolataink, annál könnyebb leküzdenünk minden bajt, s annál hosszabb és egészségesebb életre számíthatunk.

Környezeti hatások: elsősorban a környezetszennyező anyagok, ioniz...
2015-11-20 13:13:33
Vitális immunrendszer
... nagyon fontos, hogy a wellness jegyében ne csak a test ápolására, hanem a lelki harmónia megszerzésére is törekedjünk. Minél kiegyensúlyozottabbak vagyunk pszichésen, minél harmonikusabbak emberi kapcsolataink, annál könnyebb leküzdenünk minden bajt, s annál hosszabb és egészségesebb életre számíthatunk.

Környezeti hatások: elsősorban a környezetszennyező anyagok...
2015-11-03 04:37:13
Nevessen a szíve egészségéért
... érzelmek rendkívüli gyógyító hatását is meggyőző tényekkel támasztják alá. Kardiológiai praxisom 25 éve során többször megfigyelhettem, hogy az optimizmus, a magabiztosság, a nevetés, az emberi kapcsolatok és a relaxáció hogyan segíti a szív gyógyítását és egészségének megőrzését.

Ne féljen nevetni
Egy-egy kimerítő nevetés rengeteg endorfint szabadít fel, amely pe...
2015-03-19 21:33:03
TudnodKell
... meglepő jártasságára a királykobrák megölésében. A macska a termés védelmét ajánlotta fel a társadalomnak, cserébe élelmiszert és menedéket kapott az emberektől, ettől kezdve beszélhetünk az emberiség és a macskák szimbiotikus kapcsolatáról.Napjainkban azt látjuk, hogy a macska a legnépszerűbb háziasított állat a világon. Ennek oka lehet az a csodálatos fü...
2014-01-25 13:36:28
Gyógyíthatsz
... Szellemi Tudo¬mányok Intézetét (Institute of Noetic Sciences), melyet ,,az elme és a tudat természetének és lehetőségeinek jobb megismerésé¬re, s az így szerzett tudással az emberi jólét és az élet minőségé¬nek javítására" szentelt.
Annak idején a Simonton-módszert alátámasztó állításokat meg¬kérdőjelezték vagy forrásuk hitelességét kétségbe vonták. A...
2009-12-26 21:52:31
1 
Címkék: Fereydoon Batmanghelidj, Szellemi Tudo&#172, Noetic Sciences, szíve egészségéért, orvosok alig, létező legjobb, nemzetközileg elismer, napfény hatására, emberi szervezet, mandulás-zabos maszkhoz, negatív érzelmek, emberi tapasztalat, szélsőséges örömig, emberi test, nagy vénákban, wellness jegyében, test ápolására, lelki harmónia, emberi kapcsolatok, relaxáció hogyan, szív gyógyítását, királykobrák megölésében, termés védelmét, macskák szimbiotikus, legnépszerűbb háziasított, tudat természetének, emberi jólét, élet minőségé&#172, megfigyelhettem, elengedhetetlen, harmonikusabbak, bőrelváltozások, szupertanacsok, lehetőségeinek, gabonaféléket, immunrendszer, megszerzésére, batmanghelidj, társadalomnak, tanulmányozta, megőrizhetjük, egészségünkre, magabiztosság, kapcsolatáról, kapcsolataink, egészségesebb, kérdőjelezték, nemzetközileg, legnépszerűbb, természetének, kardiológiai, szimbiotikus, gyógyíthatsz, segítségével, depresszióig, hüvelyeseket, számíthatunk, hitelességét, évtizedekkel, egészségének,
© 2013 TVN.HU Kft.